Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajax wrote:
    Hahahaha ! Nie popatrzyłam nawet xd
    Jak ja Ciebie dawno widziałam! Z tego co pamiętam to byłaś na anty ;-) Pochwal się wykresikiem chyba że nic nie zapisywałaś

• kajax Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic kompletnie nie zapisałam. Pochodziła sie ze drugiego bobasa nie bedzie bo okoliczności życiowe nie pomagają. A mężowi nagle sie zachciało mieć dziecko kiedy mi sie odechciało.
    10 dnia cyklu sie bzykalismy owulacji wg tych głupich kalendarzyki 16go dnia. Dziś 26 dzień cyklu, testy ujemne, beta 57:)

Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
    Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
    Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kajax wrote:
    Nic kompletnie nie zapisałam. Pochodziła sie ze drugiego bobasa nie bedzie bo okoliczności życiowe nie pomagają. A mężowi nagle sie zachciało mieć dziecko kiedy mi sie odechciało.
    10 dnia cyklu sie bzykalismy owulacji wg tych głupich kalendarzyki 16go dnia. Dziś 26 dzień cyklu, testy ujemne, beta 57:)
    Gratuluję Spokojnej ciąży ❤❤❤

‹‹ 19 20 21 22 23
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ