CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To niesamowite wiedzieć że jest w Tobie nowe życie!
innamorata88, Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Jak wy macie przekichane zagranicą Jak ja bym na własną rekę badań nie zrobiła to bym mogła starać się o dzidzie do menopałzy.
No i tak jak myślałam. Dostałam w końcu odpowiedz z kliniki.
"Gratuluje pozytywnego testu. Nie ma potrzeby robić badania krwi. TSH było dobre 2 msc temu. Progesteron musi ok skoro test pozytywny a beta teraz będzie wysoka skoro jest ciąża a dokładny wynik nie ma zupełnego znaczenia. Wizytę masz na 15.06 wiec się zrelaksuj i do zobaczenia"
Takze tak... pozostaje czekać i modlić się by wszystko było dobrze. .. -
Olaaaa wrote:No i tak jak myślałam. Dostałam w końcu odpowiedz z kliniki.
"Gratuluje pozytywnego testu. Nie ma potrzeby robić badania krwi. TSH było dobre 2 msc temu. Progesteron musi ok skoro test pozytywny a beta teraz będzie wysoka skoro jest ciąża a dokładny wynik nie ma zupełnego znaczenia. Wizytę masz na 15.06 wiec się zrelaksuj i do zobaczenia"
Takze tak... pozostaje czekać i modlić się by wszystko było dobrze. ..Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:To niesamowite wiedzieć że jest w Tobie nowe życie!
Ewela, wiem, ale ona też przeszła długą drogę nim zaszła w upragnioną ciąże.
Agniechaaaaa Tobie też wciskali końskie dawki nospy?
staraczka1111 ja w dniu punkcji miałam 0.8ng. Mam nadzieję, że poziom progesteronu jaki teraz mam nie utrudni zagniezdzenia maluszkowi.Agniechaaaa, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Inna, cudowne wieści dbaj o maluszka i o siebie, a ja zaciskam mocno kciuki za spokojnych 9 miesięcy
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika, dlaczego cykl stracony? Nie możesz mieć pewności, czasem udaje się w najmniej spodziewanym momencie i okolicznościach.
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Oj niesamowite, bo mam teraz 100 procent pewności, że jest tam mały ktoś, a moim zadaniem jest jak majlepsze rozreklamowanie się, żeby tam zechciał zostać.
Ewela, wiem, ale ona też przeszła długą drogę nim zaszła w upragnioną ciąże.
Agniechaaaaa Tobie też wciskali końskie dawki nospy?
staraczka1111 ja w dniu punkcji miałam 0.8ng. Mam nadzieję, że poziom progesteronu jaki teraz mam nie utrudni zagniezdzenia maluszkowi.
Nie No spe dostałam tylko przed transferem i mówili żebym wzięła jak bedzie bardzo brzuch doskwierał. Więcej nie zarzylam tylko przed transferem, ale wiem ze wielu lekarzy zaleca duuuuze dawkiinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Monika, dlaczego cykl stracony? Nie możesz mieć pewności, czasem udaje się w najmniej spodziewanym momencie i okolicznościach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:05
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:A u mnie dziś 8 dpo i normalnie korci mnie do testowanie, mam jak nigdy dobre przeczucia. Może w poniedziałek skuszę się i zrobię test. Niby termin @ mam na 15, ale chyba 12 dpo będzie już coś widać :>
91Ewela09 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Inna dziś wypiję dwie lampki wina na dwie fasolki !!!
Monika polecam z własnego doświadczenia jogę lub akupunkture na silny stres.
Agniechaaaa już jesteś w domu czy dalej e Warszawie?
Edit: to wypije na dwie nóżkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:18
Anna Stesia, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Olaaa, gratulacje! Piękna kreseczka! Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka!
Inna, tak się cieszę, że jesteście już w dwójkę. Szkoda, że trochę Twoje plany zostały pokrzyżowane, ale może jeden maluszek, który dziś do Ciebie przywędrował, będzie na tyle silny, że nie będziesz się musiała martwić. Życzę szczęśliwego finału i ściskam kciuki tak mocno, że prawie puszczają soki!
Meśka – sprawdź sobie prolaktynę. Ja miałam plamienia przed okresem, a w tym cyklu wdrożyłam leczenie i jest ok. Nie wspomnę już o tym, że prawie nie miałam PMS.
innamorata88, Olaaaa, Meśka lubią tę wiadomość