CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam was i tyle ile zapamiętałam to
Summer wszystko okaże się w środę cierpliwości nie z takich bet były piękne ciąże
Inna super teraz trzymamy kciuki dalej
Agnieszka lipiec jest wasz bez wątpieniamalinowaemi, summer86 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Nazwa mistrzostwo świata
Flo czuje ze idzie to we właściwym kierunku teraz juz sie uda lipiec to Nasz cudowny miesiąc, poznaliśmy sie, zaręczyliśmy, slub, ciii Nasz pierwszy wspólny raz :p nawet 1pocalunek bo tak wyszło ze poznaliśmy sie za małolata woec poczęcie przez in vitro tez bedzie w lipcu
Nasze magiczne miesiące ♡♡♡ Agniechaaaa musimy mocno wierzyć bo wiara przenosi góry.
Ja już dziś posadziłam 30 kwiatów i reszta w kolejce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 13:51
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Wzielam czekoladowe delicje z milki i jak reka odjal
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:To napiszę po kolei jakie warto zrobic badania;
- ANA 1 i 2 ( miano i typ świecenia) z krwi
- Przeciwciała przeciwko plemnikom z krwi ( w Diagnostyce można wykonać)
- test na wrogość śluzu ( pobieraja wymaz ok 6-8 h po współżyciu w okresie okołoowulacyjnym. Badanie zazwyczaj wykonuje się w klinice.
- subpopulacje limfocytów lub w Provita nazywa się te badanie immunofenotyp. Trzeba być w drugiej fazie cyklu.
- jeszcze badałam zespół antyfosfolipidowy oraz trombofilia wrodzona ( w Diagnostyce ale koszt za jeden to 350-400 zl)
To takie powiedzmy podstawowe, jak co to pytaj się na tyle co wiem to odpowiem.Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyKupilam dwa bobo-testy duo. Fajne bo w opakowaniu jest 1 test strumieniowy o czulosci 10, i 1 plytkowy o czulosci 25. Bojcie sie, teraz bede tak dlugo sikac az wysikam dwie krechy
Karma88, malinowaemi, Flowwer, Bocianiątko, Koliber, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Kupilam dwa bobo-testy duo. Fajne bo w opakowaniu jest 1 test strumieniowy o czulosci 10, i 1 plytkowy o czulosci 25. Bojcie sie, teraz bede tak dlugo sikac az wysikam dwie krechy
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Sarna84 wrote:Karma, przykro mi, nie doczytałam, a na dodatek wysmarowałam o tych kciukach. Głowa do góry, korona na swoje miejsce i walczymy dalej
Sarna :* Jestem dziś totalnie rozchwiana, ale jutro już będę ogarnięta.
staraczka1111 wrote:Dzwonili mam 4 zarodki. 8Ai8B 8Ai8B ktoś wie co to oznacza??
Brawo za te 4!
Summer trzymam kciuki, żeby u Ciebie beta poszybowała w górę. Musisz statystyki zawyżyć w tym miesiącu!!!
Agniechaaaa wrote:Macica czyściutka ale ładne endo jak na ten dzien cyklu 5dc endo ponad 6mm
Pobrali mi krew
Ana 1 i 2
V Leina
Przeciwplemnikowe
I cos na toczeń ale oczywiście zapomniałam nazwy :p
Czekam na konsultacje tel i jeżeli wszystko bedzie Ok to widzimy sie w 12dc za miesiąc (leki juz dostałam jakie bede miała brać)a jeżeli cokolwiek wyjdzie złe to widzimy sie szybciutko z ginem pozytywnie Nas nastawił. L4 bedzie przedłużone mam je odebrać w czwartek
Aga super wiadomość! A to badani to antykoagulat tocznia. Też go robiłąm po drugim poronieniu. Tak jak V Leiden, i inne.
innamorata88 wrote:Ja już w domu, finalnie obstrzykiwali 7 komórek - 3 okazały się niedojrzałe. Zobaczymy jutro ile się zapyliło. Aż się boję. Ale tu już musi natura działać. Transfer 2 kropków w czwartek, resztę hodujemy do blastek i lecą na zimowisko.
Inna to chyba dobry wynik, te 7 komórek?
My po wizycie u gina. Generalnie ładnie organizm zareagował na stymulację, to jak się czułam to normalne. W środku wszystko ładnie wygląda. Odstawiam luteinę. Czekam na @. 3-4dzien kolejnego cyklu znowu Clo. W 11 dc kontrola.summer86, Sarna84 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ann89 wrote:Kupilam dwa bobo-testy duo. Fajne bo w opakowaniu jest 1 test strumieniowy o czulosci 10, i 1 plytkowy o czulosci 25. Bojcie sie, teraz bede tak dlugo sikac az wysikam dwie krechy
Dawaj, dawaj ktoś tu musi zaserduszkowac grupę!Bajkaaa, malinowaemi lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
To Karma cyc do przodu i lecimy dalej z tematem bez smutania mi tutaj
Nie wiem czy wam pisałam ale dziś mnie jakoś tak mdli i słabo mi ta pogoda taka do dupy jest niby chłodno a mi duszno, dziś idę do lekarza ale to do dermatologa bo mam straszny problem z wysuszonymi plecami i coś mi się nieciekawgo ba stopie koło kostki zrobiło no i przy okazji odbiorę papierowe wyniki badań z tym moim nieszczesnym tsh... -
summer86 wrote:Dziękuję Wam za wsparcie, jesteście kochane cieszę się, że tu trafiłam. Bez Was nie wiem jak bym dała rade.
Będzie dobrze:) mocno trzymam za Ciebie kciukasy:)summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnn89 wrote:Kupilam dwa bobo-testy duo. Fajne bo w opakowaniu jest 1 test strumieniowy o czulosci 10, i 1 plytkowy o czulosci 25. Bojcie sie, teraz bede tak dlugo sikac az wysikam dwie krechy
Ann89, widze, że mamy podobnie. Też miałam bóle w sobote jak na @ ale minęły i nic nie ma. Tylko bóle jajnika. Jak @ nie przyjdzie to testuje rano. Trzymam za Ciebie kciuki Może u nas też się ujawni fasolka z opóźnieniem jak u Summer:-) -
A ja Dziewczyny mam lekkiego stresa, po 15ej mam dostać Ovitrelle. W zyciu czegos takiego nie brałam. Jest się czego bac? Nawet nie chodzi mi o wklucie tylko o uboczne efekty??
-
Karma najważniejsze że wszystko tam działa a fasolek to kwestia czasu.
Ann wiedzę że jednak szalejesz bo póki brak @ jest nadzieja !!!! Moje bobotesty czekają.Karma88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:A ja Dziewczyny mam lekkiego stresa, po 15ej mam dostać Ovitrelle. W zyciu czegos takiego nie brałam. Jest się czego bac? Nawet nie chodzi mi o wklucie tylko o uboczne efekty??
Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:A ja Dziewczyny mam lekkiego stresa, po 15ej mam dostać Ovitrelle. W zyciu czegos takiego nie brałam. Jest się czego bac? Nawet nie chodzi mi o wklucie tylko o uboczne efekty??
Flowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
malinowaemi wrote:A ogólnie po HSG mógł się przesunąć? Jak myślicie?
Bocianiątko, malinowaemi, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:A my mamy tylko dwa serduszka w tym miesiącu? Coś mało, dziewczyny nie chcecie się ujawniać ❤
Uwielbiam Mediderm krem pod prysznic i krem do smarowania ciała, nieziemska ulga dla suchej skóry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 14:25
Provita-Paliga
⛄⛄⛄