CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż się poplakalam mówią że nic nie dzieje się bez powodu, ale w takich przypadkach jaki może być powód?! Człowiek się stara tyle czasu cieszy się jak małe dziecko z dwóch krech a potem życie odbiera nam to co dało. Coś czego nie mogę pojąć i w żaden sposób sobie wyobrazić takiej straty. Wierzę że te wszystkie aniolki którym nie było dane żyć tu na ziemi są tam wysoko na górze i czuwają nad Wami!!!
Czrna 81, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Sumner, nie gratuluję jeszcze, aby nie zapeszac!
Trzymam mocno kciuki za betę! Każdy bladzioch to pozytyw. Ja bym powtórzyła jeszcze jutro z rana test i brała dupka na wszelki wypadek.
Staraczka, gratuluję ! Coraz bliżej celu.staraczka1111 lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Co do śluzu to powiem wam że ostatnio pytałam moje gin (ale pytałam o owu) to mówiła że książkowe to te białko kurze ale co w przypadku gdy kobiety mają owu w trakcie @? Nie są w stanie zauważyć śluzu więc jedne mają tak a drugie tak
A co do szyjki to ja mam wiecznie wysoko nawet gin przy badaniu ledwo sięga
-
u mnie dalej ani w jedną ani w drugą stronę, chociaż chyba jednak bardziej wszystko idzie w kierunku @ - w śluzie pojawiły się niteczki krwi. Temperatura dalej podwyższona, jajnik z torbielami czasem zakłuje. Dziś 11dpostarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
by7mistake wrote:u mnie dalej ani w jedną ani w drugą stronę, chociaż chyba jednak bardziej wszystko idzie w kierunku @ - w śluzie pojawiły się niteczki krwi. Temperatura dalej podwyższona, jajnik z torbielami czasem zakłuje. Dziś 11dpo
-
Malka, trzymaj się dzielnie. Mam nadzieję, że od razu będziesz mogła wrócić do starań.
Karola, Flowwer - pracusie mi się nie chce palcem ruszyć, a też miałam wielkie plany sprzątania.. ale mam straszny mętlik w głowie. Może wieczorem się w końcu zmobilizuję.
Ann89, śliczny psiakAnn89 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Przykro mi bardzo, trzymaj się i wracaj do nas jak odpoczniesz.
"Melodia niecała"
Wierzę, że jesteś, że gdzieś tam istniejesz
i że rozumiesz dlaczego
wierzę, że nic się bez celu nie dzieje
tyle spotkało nas złego
żyję nadzieją, że znów się spotkamy
a wtedy światu wybaczę
żyję nadzieją, że nie brak Ci mamy
nie mogę myśleć inaczej
niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni
to jakby nuty raz tylko zagrane
fragmentu twojej melodii
lecz ja nauczyłam się ich na pamięć
i będę po cichu nucić
czasami tylko mój głos się załamie
bo wiem, że nie możesz wrócić...Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyA ja sie wypiękniałam na powrót meza!! O a co se bede żałować
I teraz ku mojemu zaskoczeniu moja mama opowiada mi ze dzwoniła do niej moja teściowa i wypytywała hak sie czuje i wogole zeby teraz mnie mocno wszystcy wspierali!! Wow! Ludzkie odczucia sie odradzają?? Ale miło z jej strony
Ja posprzątane mam wszystko bo wyzylam sie w tygodniu...
Czekam na M i lecimy na paradę smokowWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 16:14
staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A ja sie wypiękniałam na powrót meza!! O a co se bede żałować
I teraz ku mojemu zaskoczeniu moja mama opowiada mi ze dzwoniła do niej moja teściowa i wypytywała hak sie czuje i wogole zeby teraz mnie mocno wszystcy wspierali!! Wow! Ludzkie odczucia sie odradzają?? Ale miło z jej strony
Ja posprzątane mam wszystko bo wyzylam sie w tygodniu...
Czekam na M i lecimy na paradę smokow -
key_b wrote:Ja dzisiaj letni obiad robię chłodnik ,) a na deser ciasto z rabarbarem ❤ a co u was w kuchni?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Staraczka sprawiedliwość nie ma albo natura robi selekcję trudno powiedzieć.
Agniechaaaa i o to chodzi trzeba być boginią dla swojego M. Miłego wieczoru ♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Widzisz teściowa też człowiek hehe fajnie ze idziecie na paradę smoków ja jakbym miała innego męża to też byśmy pojechali ale on nie lubi takich rzeczy, mnie jutro czeka spotkanie rodzinne na które nie mam ochoty i w sumie nie wiem czy pójdziemy
Tak, teściowa też człowiek, a moja jest położną.W dodatku chwilowo z nią mieszkamy, więc jak się domyslacie, nie jest lekko.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Tak, teściowa też człowiek, a moja jest położną.W dodatku chwilowo z nią mieszkamy, więc jak się domyslacie, nie jest lekko.
staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:U mnie okresu jeszcze nie ma. Samopoczucie troszke lepsze chociaz upal meczy.
Karma88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄