CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to mam tak kiepski humor że jak się nie poprawi to popsuje jutrzejszą imprezę tak jak rok temu Boże myślałam że mnie rozniesie opowiem wam:)
Był grill i wiadomo alkohol więc pytali kto pije więc ja że nie i mój eMek też nie ( miał być potem kierowca u znajomych, więc zdziwieni dlaczego nikt z nas nie pije więc standardowy tekst do mnie bo weź przestań daj się napić emkowi a ty wrócisz autem, a my ze nie bo on jest potem Kierowca!! No to że ja mam się napić, a ja nie miałam ochoty, ogólnie miałam mega podły humor bo tego dnia robiłam test ciążowy bo byłam pewna że jestem w ciąży a tu dupa była biel wizira więc wiecie jak to jest, i wtedy mój tesciu powiedział tak że każdy słyszał " synowa nie pije bo jest w ciąży!" a ja do niego że nie jestem...
A on "no co, masz męża to normalne że możesz być e ciąży!"
A ja na to już mega głośno "ale nie jestem w ciąży" i cała się trzeslam z nerwów i momentalnie każdy zrobił głupią minę... Dopiero jak minęło trochę czasu to powiedział że ma nadzieję że mnie nie urazil tym, a ja nie odpowiedziałam tylko popatrzylam się z byka na niego, tak mi się chciało płakać wtedy masakra... -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Ja to mam tak kiepski humor że jak się nie poprawi to popsuje jutrzejszą imprezę tak jak rok temu Boże myślałam że mnie rozniesie opowiem wam:)
Był grill i wiadomo alkohol więc pytali kto pije więc ja że nie i mój eMek też nie ( miał być potem kierowca u znajomych, więc zdziwieni dlaczego nikt z nas nie pije więc standardowy tekst do mnie bo weź przestań daj się napić emkowi a ty wrócisz autem, a my ze nie bo on jest potem Kierowca!! No to że ja mam się napić, a ja nie miałam ochoty, ogólnie miałam mega podły humor bo tego dnia robiłam test ciążowy bo byłam pewna że jestem w ciąży a tu dupa była biel wizira więc wiecie jak to jest, i wtedy mój tesciu powiedział tak że każdy słyszał " synowa nie pije bo jest w ciąży!" a ja do niego że nie jestem...
A on "no co, masz męża to normalne że możesz być e ciąży!"
A ja na to już mega głośno "ale nie jestem w ciąży" i cała się trzeslam z nerwów i momentalnie każdy zrobił głupią minę... Dopiero jak minęło trochę czasu to powiedział że ma nadzieję że mnie nie urazil tym, a ja nie odpowiedziałam tylko popatrzylam się z byka na niego, tak mi się chciało płakać wtedy masakra...
Mi szwagierka kiedys przy niedzielnym obiedzie (z 20 osob), powiedziala: "przytylas! W ciazy jestes! No przyznaj sie ze jestes" odpowiedzialam: "nie, wzdecia mam" :p
Smiechom nie bylo konca, a rosol dokazywal razem z nami i to kobita 36 lat z takim tekstem wyleciala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 18:09
-
Flowwer wrote:A ja mam cała rodzinę " medyczną" nawet tesciowa a jak szuka ons po necie różnych info ma temat niepłodnosci szkoda mi jej bo wiem ze chce być babcią zwłaszcza ze wszystkie jej koleżanki chwalą się wnukami a ona nie może.
Rozumiem, że mąż nie ma rodzeństwa? Chyba, że brata księdza?
Mój M ma 2 braci, ale młodszych. Jeden z nich ma już rocznego synka, więc też są wieczne pytania. No i oczywiście chcą koniecznie wnuczkę, bo same chłopy w rodzinie!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyU mnie jedna szwagierka zaszla w ciaze. Druga jak sie o tym dowiedziala to stwierdzila ze tez chce dziecko i zaszla w pierwszym cyklu. Trzecia wtedy tez sie zdecydowala wiec odstawila antyki i tez odrazu zaszla. Tak wiec w rodzinie meza pojawila sie w jednym roku trojka dzieci, ktore rodzily sie co miesiac..
-
Już mi lepiej tylko ból straszny jajników przy sikaniu. Pije dużo wody i izotonikow mnóstwo. Dzięki Agniechaaaa za dobrą radę i miłej imprezki życzę. Flowwer też robimy grilowanko. U nas standardowo kielbaska karczek i szaszłyki i ziemniaczki z Żaru uwielbiam je.
Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Bajka, tulę mocno. Mam nadzieję, że w tym roku impreza będzie jednak udana.
A karczek z grila pyszna sprawa
Staraczka dobrze że jest już lepiej cieszę sięstaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wiem ze ludziska czy rodzina nie mówi to w złej wierze po prostu ludzka ciekawości bierze górę. Wiem jak kiedyś mnie to bolało a później irytowało.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i dla nich to po prostu oczywiste jeden czy dwa cykle i pyk w ciąży a my stajemy na rękach by zobaczyć dwie kreseczki.
Moje środowisko wie że jestem bezplodna i mam święty spokój. Nik nie wie że wróciłam na ring i naprawę mi jest o wiele lepiej bez tej presji rodziny.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lucia88 wrote:Rozumiem, że mąż nie ma rodzeństwa? Chyba, że brata księdza?
Mój M ma 2 braci, ale młodszych. Jeden z nich ma już rocznego synka, więc też są wieczne pytania. No i oczywiście chcą koniecznie wnuczkę, bo same chłopy w rodzinie!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer i Karma wiem że ludzie tacy są tylko akurat trafił w dzień kiedy byłam załamana i tak mnie to wkurzylo wtedy,
A jutro no cóż będzie co będzie mam nadzieję że chociaż jedzenie będzie dobre hehe bo coś mi się należy od życia:)
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dlaczego przepadnie? Planujesz córkę ?
To jego siostra zostawi swoje nazwisko sobie i po sprawie
A szczerze w sprawie nazwiska " nie moje rybki czy alwarium" marzy mi się córka ale jak syn będzie to też będę szczęśliwa byle zdrowy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Ja właśnie jem sobie ananaska wiem na wieczór nie powinnam jeść owoców na noc ale miałam taką ochotę
Ktoś chce?
Koniec smutków!!Lucia88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer dlaczego eMek nie chce IVF, ma jakieś argumenty/powody?
Mnie mega zaczął boleć brzuch, tak okresowo.. to będzie dłuuuuga niedziela. -
Flowwer mi też się wydaje że IVF was ominie bo będziecie mieli naturalnie
A jeśli się nie uda to zobaczysz zmieni zdanie tak jak mówisz musi to przetrawic każdy nie raz powie coś głupiego nieprzemysli tylko palnie tak, nim się obejrzysz będziesz jak staraczka i będziesz mówić ile ty masz małych kwiatuszkow swoichFlowwer lubi tę wiadomość