Czerwcowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam 12 dni po stosunku (czyli dzisiaj ) wykonałam test ciążowy wynik niestety negatywny czy po tylu dniach wynik jest już wiarygodny i pewny? Staramy się z partnerem o dziecko i bardzo chciałbym zobaczyć te dwie kreski może któraś z was tak miała i pomimo negatywnego testu .była w ciąży a test wyszedł pozytywny kilka dni później ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny raz jeszcze gratulacje dla wszystkich Mamuś
Ja zaczęłam nowy cykl, ale na lipcówki się nie piszę bo z moimi 40 dniowymi to czekam na sierpniowe testowanie
Ten cykl wiesiołek + inofolic
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Dziewczyny raz jeszcze gratulacje dla wszystkich Mamuś
Ja zaczęłam nowy cykl, ale na lipcówki się nie piszę bo z moimi 40 dniowymi to czekam na sierpniowe testowanie
Ten cykl wiesiołek + inofolicBunia86 lubi tę wiadomość
-
Max wrote:Mkl - powiem Ci, ze ja przypadkiem znalazłam w ofercie laboratoryjnej to badanie i stwierdziłam, ze nie zaszkodzi sprawdzić... Zwłaszcza, ze w swoim otoczeniu miałam osobę z dzieckiem bezczaszkowym, właśnie z powodu nieprzyswajalnosci kwasu foliowego i jakoś to na mnie źle wpłynęło...
-
Bruna wrote:Hej! I jak ? Wiesz juz cos na temat tego nadmiaru? Mnie tez wyszlo ponad norme...
Byłam u ginekologa, a w zasadzie u dwóch i obaj mówili, żeby się nadmiarem nie przejmować. Gorzej jak jest niedobór.
Zresztą czytałam, że nadmiar kwasu się wydala w moczu, więc chyba ok -
Ja dziś mam 27 dzień cyklu. 10 dni po owulacji, robiłam 2 poprzednie dni testy i nic. Dziś beta 57. Udało sie wreszcie....Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
black_angel wrote:Witam 12 dni po stosunku (czyli dzisiaj ) wykonałam test ciążowy wynik niestety negatywny czy po tylu dniach wynik jest już wiarygodny i pewny? Staramy się z partnerem o dziecko i bardzo chciałbym zobaczyć te dwie kreski może któraś z was tak miała i pomimo negatywnego testu .była w ciąży a test wyszedł pozytywny kilka dni później ?Wojtek Ur 9.09.2015 przez nagle CC 2420/52/10
Stasio ur. 01.03.2018 ProFamilia przez CC 2920/50/10
Ula ut 27.10.2020 Salce Łódź przez CC 2630/50/10 -
nick nieaktualny