Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Karka wrote:Wynik drugiej bety: 110,90 czyli się podwoił, a nawet więcej:)
Niestety mój lekarz jest na urlopie do 7 lipca... Inny do połowy lipca. Muszę wytrzymać, albo szukać nr do innego albo przychodnia.
Nie ma sensu iść wcześniej do lekarza, nic nie będzie jeszcze widać lub tylko sam pęcherzyk, ja tak wcześnie poszłam, było widać pęcherzyk, szczęśliwa byłam bardzo, przy następnej wizycie okazało się ze to pusty pęcherzyk, lepiej iść w 6 tygodniu, już powinno widać więcej, a najlepiej w 7 -
A ja zrobiłam wczoraj test i negat
Test 10 dpo wprawdzie ale we wcześniejszych ciążach już były 2 kreski
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Wydaje mi się że jednak się nie uda, no ale zobaczymy w każdym bądź razie trzymajcie kciuki
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Chyba i ja się dopisze, jestem po zastrzyku z pregnylu , we wtorek będzie 2 tyg po. Po owulacji biorę też luteinę i nie bardzo wiem ile czasu jej nie brać aby test wyszedł wiarygodnie. Planowany termin miesiączki Wtorek, środę więc we wtorek zatestuję. Powodzenia dziewczyny.
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro testuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 16:07
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro będę miała 2 tyg po pregnylu, temperatura nadal się utrzymuje - ale może to zasługa luteiny, w poprzednim cyklu bez luteiny w 28dc miałam 36, 74 a w tym mam 37. 11 czy możliwe że aż o tyle Luteina może fauszować wynik? Cycki nadal mnie bolą poza tym jestem wzdęte.
-
nick nieaktualny
-
a jakiego testu używałaś? Możesz wstawić zdjęcie Po cichu gratuluję
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26