CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta1990 wrote:robiłam 9 dpo i była biel nad bielami, więc teraz też wydaje mi się, ze nic nie będzie.. zobaczę jaka jutro rano będzie temperatura
Tak. Tak, jutro powtórz test a ja czekam ż niecierpliwością na wynik.2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Olaaaa wrote:Narazie nie dziekuje bo sie boje zeby nie zapeszyc.
To 37 cs i 25 cykl po jedynej ciazy biochemicznej zakonczonej tydzien po spodziewanej @ od tamtej pory cisza byla.
Od pazdziernika cykle stymulowane letrozolem a od 2ch cykli biore letrozole w podwojnej dawce bo nic sie nie dzialo. w pazdzierniku mialam tez HSG i wszystko drozne ale cisza byla do tej pory.
mam nadzieje ze tym razem to juz szczesliwy final!
pierwszy raz od 7 lat mam TSH na poziomie 1, moze to wczesniej bylo przeszkoda ze tarczyca byla nieunormowana, powyzej 6 TSH. cykle byly bezowulacyjne, @ 3x do roku...Olaaaa, 4g@, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Inna Już w trójpaku hihihi ☺
Flowwer, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:to teraz biegnij na betę, progesteron i TSH bo tarczyca lubi szaleć na początku ciąży.
niestety nie moge zrobic bety bo mieszkam w Islandii i tutaj bez skierowania nie mozna sobie samemu nic zrobic. Lekarka w mojej klinice leczenia nieplodnosci (jedynej na wyspie) na wiesc o pozytywnym tescie reaguje tylko 'nie ma potrzeby sprawdzac krwi skoro test jes pozytywny to znaczy ze jest ciaza, gratujacje'
progesteron sprawdzalam 2 cykle temu to po owu zaraz za dzien czy dwa wynosil 27, mowila ze to dobrze. -
Madziula wrote:Flowwer co tam z Twojs immunologia???
A jak się czujesz??
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Olaaaa wrote:niestety nie moge zrobic bety bo mieszkam w Islandii i tutaj bez skierowania nie mozna sobie samemu nic zrobic. Lekarka w mojej klinice leczenia nieplodnosci (jedynej na wyspie) na wiesc o pozytywnym tescie reaguje tylko 'nie ma potrzeby sprawdzac krwi skoro test jes pozytywny to znaczy ze jest ciaza, gratujacje'
progesteron sprawdzalam 2 cykle temu to po owu zaraz za dzien czy dwa wynosil 27, mowila ze to dobrze.Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa oby miała jakiś plan może zmieni leki. Zawsze jest przyczyna tylko my jesteśmy źle zdiagnozowane House by przy nas miał co robić tyle ciekawych przypadków
Bajkaaa, Czrna 81, Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Transfer to moment trwa, wziernik usg przez brzuch, szybko podają zarodek o trzeba poleżeć Ok 15 minut po o po sprawie
Czyli troche jak IUI? Myslalam, ze transfer jest bardziej skomplikowany a tu wychodzi na to ze najwiecdj zachodu jest ze stymulacją i punkcją?
Dzięki Wam coraz mniej się boję IVFMalwas, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Kochana kuleje moja obrona organizmu. Wysoka aktywności przeciwko zarodkowi:(
A jak się czujesz??
Nie czuje sie ciazowo dlategonze mam rozne inne dolegliwosci ,ktore mnie mecza a nie moge zrobic np rezonansu bo w ciazy nie mozna. I zamiast cieszyc sie ciaza ciagle sie martwie:(
-
Ann89 wrote:Dziewczyny, a to jest normalne jesli mam plamienie przed okresem ale az w prawie czarnym kolorze?
Ja przed okresem tez zawsze mam plamienia takie bardzo ciemne i martwi mnie to, raczej normalne to to chyba nie jest19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Czyli troche jak IUI? Myslalam, ze transfer jest bardziej skomplikowany a tu wychodzi na to ze najwiecdj zachodu jest ze stymulacją i punkcją?
Dzięki Wam coraz mniej się boję IVF
Transfer to mały pikus ja nie lubie wzierniki bo tak sie spinam ze można mi tam grzebać godzinę a ja nie odpisze mój gin mnie zawsze klepie po pupie trochę to pomaga :p
Dla mnie najgorsza była punkcja i to tylko ze względu na hiperke
Stymulacja mnie nie ruszała juz jestem przyzwyczajona do zastrzyków -
Agniechaaaa wrote:Transfer to mały pikus ja nie lubie wzierniki bo tak sie spinam ze można mi tam grzebać godzinę a ja nie odpisze mój gin mnie zawsze klepie po pupie trochę to pomaga :p
Dla mnie najgorsza była punkcja i to tylko ze względu na hiperke
Stymulacja mnie nie ruszała juz jestem przyzwyczajona do zastrzykówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 14:16
Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:Malwas, u mnie te @ mocno się zmieniły i to mnie zmartwiło, ale co kontrola widać, że wszystko ładnie schodzi więc lekarz powiedział, że nie mam powodu do niepokoju. Grunt, żeby lekarz zajrzał u Ciebie i ocenił dla świętego spokoju.
Z wyrostkiem nic się u mnie nie działo. SonoHSG miałam dwa cykle temu i nic nie wyszło, wszystko drożne itp.
Zobaczymy jak teraz będzie.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;