CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Flowwer dlaczego eMek nie chce IVF, ma jakieś argumenty/powody?
Mnie mega zaczął boleć brzuch, tak okresowo.. to będzie dłuuuuga niedziela.
Szkoda że akurat u ciebie na weekend wypadło ale kochana teraz czekasz do poniedziałku potem do środy na powtórkę A potem na wizytę i na serduszko i tak człowiek cały czas wiecznie czeka ciąża uczy cierpliwościsummer86 lubi tę wiadomość
-
Sammer weź no-spe i nie chce czytać o @ u Ciebie fasolek jest tylko wiary w niego mała, laparo jest niepotrzebna teraz
Raczej u mojego M to że liczy na naturalsika i na razie nie dopuszcza innej opcji. Zobaczymy przed czym nas życie postawi w połowie sierpnia.
Jeszcze mnie czeka konsultacja z innym dr zobaczymy co powie.summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Sammer weź no-spe i nie chce czytać o @ u Ciebie fasolek jest tylko wiary w niego mała, laparo jest niepotrzebna teraz
Raczej u mojego M to że liczy na naturalsika i na razie nie dopuszcza innej opcji. Zobaczymy przed czym nas życie postawi w połowie sierpnia.
Jeszcze mnie czeka konsultacja z innym dr zobaczymy co powie.
No to jeśli tu nie o poglądy chodzi czy o kasę Ti jest dobrze -
Ja czekam na męża. Mieliśmy iść na rowery ale chyba nie pójdziemy
mnie od 3 dni boli prawy jajnik taki pulsujący bol który co 5 minut wraca raz bardziej kłujący a raz bardziej taki stłumiony no nie wiem co to... Ostatnio tak mialam w październiku listopadzie. Zastanawiam się czy to moze być jakas torbiel... Bo ten bol taki pulsujacy i tylko w jednym miejscu. na bole związane z implantacja jest chyba za wcześnie, tymbardIej ze nie wiem na 100% kiedy była owulka mogła być niedziela-wtorek.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Bajkaaa mi się zdażyło w takiej sytuacji wcisnać kit że biorę antybiotyki bo np angina. Nienawidzę takigo hamskiego nakłaniania do picia, jak nie mam ochoty to nie i koniec. Ja to w ogóle jestem nerwus, jak się złoszczę to aż mi się gorąco robi -to chyba oznacza że kogoś krew zalewa
Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Flowwer, to dobrze że to wynika z wiary a nie z przekonań. Ja też mocno wierzę, że uda się naturalnie. Zrobiłaś duży krok do przodu i wiem, że pokonasz wroga.
No-spa wzięta. Zaraz meczyk z M
Bajka, masz rację zawsze będzie się na coś czekać i żyć w strachu. -
Izape raczej to daje znać ciałko żółte miałam tak w poprzednim cyklu i ładnie pracowało co zostało potwierdzone badaniem progesteronu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyHej. Dołączam do Was nieśmiało. Mam pierwszy cykl starań. Jestem jakieś 7-9dni po owulacji. Staraliśmy się bardzo z mężem i mamy nadzieję że coś wyjdzie.
Powiedzcie jest możliwe żeby mi się tak wcześnie brodawki powiększyły? Mąz dziś mi powiedział że widzi że coś inaczej wyglądają, jakby większe były. Dwa dni mnie bolało podbrzusze i miałam straszne wzdęcie, a też od dwóch dni mam mega wahania nastroju plus nie moge spac (pewnie z nerwó)... a w ciagu dnia bym spała... Pewnie działa autosugestia ale moze jednak któraś tak miała. Dodam ze mam jedna ciaze za soba ale to bylo 7lat temu i jestem zielona jak koperek na wiosne -
Czrna 81 wrote:Flowwer ja myślę że mąż przemyśli sobie i się zgodzi, bo będzie szczęśliwy tylko wtedy kiedy będzie miał przy sobie szczęśliwą żonę
Klient pluje ci w twarz udajesz że pada deszczCzrna 81, Lunaris, Poziomka92 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Jak byłam młodsza byłam bardziej impulsywna ale nauczyłam się przez pracę całkowicie panować nad tym.
Klient pluje ci w twarz udajesz że pada deszcz
Anielska cierpliwość.Flowwer lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
summer86 wrote:Flowwer, to dobrze że to wynika z wiary a nie z przekonań. Ja też mocno wierzę, że uda się naturalnie. Zrobiłaś duży krok do przodu i wiem, że pokonasz wroga.
No-spa wzięta. Zaraz meczyk z M
Bajka, masz rację zawsze będzie się na coś czekać i żyć w strachu.
O kase czy przekonania nie chodzą w grę.
Miłego oglądania:)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
melunia91 wrote:Hej. Dołączam do Was nieśmiało. Mam pierwszy cykl starań. Jestem jakieś 7-9dni po owulacji. Staraliśmy się bardzo z mężem i mamy nadzieję że coś wyjdzie.
Powiedzcie jest możliwe żeby mi się tak wcześnie brodawki powiększyły? Mąz dziś mi powiedział że widzi że coś inaczej wyglądają, jakby większe były. Dwa dni mnie bolało podbrzusze i miałam straszne wzdęcie, a też od dwóch dni mam mega wahania nastroju plus nie moge spac (pewnie z nerwó)... a w ciagu dnia bym spała... Pewnie działa autosugestia ale moze jednak któraś tak miała. Dodam ze mam jedna ciaze za soba ale to bylo 7lat temu i jestem zielona jak koperek na wiosne
Mam nadzieję że u Ciebie fasolka.
Jak dlugo się starasz o drugą dzidzie ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer 1cs i strasznie przeżywam... Nie wiem jakoś tak może dlatego że po 4 latach gdy odpuściłam mężowi on sam się zdecydował w końcu. Wiem że to nic w porównaniu do Większości z Was ale każda z nas przeżywa jakoś to wszystko na swój sposób. Jeszcze mam taki śluz biały rozciągliwy, szyjke wysoko, zamkniętą i twardą... Mam nadzieję że się udało ale już nie potrafie się na niczym skupić. Wszystkie myśli krażą w około tego czy się udało, czy nie. Mój mi ciągle mówi że nigdy tak wcześnie zmierzła nie byłam... I ta bezsenność - potrafie zasnąć koło 2 w nocy i budze sie po kilka razy a w ciagu dnia jak próbuje zasnąć to się wierce i choćbym godzine lezała z zamkniętymi oczami to nie wyjdzie mi...
-
Moje ciałko żółte też pracuję pięknie czuje to hehe:)
Tak czekamy zawsze na coś ale chyba taki już urok życia bo cóż to by było za życie gdyby na nic człowiek nie czekał?
Flowwer nie mów o niepełnosprawnym dziecku, dziecko będzie zdrowe i piękne
Ja to zastanawiam się czy będę dziś snila o czymś i jak głupie tym razem to będzie hehe -
Summer jestem pewna, że w poniedziałek wyjdzie piękna beta Twój przypadek napawa optymizmem. My dzisiaj caly dzien spędziliśmy w chorzowskim wesołym miasteczku i nóg nie czuję. Jutro pewnie kąpielisko. Punkcja zaklepana na poniedziałkowy poranek. Godzina 9. Trzymać kciuki!!
summer86, Czrna 81, Agniechaaaa, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości