CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Dziekuje dziewczynki..
Summer, bardzo Ci gratuluje! Bardzo!
No nie wiem kiedy byla owulka dokladnie. W pn pecherzyki mialy 17mm, w czwartek niby przypadalaby owulka ale zadnych objawow nie zapbserwowalam. A wponiedzialek na usg zostala potwierdzona owulacja z obu jajnikow. Rownie dobrze mogla wiec nastapic w niedziele.. cholera wie. No ale liczac od czwartku to 10dpo. Czuje sie okresowo ale poki co, to procz wzdetego brzucha nic sie niedzieje. Rano znow troche poklul prawy jajnik.
To jest po prostu straszne.Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ann jak masz możliwość idź w poniedziałek na bete.
A ja dziś czuje się napompowana brzuch twardy wzdęty chyba encorton działa że zatrzymuje wodę w organizmie.
A gdzie reszta testujących ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Ann głowa do góry! to dopiero pierwszy cykl po przeleczeniu. Zobacz, tak długo walczyłaś z dziadostwem, masz to już za sobą. Nie wolno się teraz łamać! NAwet jeśli to nie ten cykl to zaraz bedzie następny. Poprawiaj koronę, zrób coś miłego dla siebie dzisiaj i nie daj się złym nastrojom! ....a póki nie ma @ to jeszcze nigdy nic nie wiadomo
A ja dla relaxu zrobię sobie dziś hybrydy w nogach
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lekarz odposał, że test traktowałby jako negatywny bety nie zrobię jednak, jak na zlosc auto zaszwankowało..
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Lekarz odposał, że test traktowałby jako negatywny bety nie zrobię jednak, jak na zlosc auto zaszwankowało..
Dupka bym i tak brała
Przy IVF nie wolno się sugerować testami sikanymi bo to kłamczuchy !!! MalaHD przy bardzo wysokiej becie ( chyba 2000) miała bladziocha.
Jak bobotest pokazuje różową kreche to fasolka jest !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 10:50
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Dobija mnie, ze jesli nie zajde w ciaze do grudnia to pozniej maz wyjezdza i do lipca go nie bedzie.. za pare dni mam 28 urodziny, zauwazylam pierwsze siwe wlosy i dotarlo do mnie jak szybko czas mi ucieka mam gorszy dzien
Każdy ma gorszy dzień (tydzień) i ma do tego prawo! ja na razie optymizmem tryskam bo mam @ nie wiem czemu tak jest-może dlatego żę nowy cykl nowa szansa. PRzejdzie mi za 2 tyg Ann będzie dobrze! nie wiem co lubisz robić/jeść ale zaszalej sobie dziś na poprawę nastrojuAnn89, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summer NIE SŁUCHAJ LEKARZA bladzioch jest-lekarze generalnie czarnowidztwo uprawiają, żeby nie nakręcać pacjentek. poczekaj do pon i betka!
summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Lekarz odposał, że test traktowałby jako negatywny bety nie zrobię jednak, jak na zlosc auto zaszwankowało..
Czemu niby negatywny?? Kreska pojawiła się o czasie? To nawet nie jest bladzioch tylko wyraźna kreska.
Hmm, jeśli beta dziś niemożliwa to zrobiłabym dziś dla sprawdzenia jeszcze jeden test i ewentualnie jutro drugi. Jeśli kolejne wyjdą pozytywnie to nie ma mowy o negatywie!
I brałabym wtedy dupka dalej.Lunaris, Flowwer, summer86 lubią tę wiadomość
-
Malka p/bólowe pod ręką i trzymamy za rękę -wirtualnie ale zawsze :*
P.s. Ann89 teoretycznie kremowy a potem nie wiem- u mnie to najczęściej pustynia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2017, 10:57
-
Summer powtórz test jak mówi Kaczorka - jak wyjdzie kreska to nie ma mowy ze to negatyw cały czas zaciskam kciuki👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Żyje. Trochę mi przeszło obeszło się bez kliniki. Dzwonili do mnie ze mam 4 zarodki dwa się nie dzielły.