CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Summer jestem pewna, że w poniedziałek wyjdzie piękna beta Twój przypadek napawa optymizmem. My dzisiaj caly dzien spędziliśmy w chorzowskim wesołym miasteczku i nóg nie czuję. Jutro pewnie kąpielisko. Punkcja zaklepana na poniedziałkowy poranek. Godzina 9. Trzymać kciuki!!
W takim razie już zaciskam!!!innamorata88 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Izape raczej to daje znać ciałko żółte miałam tak w poprzednim cyklu i ładnie pracowało co zostało potwierdzone badaniem progesteronu.
Kto ogląda mecz ? Z emkiem leze i się gapie:) jutro mam nadzieje ze porobiny coś fajnego i bedzie pogodaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:niech pracuje byleby coś z tego było:)
Kto ogląda mecz ? Z emkiem leze i się gapie:) jutro mam nadzieje ze porobiny coś fajnego i bedzie pogoda
Mój mąż ogląda - wierny kibic Juve.. na szczęście w drugim pokoju :p żebym się nie musiała stresować. -
Kaczorka wrote:Mój mąż ogląda - wierny kibic Juve.. na szczęście w drugim pokoju :p żebym się nie musiała stresować.
My kibicujemy realowi, bo zona musi stać za mężem : D nie przepadam za piłka można, ale tak prosił ze peklamStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Agniechaaaa wrote:I po wieczornej imprezie pokłóciłam sie z M No jak zwykle nie zdarzy przyjechać ... dość mam tej jego pracu
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Izape_91 wrote:My kibicujemy realowi, bo zona musi stać za mężem : D nie przepadam za piłka można, ale tak prosił ze peklam
Hehe, mój już się nauczył, że dla mnie to zawsze jest stres i na mecze chodzi do mojego brata :p
Ale i tak po ich reakcjach wiem co się dzieje faceci!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Innamorata, trzymam mocno kciuki!
Mój M w pracy dorywczej na weselu, ale on nie przepada za piłka. U nas to ja jestem kibicem, dzisiaj Forza Juve!!! Oglądam z tesciem.Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
key_b wrote:My nie oglądamy piłka na szczęście nie jest sportem mojego m winkujemy i oglądamy szybkich i wściekłych
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lucia88 wrote:Innamorata, trzymam mocno kciuki!
Mój M w pracy dorywczej na weselu, ale on nie przepada za piłka. U nas to ja jestem kibicem, dzisiaj Forza Juve!!! Oglądam z tesciem.
To mój mężu już by Cię polubił
A przez Was się nie mogę poniedziałku doczekać!! Same pozytywne newsy mam nadzieję tu będąinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj K pojechał do miasta na mecz - kolega wynajął loże i sobie siedzą, wróci koło 0:00. Mału gra w Uno z bratankiem i sobie na mecz zerkają a ja myśle i myślę i myślę...
Jutro idziemy też do Wesołego Miasteczka ale jakoś nie umiem przeżywać tego. Co innego mi głowe zaprząta -
A mój chrapie hehe
Mnie na szczęście sen powoli łamie więc pewnie niedługo padne ale końcówkę meczu obejrzę U nas jak mój chodzi na mecze to tylko ze względu na piwo bo męczy nie lubi chyba że Polska gra A ja nawet lubię zresztą ja już dawno mówiłam że ja powinnam być facetem hehe -
nick nieaktualnyMam wrazenie ze sie udalo w tym cyklu... No po prostu przeczucie. Jeszcze sie teraz przebralam do pizamy. Jak nigdy mnie sutki nie bolaly, nawet sa taloe malo czule na pieszczoty tak teraz mnie bola... No bede zla jak mi cialo jakies urojenia wysyla i nic z tego nie bedzie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ann, a ile zwykle trea u Ciebie faza lutealna?
U mnie dalej marny bladzioch, zrobiłam pink test i bobo test żółty jak wczoraj. To chyba jakiś biochem niestety oby nie pozamaciczna. Temp. dalej w górze.
https://zapodaj.net/4b69fbaecfeb0.jpg.html -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Ann, a ile zwykle trea u Ciebie faza lutealna?
U mnie dalej marny bladzioch, zrobiłam pink test i bobo test żółty jak wczoraj. To chyba jakiś biochem niestety oby nie pozamaciczna. Temp. dalej w górze.
https://zapodaj.net/4b69fbaecfeb0.jpg.html