CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
gg88 wrote:dalej mi kiepsko chodzi of wam też??
Wczoraj odreagowałam na zakupach, kiedyś musi się udać?!!
Nikt nie testuje ? Ubogi strasznie miesiąc ale mam nadzieję że w lipcu nadrobią bociany
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja się jutro wybieram na wakacje w Bieszczdy Jak spotkam bociany to je przegonię na Polskę do Was. Mam nadzieję, że będzie WiFi straszne to ale jakoś ciężko będzie 5 dni bez OVU.
Poza tym chciałabym widzieć jak tam na wizycie Summer Będę trzymać kciuki!
Inna rewelacyjnie jesteś schwanger czy jakoś tak
Flower postaw Innej takie wieeeelkie serducho -średnia miesiąca wyrównanainnamorata88, Karma88 lubią tę wiadomość
-
kashanka wrote:Ja sie zastanawiam czy nie isc na bete... czy jeszcze poczekac?
-
innamorata88 wrote:Dziękuję dziewczyny ja z betą się wstrzymuję do 7dpt co jakiś czas będę sprawdzać czy krecha jeszcze jest niestety jak na złość jakaś infekcja mnie dopadła połączona z zapaleniem spojówek - ledwo żyję.
Witaj w klubie, ja mam to samo- zapalenie spojówek na całego, do tego przeziębienie z tak okropnym kaszlem, że chyba niedługo płuca wypluje:/innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, zamówię u mamyginekolog teczkę na papiery ciążowe i z tej kwoty też odprowadzi środki na leczenie dzieciaczków
aiwlys trzeba liczyć na to, że chłop się opamięta i na kolanach przyjdzie przepraszać
Summer86, całe szczęście dość szybko wyszło co jest nie tak i skończyło się tylko na cytoteku.Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Mi tez chodzi roznie, raz idzie, a raz wyskakuje blad i wstrony sie dlugo wgrywaja
Karolina90 ja bym czerwona wziela, ladna
melunia91 trzymam kciuki
Aneczka12 no to super wiadomosc
Hopeless tule cie, wiem co czujesz... trzymaj sie!
aiwlys kciuki za wizyte...bierzesz dupka albo lutke?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Inna kochana ale wiadomość. Test szybko wyszedł cudnie.
Flowwer pieniążki przeleje jak Dorwę laptopa.
Dziewczyny testujcie i pokazujcie || ☺
Ja już 2dc na antykach. A gdzie nasza Agniechaaaa? ☺innamorata88 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Amy daj spokój leje się ze mnie prawie z każdego otworu, łeb pęka, a trzeba funkcjonować, bo jestem słomianą wdową.
-
Dziewczyny ubralam dwa różne buty do pracy hahahaha najlepsze ze zorientowałam się dopiero teraz a od 7 już pracuje
staraczka1111, Lunaris, Karma88, kolka, blue00, Bocianiątko, Emiilka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
key_b wrote:Dziewczyny ubralam dwa różne buty do pracy hahahaha najlepsze ze zorientowałam się dopiero teraz a od 7 już pracuje
-
key_b wrote:Dziewczyny ubralam dwa różne buty do pracy hahahaha najlepsze ze zorientowałam się dopiero teraz a od 7 już pracuje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:o kurde, współczuje. Ja tyle dobrego, że chlopa mam pod ręką. Ale u nas za to gorący okres, bo w sobote śłub siostry. Ja swiadkowa i druhna w jednym;-)
NIestety mój dopiero na weekendy zjeżdża nawet dzieci robił będąc 300 km od domu hahahahaFlowwer, Amy333 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości