Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mignona wrote:A co do temp to jak ją się w ogóle mierzy? W pochwie, pod językiem..?To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to kochane uciekam po woli sie szykowac bo moj M dzis zabiera mnie na kolacje bo mowi ze trzeba mi poprawic humorek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 17:19
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba wrote:Ja to kochane uciekam po malu sie szykowac bo moj M dzis zabiera mnie na kolacje bo mowi ze trzeba mi poprawic humorek
zonaboba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój M wogóle nie wie że zamierzam testować w środę więc niewie że sie stresuje. Ale pewnie niedlugo spyta się kiedy testuje;p
zonaboba zazdroszczę, mój rzadko mnie zabiera do restauracji. prędzej to ja go namawiam na wyjscie na jakis deser czy cos.
Najgorsze, że jak się przeprowadziłam do męża to nie znam tu nikogo, nie mam przyjaciółek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 17:27
-
U mnie podobnie moj nie wie o jutrzejszej becie i lekarzu juz sie pytał kiedy testuje to mowilam ze jeszcze długo nie chce mu jak ja razie mowicostatnio jak miałam biochemiczna to bardzo to przezyl i nie chce aby znowu był smutny po tym czekałam 3 miesiące aby znowu chciał zacząć starać sie o bobo, teraz powiem jak usłysze serduszko a on sie nie skapnie ze to tak długo
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, miała któraś z was dość ostry ból w dniu owulacji? Dodam że nie mierze temp więc Niewiem czy to owulacja (tak pokazuje kalendarz) ale nigdy tak nie miałam czasem zakuł jajnik a dzis to mnie od 3 godzin już rwie całe podbrzusze i zastanawiam się czy coś nie gra czy poprostu taka bolesna owulkaFabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Mamo Fabianka! W marcu zdarzył mi się taki mocny ból (w 23. dniu cyklu). Myślałam, że to intensywniejszy niż zazwyczaj sygnał do owulacji, ale przeliczyłam się. Okazało się, że pęcherzyk nie pękł, zrobiła się torbiel. Od tego czasu wolę, jak jajniki jedynie delikatnie pobolewają albo nie bolą wcale. Silny ból - w moim przypadku - to zwiastun problemów.