Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulkk88k raczej bedzie pozytywnie ja tez tak miałam zeszłej ciazy zrobiłam test wieczorem negatywny, potem rano negatyw poszłam pod szybki prysznic- wychodze a tam pozytyw szybko przeszukałam śmietnik, znalazłam tamten z wieczora a tam tez pozytyw takze ja juz bym sie po cichutku cieszyła a my mozemy gratulować
-
Dziewczyny nie jestem w stanie nic dokładnie powiedzieć o ostatnim cyklu. Przerwalam dwa miesiące temu monitoringi u ginekologa, gdyż mieliśmy z mężem tragedie rodzinna i wszystko mi się kompletnie rozregulowalo. Pierwszy ciążę straciłam w zeszłym roku i teraz już dmucham na zimne. Dziękuję Wam za wszystkie wypowiedzi
-
no też lis obstawiam że albo bezowulacyjny albo jeszcze przyjdzie bo czasem miałam cykle po 60 dni ;]muszę cierpliwości. W piątek wyszedł mi progesteron 0,194 , chcę powtórzyć końcem tygodnia czy coś rośnie czy stoi w miejscu. A może się przesunąć przez stres?
-
ja niedawno tak miałam że w styczniu miałam okres i wszystko spoko a kolejny przyszedł w marcu dziwne to u mnie póki nie krwawie to zawsze nadzieja jest tylko dziwne że mam całe majtki mokre i muszę wkładki nosić, może estrogeny działają może się coś ruszyło tam....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 14:44
-
nick nieaktualnyNuteczka91 wrote:Dzisiaj pozytyw jak nic- mi po tygodniu dopiero ciutke wyblakły. Wczorajszy mój owulacyjny po 5 minutach były dwie takie same kolorystycznie kreski a po 30 min testowa była ciemniejsza. Do dziś się taka utrzymuje
a widzialas jej test wczorajszy? zerknij na 67 strone. -
Cykl 60 dni to dość duzo, Twojej gin to nie zmartwiło? Przeczytałam, ze zbyt długie cykle, bezowulacyjne czasami i skąpe krwawienia mogą byc przyczyna zbyt wysokiej prolaktyny, badz tarczyca lub policystyczne jajniki. Moze warto pomysleć nad tym jeszcze masz czas aby sie przygotowac, bo jak bedzie sie to powtarzało to tylko sobie wydłużasz czas oczekiwania a i tak moze nie obejść sie bez diagnozy. Warto wiedzieć co w trawie piszczy
-
gosia89 wrote:szatynka a mnie sie wydaje ze one wyszly takie same. tylko ten z wczoraj wyblakł.porownaj sobie wczorajsze zdj jakie nam wyslalas. na 67 stronie watku masz wczorajszy test i on jest taki sam wedlug mnie co dzisiejszy test.
no właśnie wczorajszy coś wyblakł. Dziś zupełnie inaczej wygląda niż wczoraj bo dziś wygląda na negatyw a wczoraj wyglądał na plus. Idzie zgłupieć z tymi testami.
I teraz nie wiem czy jednak i wczorajszy dzień zaznaczyć że test owu pozytywny?
Mąż mówi że tylko skończy pracę do bierze się do roboty
Mignona ja kiedyś czytałam, że po owulacji może być tak że czuję się takie ćmienie jajnika z którego była owulka, to normalna rzecz więc spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 14:55
-
Przy pcos na pewno badanie lh i fsh, ich stosunek powinien wynosić ok 1. Jak wychodzi powyżej 1,5 to może wskazywać na pcos, na pewno też badanie usg jajników.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 14:53
31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:Lis widze zmienilas avatara ale z Ciebie laska i słodki piesio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:00
-
dał mi lekarz ovarin castagnus na wyregulowanie cykli jak mi przyjdzie @ to powtórzę prolaktynę, zrobię fsh i lh w odpowiednim dc. A progesteron zrobię za 3-4 dni. W kwietniu miałam podobny przypadek że cykl już miał 20 kilka dobrych dni poszłam na progesteron 0,711 se myśle przekwitanie heh, powtórzyłam za 3 dni i było już 1.03 faza owulacji i 3 dni później poszłam do lekarki i było ciałko żółte na usg tylko oczywiście nie współżyłam wtedy bo się nie dało ;/
-
nick nieaktualny
-
asiaa1987 wrote:Przy pcos na pewno badanie lh i fsh, ich stosunek powinien wynosić ok 1. Jak wychodzi powyżej 1,5 to może wskazywać na pcos, na pewno też badanie usg jajników.
-
gosia89 wrote:no dobry pomysl, mysle ze i ja zmienie avatara niedlugo