Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPanan ja kiedys brałam też castagnusa na wyregulowanie cykli. tylko ze ja najdluzszy mialam okolo 36 dni. i jak łykałam te tabletki to miałam @ jak w zegarku co 28 dni. tylko trzeba brac conajmniej 3 miesiace a Ty od kiedy bierzesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:06
-
to jak teraz się nie uda to czekają mnie badania: prolaktyna, fsh i lh może jeszcze się coś uda ale powtórzę progesteron końcem tygodnia bo od piątku niewiele pewnie przyrósł a co 2 dni dawać 26 zł bezsensu nawet nie chodzi o kasę a o nerwy. Biorę castagnusa może już 2 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:12
-
panan12 wrote:to jak teraz się nie uda to czekają mnie badania: prolaktyna, fsh i lh może jeszcze się coś uda ale powtórzę progesteron końcem tygodnia bo od piątku niewiele pewnie przyrósł a co 2 dni dawać 26 zł bezsensu nawet nie chodzi o kasę a o nerwy
-
lis87 wrote:No wlasnie co
Lekarz to chyba inna teoria z tymi badaniami ja raz robiłam progesteron niby był dobry ale prolaktyny, LH ani testosteronu nie robiłam i zastanawiałam sie kiedy najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:16
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Najlepiej 7dpo
Mozesz jeszcze zrobic w 10 i 13dc est. lh i fsh zeby zobaczyc czy dobrze pechezyk rosnie ale mi gin mowil ze to jak chce teraz zrobic ale napazie nie robie bo zakupilam sobie testy owu i na monity chodze.
Mam nadzieje ze nie bd musiala ale jak cos to zrob zawsze to wiesz na czym stoisz. Tez sa pakiety na badamysie.pl mozna ladne promocje wyhaczycWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:23
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
-
Ja po owu mam zawsze nisko twarda i zamknieta dopiero tak od 9dpo szaleje i do @ czyli 14dpo raz jest zamknieta raz otwarda ale zawsze twarda i zazwyczaj nisko. Wysoko to ona raczej nigdy nie bylaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
Ja miałam 8,2 niestety za duzo, choc nie jakos mega duzo. Jeden lekarz mi powiedział, ze pokazuje to, ze pozno bede miała menopauzę a drugi, ze jest to podejrzenie policystycznych jajników- jednak oprocz takiego wyniki nie mam zadnych innych objawów- @ regularna do 30-31 dni, owulacje mam i ja czuje co miesiąc
Pamietam, ze poszłam na amh po poronieniu jak wrocilam ze szpitala jakos dwa tygodnie pozniej, jak byłam u lekarza kilka dni wczesniej to mówił, ze jajniki wyglądają jak na 7dc
A to prawda Gosiu nadanie jest drogie i chuba na wynik sie czeka 2tyg
Te Twoje morze za Tobą w tle marzy mi sie juzWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 15:47
-
Lis ladny masz wykres nie swiruj malenka ja AMH nie robilam bo w lab w ktorym robilam badania kosztowalo 200zl a ja widzialam w internecie w innych lab ze koszt to 180zl i jeszcze tak jak piszesz czas oczekiwania to 21dni to mowie nie i zrobie w nowtm cyklu a co to tego lab to za ft3 i ft4 dalam 59zl:/ bo za reszte zaplacilam za 6 badan 100zl bo z tego bonuTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
Biorę witaminy. Takie standardowe mieszanki. Nie chce tez przeginać... Ile można tych wszystkich suplementów.
U mnie plamienie. Poza tym nic a nic. Tylko do wc siusiu biegalam jak szalona ale to dobrze bo bylam mega napuchnieta rano...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualnyPo upływie następnych 6 godzin mój dziwny test wyblakl całkiem :p Więc pewnie jakiś trefny. Szału można dostać.. Za to czuję się dziwnie 'okresowo', więc pewnie nic z tego nie będzie. A co do temp to jak ją się w ogóle mierzy? W pochwie, pod językiem..?