CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:Żyje. Trochę mi przeszło obeszło się bez kliniki. Dzwonili do mnie ze mam 4 zarodki dwa się nie dzielły.
Gratuluję 4 małe dinoludki będziecie wpuszczać 2? -
Lunaris wrote:uffff już myślałam że skończyło się szpitalem!
Gratuluję 4 małe dinoludki będziecie wpuszczać 2?Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki!
Idę robić mufinki bananowo-czekoladowe ktoś ma ochotę? do kawki?staraczka1111, nadzieja73, Anna Stesia, Flowwer, Koliber lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Trzymam kciuki!
Idę robić mufinki bananowo-czekoladowe ktoś ma ochotę? do kawki?
Uwielbiam mufinki.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dziękuję za wsparcie. Jesteście niesamowite. Muszę się uzbroić w cierpliwość i poczekać do poniedziałku. Kupiłam dwa testy, więc jeszcze jutro powtórzę. Przeczucie mi mówi, że to jeszcze nie ten moment.. ale nawet jeśli nie tym razem to w końcu coś się zadziało.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Staraczka 4!!! To piękny wynik tak sie cieszę !!!! Wow!!!!!! jesteście juz rodzicami. tyle walczyliście a teraz macie 4dzidziolków !!!!!!
Ja wczoraj wypiłam 2,5 piwa i jestem dzis nieżywa -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:No troszkę mi smutno z powodu tych dwóch. Z kliniki mówili źe źle się zaplodnily. To o.2 piwa za dużo hihi
Znam to tez było mi przykro jak okazało sie ze 1sobie nie poradził ale mój maż postawił mnie do pionu, natura tak działa i ten zarodek nie miał żadnych szans. Nawet nie było by szansy na to, ze w cyklu w którym by go podali cos sie wykluło. Myśl o 4ktora macie bo one na Ciebie tam czekają !!!!!!! Tak sie cieszę
Oj tam oj tam :p za to jak mi sie spało hihihistaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Staraczka, tak jak pisze Agniechaaaa, musisz się skupić na tych 4 maleństwach, ktore na Was czekają.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedstawiam Wam Odyseusza - nasze sierstne dziecko. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego
http://www.fotoszok.pl/show.php/2871984_img-20170509-210620.jpg.html
http://www.fotoszok.pl/show.php/2871988_img-20170603-122431.jpg.htmlstaraczka1111, Anna Stesia, Lunaris, Koliber lubią tę wiadomość
-
Ann nowy domownik ??? Ale cudeńko oby przyniósł szczęście i dużo radości. A w sprawi śluzu ciażowego nie pomogę ale z tego co wiem nie jest wyznacznikiem jak i szyjka.
Staraczka są 4 i na nich się trzeba skupić natura wie co robi.
Anna Stesia póki nie na @ nadzieja jest.
Inna jutro punkcja ???
Lunaris ale mi smaka narobiłaś ♡♡staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Summer piękna kreska! Trzymam kciuki!
-
summer86 wrote:Laski, potrzebuję Waszej rady - jak zwykle. Myślałam, że dzień gdy zobaczę bladziocha będzie najszczęśliwszy w moim życiu. Dziś 20 dzień po IUI i wyszło takie nie wiadomo co (żółty Bobotest), nie mam jak dziś zrobić bety, bo najbliższe czynne labo mam 80 km od domu
Jest słabo jak na 18-20 dpo?
https://zapodaj.net/370049663f73d.jpg.html
Summer, żaden bladzioch, tylko śliczna kreseczka! Gratulacje! Ogromnie się cieszę!
A mnie się dzisiaj śniło, że robiłam dwa testy i w obu natychmiast pojawiły się grube ciemne kreski. Kiedy się obudziłam, zmartwiłam się trochę, że to tylko sen. Zwłaszcza że potem w łazience okazało się, że niespełniony. No ale nowy cykl nowe szanse. -
Flowwer wrote:
Anna Stesia póki nie na @ nadzieja jest.
Kochana, już mnie pobolewa i pojawiła się niteczka koloru wiadomego. Miałam monitoring owulacji, więc w 14 dpo powinno wyjść. Nie udało się, ale nie rozpaczam, tylko zakasuję rękawy i biorę się za kilka dni do roboty! Nie będzie lutowego dziecka to będzie marcowestaraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jak Wam mija sobota? ja myje okna tarasowe i juz nie mam siły. Mój mąż załatwił mi panią do sprzątania, a ja się uparlam, że sama umyje <głupia ja>👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
malka wrote:Ja mam już podana tebletkę i czekam na krwawienie. Nastraszyli, że może boleć. Ale jest szansa, że macica się sama oczyści i nie będzie potrzebny zabieg. Oby! Wtedy szybciej wrócę do starań.
"Melodia niecała"
Wierzę, że jesteś, że gdzieś tam istniejesz
i że rozumiesz dlaczego
wierzę, że nic się bez celu nie dzieje
tyle spotkało nas złego
żyję nadzieją, że znów się spotkamy
a wtedy światu wybaczę
żyję nadzieją, że nie brak Ci mamy
nie mogę myśleć inaczej
niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni
to jakby nuty raz tylko zagrane
fragmentu twojej melodii
lecz ja nauczyłam się ich na pamięć
i będę po cichu nucić
czasami tylko mój głos się załamie
bo wiem, że nie możesz wrócić...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karolina90 wrote:Jak Wam mija sobota? ja myje okna tarasowe i juz nie mam siły. Mój mąż załatwił mi panią do sprzątania, a ja się uparlam, że sama umyje <głupia ja>
Polecam do okien specjalny karcher 50% szybciej
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Od wczoraj 17 okien umyłam a teraz ruszam na ogród.
Polecam do okien specjalny karcher 50% szybciej
Wiem Flowwer mam ten sprzęt ale i tak nie mam siły👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️