CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:No to idziemy łeb w łeb i dziś piszę że Tobie się poszczęści. Zawsze kto ze mną testuje i ma ten sam dpo to ma dwie kreseczki w zeszłym cyklu Calza
Wiem ze Bóg każdej z nas da nam małe serduszko. Mocno w to wierzę.Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina najgorsze te ostatnie dni do testowania straaaaaaaasznie się dłużą.
Agniechaaaa no to do łóżka.
A ja 4h w spa i czuje się psychicznie relaksowana.Agniechaaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Mam strasznie suchą skórę przez słońce. Ostatnio wspominałyscie o jakimś balsamie fajnym przypomni mi któraś nazwę ☺
-
Agniechaaaa wrote:Właśnie sie położyłam ale o 20:30 na tlc idzie program o in vitro muszę oglądnąć kolejny odcinek
innamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Mam strasznie suchą skórę przez słońce. Ostatnio wspominałyscie o jakimś balsamie fajnym przypomni mi któraś nazwę ☺
To używam pod prysznic
https://m.ceneo.pl/17217062
A to do ciała
Ulga dla skóry nieziemska
Dostępne są w apteceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:39
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nadzieja73 wrote:Mediderm.Jest super ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:41
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:https://m.ceneo.pl/15021897
To używam pod prysznic
https://m.ceneo.pl/17217062
A to do ciała
Ulga dla skóry nieziemska
Dostępne są w aptece -
Agniechaaaa wrote:Właśnie sie położyłam ale o 20:30 na tlc idzie program o in vitro muszę oglądnąć kolejny odcinek
-
-Monika- wrote:Kochana nie mam się komu wyżalić, łzy same płynął po policzkach. Nikt nie chce mnie zrozumieć. Czuje że nie jestem w ciąży, że moja mała kruszynka nie chce ze mną zostać, że muszę cierpieć. Nie raz się już poddałam, nie jestem silna tak jak Wy.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Monia spokojnie - nam sie udalo w cyklu kiedy myslalam ze plemniki B. Wybil stres,kawa i fajki. A pyklo. To byl miesiac ktory oboje spisywalismy na straty - wiec moze dlatego wyszlo
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kazda ma czasem gorsze chwilę, ja miałam wczoraj taki dzień. Odreagowalam na teściowej i dzis humor mialam w miarę dobry. Monia masz dziecko, idz do niego, wez je na kolana i mocno przytul na pewno pomoże.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki byłam u mojego endokrynologa kazała się nie martwić że moje Ft4 jest ładne i mam się nie przejmować tym tsh bo też nie jest złe, badania mam powtórzyć za miesiąc dala mi ciut wyższa dawkę leku i będziemy patrzeć co dalej
Aha no i moja @ się na mnie gniewa, co prawda dziś termin jej jest i złośliwe mi się spóźnia... Ciąża to nie jest bo test wczoraj negatywny a 13 dpo musi wyjść choćby cień cienia... Możecie mi powiedzieć czemu ta @ jest taka złośliwa? -
-Monika- wrote:Malwas, zaprosiłam Ciebie do znajomych możemy sobie razem po szlochać, sytuacja beznadziejna.
Mycha nieczego nie spodziewam się po tak beznadziejnej temperaturze. w tym cyklu szło wszystko z automatu zero przyjemności.,
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Cześć Dziewczynki!
Cały czas Was podczytuję, tylko pisać nie mam kiedy
Inna - dzisiaj jest Twój dzień! Trzymamy mocno kciuki! Kropeczek jest już u mamusi
Sammer - trzymam kciukasy za betę!
Wszystkie, którym się nie udało mocno tulę. Gdzieś tam czeka na nas malutki kropek
Agniechaaaa - oglądam właśnie program o in vitro na TLC. Dzięki, że o nim napisałaś
Dziewuszki mam pytanie, czy poziom progesteronu w 5 dniu cyklu na poziomie 0,1 przy normach 0,1 - 0,3 nie jest za niski?innamorata88 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.