X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Rozbuja się na koniec cyklu, uwierz na slowo.
    Flower ja nie wiem czy woole będe testowała, cykl mi fiksuję a wszystko przez to ze miałam bardzo dużo stresu w pracy, nie jadłam nic przez pare dni i niestety sie teraz wszystko odbiło :-(
    Może zbadaj w piatek hormony wiem że stronisz od dr i labow ale zdrowie psychicznie jest ważniejsze.
    Jedynym potwierdzeniem ovu jest ciąża i tego się trzymię.

Bajkaaa ja też nie mówię mojemu M o testach bo nie ma o czym nudne biele i tyle.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    No u mnie juz sie blyska wiec mysle ze burza tuz tuz :)
    U mnie trwała 10 minut

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer sugerujesz że u mnie będzie biel vizira haha :)
    Pewnie tak będzie ale trudni pobawimy się jutro w sianie na test:)

U mnie też już po wszystkim teraz tylko lekko pada

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Może zbadaj w piatek hormony wiem że stronisz od dr i labow ale zdrowie psychicznie jest ważniejsze.
    Jedynym potwierdzeniem ovu jest ciąża i tego się trzymię.

Bajkaaa ja też nie mówię mojemu M o testach bo nie ma o czym nudne biele i tyle.
    Ja wszystko wiem ale teraz nawet nie mam jak pójść, potrwa to jeszcze miesiąc (tej męczarni), po robocie jestem padnięta, już nie wspomne o wstaniu z łóżka :-(

Chociaż nie powiem że jakaś iskierka nadziei tli się we mnie....

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Na Allegro, wpisałam sroki nr 3, nie ma duzo aukcji z ziołami :), wtedy były chyba tylko u 2 sprzedawców. W sumie szukałam specjalnie zeby mozna było zamówić poczta albo do paczkomatu bo średnio chciałam zeby do pracy przyszły ;) hehe

ja też miałam zacząć w tym cyklu ale przyszły 5dc i nie wiem czy tak dobrze nie od początku-zatrzymałam do następnego cyklu a kupowałam tu:
    http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6753140452.html?snapshot=MjAxNy0wNS0zMVQwODoxMDo0NS4yMTJaO2J1eWVyOzU5Y2NlYmY0OTQ3ODNmNGVlMDZhNTI4Y2Q3NzNhNjQ5NTIyOGE4NjkwZTkzOTJhZWFkNjU1MjM0MTg4Njk4YjU%3D

Nowa ja też mam jakiś dziwny ten cykl, nie wiem czemu...wzdęta jestem na maxa, nie mam żadnych innych objawów poza tym że dziś miałam MEGA erotyczny sen :D (szkoda że tylko raz! przez tyle cykli) a potem jakiegoś doła jak przed @ wszystko się powywracało :P

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. U mnie dzis gorszy dzien... i w sumie sama nie wiem dlaczego :( durne mysli plączą się po głowie i nadziei brak. Mega stresuje sie przed jutrem, bo moze bedziemy miec juz wyniki seminogramu u mojego emka i mam złe przeczucia :( ogólnie jakoś tak do d *** nie moge sobie w głowie poukładać tego wszystkiego, jak to jest ze jednym dzieci sypią się z rękawa a my nie mozemy miec chocby jednego :(

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris my to sie chyba kiedyś spotkać musimy bo naprawdę jakieś podobne prądy przez nas przechodzą :D ;) Haha. Tez jestem jakaś nienaturalnie nakręcona i wzdeta - połączenie marzeń ;D a z jakiego jesteś w ogole miesiąca, kiedy sie urodziłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 22:10

Lunaris lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Hej Dziewczyny. U mnie dzis gorszy dzien... i w sumie sama nie wiem dlaczego :( durne mysli plączą się po głowie i nadziei brak. Mega stresuje sie przed jutrem, bo moze bedziemy miec juz wyniki seminogramu u mojego emka i mam złe przeczucia :( ogólnie jakoś tak do d *** nie moge sobie w głowie poukładać tego wszystkiego, jak to jest ze jednym dzieci sypią się z rękawa a my nie mozemy miec chocby jednego :(

Rucola ja mam zawsze przed owu spadek nastroju :) przed owu a potem kilka dni przed @ :). Nie nastawiaj sie złe, dlaczego cos by miało pójść zle? Z tymi dziećmi to nie wiem dlaczego tak jest ale tłumacze sobie ze na dobre rzeczy zawsze sie w życiu czeka i z jakiegoś powodu termin urodzin naszych dzieci jest przekładanany ;) moze np jak sie urodzą za wczesnie to nie znajda potem miłości swojego życia bo będzie w innej klasie? Oo, tak to sobie tłumacze ;)

Lunaris lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Rucola ja mam zawsze przed owu spadek nastroju :) przed owu a potem kilka dni przed @ :). Nie nastawiaj sie złe, dlaczego cos by miało pójść zle? Z tymi dziećmi to nie wiem dlaczego tak jest ale tłumacze sobie ze na dobre rzeczy zawsze sie w życiu czeka i z jakiegoś powodu termin urodzin naszych dzieci jest przekładanany ;) moze np jak sie urodzą za wczesnie to nie znajda potem miłości swojego życia bo będzie w innej klasie? Oo, tak to sobie tłumacze ;)
    :) fajnie sobie tłumaczysz. A z tym spadkiem nastroju przed owu to jest coś na rzeczy, w zasadzie Ty mi to uswiadomiłas. Ja w zasadzie nie wiem kiedy bedzie owu, ale patrzac po nastroju to pewnie ... wkrótce ;) mam do Was jeszcze pytanie Dziewczyny, mojemu emkowi wyskoczyła oprycha na wardze, a właściwie to 3 małe. Czy to przeszkadza w staraniach ??

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Cynka Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    To u mnie pewnie tez tak bedzie :/
    Boze, ile my sie nacierpimy..

Może i Ciebie będzie inaczej. Tego życzę ☺

08.2006 - Mała Cynka :-)
    12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
    09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
    01.2018 Aniołek [*] 9 tc
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki - albo niech beta spadnie albo poszybuje mocno w górę. Przyjmuję każdy scenariusz na klatę oprócz pozamacicznej.

malinowaemi, nowa na dzielni, Bocianiątko lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki - albo niech beta spadnie albo poszybuje mocno w górę. Przyjmuję każdy scenariusz na klatę oprócz pozamacicznej.
    Będzie pięknie zobaczysz :) Trzymam kciuki i będę jutro obserwować wątek żeby szybko Ci gratulować :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Aneczka12 Ekspertka

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Summer, trzymam kciuki! Lato się zaczyna w końcu! Będzie dobrze :)

rok od odstawienia anty. durne PCOS.
    Glucophage XR 1000 mg + Ovarin + wit. D
    44c874a369cc7eb63c9f645f899d8bce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale burza u mnie. Zlitowalam sie nad Odyseuszem i lezy obok mnie pod koldra.. boi sie biedactwo nie bardziej ode mnie..

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann89 wrote:
    Ale burza u mnie. Zlitowalam sie nad Odyseuszem i lezy obok mnie pod koldra.. boi sie biedactwo nie bardziej ode mnie..

ja sie panicznie boje burzy, chowam sie pod koldra albo w lazience. Jak bylam gdzies na miescie i zlapala mnie burza to myslalam ze zawalu dostane i chowalam sie w najblizszym sklepie czy w innym budynku...

U mnie poblyskalo sie troche, popadalo mocno i chyba koniec...

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn, myślałam, że tylko ze mnie taki tchórz przed burzą :) w dzień jakoś przetrwam, ale w nocy to tragedia.. mega się boję.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Ja też marzę i wierzę... :) ciekawe co jutro mój nowy gin powie ;) da iskierkę nadziei czy brutalnie odbierze jeszcze przed testem? Zabieram teczkę wszystkich badań i zobaczymy ;)

Kochana bedzie dobrze:) Wierze, ze w tym cyklu sie Wam uda:)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze wiedziałam że tak będzie zasnąć nie mogę bo nakrecilam się na to testowanie jutro hehe :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czulyscie cos po Ovitrelle? dzien, dwa po podaniu? Mnie tylko troche wczoraj jajcor pobolal i tyle...kurcze, nie wiem juz sama, chyba liczylam na jakies spektakularne objawy ;-)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie boje burz ! Jak M jest to sie ze mnie śmieje :p ale przynajmniej mam sie do kogo przytulić a jak go nie ma to wszystko zamykam i zasuwam rolety zeby nie widzieć :p

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ