CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Rozbuja się na koniec cyklu, uwierz na slowo.
Flower ja nie wiem czy woole będe testowała, cykl mi fiksuję a wszystko przez to ze miałam bardzo dużo stresu w pracy, nie jadłam nic przez pare dni i niestety sie teraz wszystko odbiło
Jedynym potwierdzeniem ovu jest ciąża i tego się trzymię.
Bajkaaa ja też nie mówię mojemu M o testach bo nie ma o czym nudne biele i tyle.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:No u mnie juz sie blyska wiec mysle ze burza tuz tuz
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Może zbadaj w piatek hormony wiem że stronisz od dr i labow ale zdrowie psychicznie jest ważniejsze.
Jedynym potwierdzeniem ovu jest ciąża i tego się trzymię.
Bajkaaa ja też nie mówię mojemu M o testach bo nie ma o czym nudne biele i tyle.
Chociaż nie powiem że jakaś iskierka nadziei tli się we mnie.... -
nowa na dzielni wrote:Na Allegro, wpisałam sroki nr 3, nie ma duzo aukcji z ziołami , wtedy były chyba tylko u 2 sprzedawców. W sumie szukałam specjalnie zeby mozna było zamówić poczta albo do paczkomatu bo średnio chciałam zeby do pracy przyszły hehe
ja też miałam zacząć w tym cyklu ale przyszły 5dc i nie wiem czy tak dobrze nie od początku-zatrzymałam do następnego cyklu a kupowałam tu:
http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6753140452.html?snapshot=MjAxNy0wNS0zMVQwODoxMDo0NS4yMTJaO2J1eWVyOzU5Y2NlYmY0OTQ3ODNmNGVlMDZhNTI4Y2Q3NzNhNjQ5NTIyOGE4NjkwZTkzOTJhZWFkNjU1MjM0MTg4Njk4YjU%3D
Nowa ja też mam jakiś dziwny ten cykl, nie wiem czemu...wzdęta jestem na maxa, nie mam żadnych innych objawów poza tym że dziś miałam MEGA erotyczny sen (szkoda że tylko raz! przez tyle cykli) a potem jakiegoś doła jak przed @ wszystko się powywracało -
Hej Dziewczyny. U mnie dzis gorszy dzien... i w sumie sama nie wiem dlaczego durne mysli plączą się po głowie i nadziei brak. Mega stresuje sie przed jutrem, bo moze bedziemy miec juz wyniki seminogramu u mojego emka i mam złe przeczucia ogólnie jakoś tak do d *** nie moge sobie w głowie poukładać tego wszystkiego, jak to jest ze jednym dzieci sypią się z rękawa a my nie mozemy miec chocby jednego#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunaris my to sie chyba kiedyś spotkać musimy bo naprawdę jakieś podobne prądy przez nas przechodzą Haha. Tez jestem jakaś nienaturalnie nakręcona i wzdeta - połączenie marzeń a z jakiego jesteś w ogole miesiąca, kiedy sie urodziłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 22:10
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Rucola wrote:Hej Dziewczyny. U mnie dzis gorszy dzien... i w sumie sama nie wiem dlaczego durne mysli plączą się po głowie i nadziei brak. Mega stresuje sie przed jutrem, bo moze bedziemy miec juz wyniki seminogramu u mojego emka i mam złe przeczucia ogólnie jakoś tak do d *** nie moge sobie w głowie poukładać tego wszystkiego, jak to jest ze jednym dzieci sypią się z rękawa a my nie mozemy miec chocby jednego
Rucola ja mam zawsze przed owu spadek nastroju przed owu a potem kilka dni przed @ . Nie nastawiaj sie złe, dlaczego cos by miało pójść zle? Z tymi dziećmi to nie wiem dlaczego tak jest ale tłumacze sobie ze na dobre rzeczy zawsze sie w życiu czeka i z jakiegoś powodu termin urodzin naszych dzieci jest przekładanany moze np jak sie urodzą za wczesnie to nie znajda potem miłości swojego życia bo będzie w innej klasie? Oo, tak to sobie tłumacze
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Rucola ja mam zawsze przed owu spadek nastroju przed owu a potem kilka dni przed @ . Nie nastawiaj sie złe, dlaczego cos by miało pójść zle? Z tymi dziećmi to nie wiem dlaczego tak jest ale tłumacze sobie ze na dobre rzeczy zawsze sie w życiu czeka i z jakiegoś powodu termin urodzin naszych dzieci jest przekładanany moze np jak sie urodzą za wczesnie to nie znajda potem miłości swojego życia bo będzie w innej klasie? Oo, tak to sobie tłumacze#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ann89 wrote:To u mnie pewnie tez tak bedzie
Boze, ile my sie nacierpimy..
Może i Ciebie będzie inaczej. Tego życzę ☺08.2006 - Mała Cynka
12.2015 - Aniołek [*] 8 tc - c. pozamaciczna, usunięty prawy jajowód
09.2016 Aniołek [*] 6 tc - c. bioch
01.2018 Aniołek [*] 9 tc -
Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki - albo niech beta spadnie albo poszybuje mocno w górę. Przyjmuję każdy scenariusz na klatę oprócz pozamacicznej.
malinowaemi, nowa na dzielni, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki - albo niech beta spadnie albo poszybuje mocno w górę. Przyjmuję każdy scenariusz na klatę oprócz pozamacicznej.
-
summer86 wrote:Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki - albo niech beta spadnie albo poszybuje mocno w górę. Przyjmuję każdy scenariusz na klatę oprócz pozamacicznej.
-
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Ale burza u mnie. Zlitowalam sie nad Odyseuszem i lezy obok mnie pod koldra.. boi sie biedactwo nie bardziej ode mnie..
ja sie panicznie boje burzy, chowam sie pod koldra albo w lazience. Jak bylam gdzies na miescie i zlapala mnie burza to myslalam ze zawalu dostane i chowalam sie w najblizszym sklepie czy w innym budynku...
U mnie poblyskalo sie troche, popadalo mocno i chyba koniec...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, myślałam, że tylko ze mnie taki tchórz przed burzą w dzień jakoś przetrwam, ale w nocy to tragedia.. mega się boję.
-
Bocianiątko wrote:Ja też marzę i wierzę... ciekawe co jutro mój nowy gin powie da iskierkę nadziei czy brutalnie odbierze jeszcze przed testem? Zabieram teczkę wszystkich badań i zobaczymy
Kochana bedzie dobrze:) Wierze, ze w tym cyklu sie Wam uda:) -
Dziewczyny czulyscie cos po Ovitrelle? dzien, dwa po podaniu? Mnie tylko troche wczoraj jajcor pobolal i tyle...kurcze, nie wiem juz sama, chyba liczylam na jakies spektakularne objawy
-
nick nieaktualny