CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:No wlasnie.. kiedys nie mialam takich plamien..
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyMalwas wrote:Ja czasami mam takie plamienia, nie wiem czy dziewczyny bierzecie duphaston lub luteinę, w ulotce jest napisane, że może powodować plamienia
Ja przy duphastonie mialam mniejsze plamienie ale moja lekarke nieszczegolnie zainteresowal ten problem.. -
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Ja czasami mam takie plamienia, nie wiem czy dziewczyny bierzecie duphaston lub luteinę, w ulotce jest napisane, że może powodować plamienia
Ja nie biore ani luteiny i duphastonu i też moi lekarze przemilczeli ten temat.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyStaraczka teraz czekamy na Twoje maluszki
Ja właśnie napisałam e-mail do pracy zobaczymy co mi odpiszą czy wogole cos odpiszą :p
Wstępnie jak liczyłam to transfer mniej więcej w połowie lipca byle @ szybko przyszła! I rozmrażamy ŚnieżynkaCzrna 81, staraczka1111, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Jak wy macie przekichane zagranicą Jak ja bym na własną rekę badań nie zrobiła to bym mogła starać się o dzidzie do menopałzy.
No niestety z tym jest przekichane bo placi sie co miesiac na skladki zdrowotne kupe kasy a i tak za wszystkie wizyty lekarskie, skierowania, badania itd placi sie osobno i w dodatku nie mozesz na zadanie sama nic zrobic.
Nawet o sprawdzanie TSH to musze blagac bo robie co kilka miesiecy a oni uwazaja ze ´za czesto´
Napisalam maila do mojej lekarki z kliniki o tym dzisiejszym tescie i poprosilam o skierowanie na krew, zobaczymy co powie. Narazie widze, ze maila odczytala ale odpisac, nie odpisuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Staraczka teraz czekamy na Twoje maluszki
Ja właśnie napisałam e-mail do pracy zobaczymy co mi odpiszą czy wogole cos odpiszą :p
Wstępnie jak liczyłam to transfer mniej więcej w połowie lipca byle @ szybko przyszła! I rozmrażamy Śnieżynka -
Ann89 wrote:Czasem dobrze zaufac przeczuciu..
-
innamorata88 to niech maluszki teraz ladnie sie wgryzaja w mamusie.. bralas 3 dniowe czy blastki?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:Też się kiedyś nabrałam. Zamówiłam buty adidasy za 240 zł a w sklepie kosztowały ponad 300. Czekałam czekałam i ani butów ani pieniędzy potem allegro im zablokowali konto i tyle w temacie,
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Też się kiedyś nabrałam. Zamówiłam buty adidasy za 240 zł a w sklepie kosztowały ponad 300. Czekałam czekałam i ani butów ani pieniędzy potem allegro im zablokowali konto i tyle w temacie,
-
A u mnie dziś 8 dpo i normalnie korci mnie do testowanie, mam jak nigdy dobre przeczucia. Może w poniedziałek skuszę się i zrobię test. Niby termin @ mam na 15, ale chyba 12 dpo będzie już coś widać :>
staraczka1111, innamorata88, admiralka, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Szwagierka wozek na olx kupila za 3 tysiace.. poszla pozniej na policje bo koles maila i konto na olx usunal. Okazalo sie ze dane byly falszywe a konto bankowe zagraniczne i tyle 3 tysiaki i wozek widzieli..
-
Kochane ja już w domu leżakuje. Oczywiście jak to w moim przypadku nie obyło się bez cyrku. Embriolog jak zobaczył mój progesteron (59ng) stwierdził, że nigdy takiego przed transferem nie widział i on by go odwołał. Ja na niego takie oczy i mówię, że przecież dr mnie nim faszerowała no to jaki niby ma być? Lekarka potwierdziła, że taki progesteron teraz jest ok, gorzej jakby w dniu punkcji był wysoki. Niestety kolejny z naszych trzech dobrze rokujących maluchów odpadł. Dlatego zdecydowaliśmy o transferze jednego kropka, drugie dzieciątko poszło na zimowisko. W obserwacji nadal pozostają dwa leniuszki. Trzymajcie kciuki za mój dwupak. Niestety zdjecia z inkubatora malucha nie mam, ale już mam na usg. Dorwę kompa to się pochwalę moim cichociemnym. Dziękuję za wsparcie i proszę o jeszcze!!
staraczka1111, aishee, E_w_c_i_a, Agniechaaaa, summer86, Bajkaaa, kolka, emi2016, Anna Stesia, Flowwer, Sarna84, Lucia88, Lunaris, blue00, Karma88, Barbarka1984, ja1986 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Kochane ja już w domu leżakuje. Oczywiście jak to w moim przypadku nie obyło się bez cyrku. Embriolog jak zobaczył mój progesteron (59ng) stwierdził, że nigdy takiego przed transferem nie widział i on by go odwołał. Ja na niego takie oczy i mówię, że przecież dr mnie nim faszerowała no to jaki niby ma być? Lekarka potwierdziła, że taki progesteron teraz jest ok, gorzej jakby w dniu punkcji był wysoki. Niestety kolejny z naszych trzech dobrze rokujących maluchów odpadł. Dlatego zdecydowaliśmy o transferze jednego kropka, drugie dzieciątko poszło na zimowisko. W obserwacji nadal pozostają dwa leniuszki. Trzymajcie kciuki za mój dwupak. Niestety zdjecia z inkubatora malucha nie mam, ale już mam na usg. Dorwę kompa to się pochwalę moim cichociemnym. Dziękuję za wsparcie i proszę o jeszcze!!
innamorata88 lubi tę wiadomość