CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
admiralka wrote:To ja jedno wiem co ta morfologia 0% u nas zmieni. Nie będzie już odliczania do każdej @ i czekania na dwie kreski "może w tym miesiącu". Wciąż wierzę, że zostaniemy rodzicami, ale już nie wierzę w to, że to się stanie ot tak nagle.
u nas morfo nie ruszyła po suplementach, a do tego aglutynacja skoczyła i przy in vitro embriolog w ogóle miał problem z odseparowaniem plemników, które i tak były w dalszym ciągu były dziadowskie.
Bierzecie IVF pod uwagę? Ewentualnie dobry androlog może naprowadzi Was na przyczynę tak fatalnych wyników.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
admiralka wrote:To ja jedno wiem co ta morfologia 0% u nas zmieni. Nie będzie już odliczania do każdej @ i czekania na dwie kreski "może w tym miesiącu". Wciąż wierzę, że zostaniemy rodzicami, ale już nie wierzę w to, że to się stanie ot tak nagle.
Walczymy !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bardzo mi przykro aż nie jestem w stanie odczuć co przeszłaś ale jesteś silna że dalej walczysz. Chylę czoła !
A tak nawiasem miałaś wykonane badania na zepsuł antyfosfolipidowy i Trombofilię wrodzoną, ANA 2 ? Acard bierzesz? On dobrze wpływa na ukrwienie macicy a później łożyska czasem biorą dziewczyny clexane lub pochodne.
To takie moje spostrzeżenia i bym poszła w tym kierunku bo sama wiem że do lekarza trzeba iść już z wynikami takie czasy...
Nie wiem czy taka silna, moja psychika jest w totalnej rozsypce, ale obiecaliśmy sobie jeszcze przed ślubem, że będziemy mieli dwójkę dzieci. Chociaż pewnie, gdybym powiedziała M,że już mam dość- zrozumiałby.
Badań w trakcie drugiej ciąży było sporo, wszystko wychodziło dobrze. Nie miałam chyba tylko oznaczenia przeciwciał ANA. W drugiej ciąży brałam clexane, wtedy też ciąża była zagrożona i po zabiegu musiałam się kłuć żeby zapobiec powstaniu ewentualnych zakrzepów(szwy mcdonalda -w 18 tyg.zaczęłam plamić).
Postanowiliśmy ostatnio, że jeszcze ten cykl i jeśli się nie uda zmieniamy lekarza, może wtedy trafimy no kogoś "konkretnego".
-
Czrna 81 wrote:Dziewczyny czy słyszałyście aby komuś udało się zajść w ciążę bez płodnego śluzu? U mnie po wczorajszym monitoringu owulacja przewidziana na wczoraj lub dzisiaj, ale susza straszna... To chyba po clo (4 tab. dziennie) a i tak od kilku miesięcy łykam wiesiołka. Jak myślicie, szanse pewnie zerowe? Do tego endo słabe... Ech, duppa blada...
w każdym spożywczym markecie na półce leży także wcinaj! tanio i dobrze
Żel to już trochę gorzej po Conceive tylko przez net-przynajmniej u mnie w żadnej aptece nie było a netem raz dwa załatwiłam i przyszedł. Bardzo przyjemny i milutkipolecam!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące ich dzisiaj ;*
Ps. Dzisiaj mam dobrze buty ubraneFlowwer, Amy333, Bocianiątko, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Tak, tak, tak! Pakujemy się z Tobą do gabinetu! :*
Amy333, Czrna 81, Flowwer, Koliber, Karma88 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Summer zaciskam kciuki! Ja cały czas wierze w szczęśliwe zakończenie!
daj znać koniecznie po
Jak tam u Was pogoda? Ja jadę do pracy i jest tak pochmurno i brzydko
Ale dziś jeszcze rano z mężem pobaraszkowalismywiec może i dzień mi szybciej minie
Jutro wolne👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Hej dziewczyny,
Dopinam walizki przed wypadem w Bieszczady- 5 dni reaktywacji i łądowania pozytywnej energii
Moje myśli dziś z Summer -trzymaj się Kochana!Oby wszystko było dobrze.
Mam nadzieję, że nie bedę musiała czekać do niedzieli żeby nadrabiać forumCzrna 81, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Czrna polecam Ci siemię lniane -biorę wiesia od 2 cykli i nie bardzo coś ruszyło. W tym kupiłam siemię i pierwszy raz od lat! zobaczyłam płodny śluz
w każdym spożywczym markecie na półce leży także wcinaj! tanio i dobrze
Żel to już trochę gorzej po Conceive tylko przez net-przynajmniej u mnie w żadnej aptece nie było a netem raz dwa załatwiłam i przyszedł. Bardzo przyjemny i milutkipolecam!
A w jakiej formie to wcinasz? Zalewasz wodą i jesz, czy np dodajesz do jogurtu? No i przede wszystkim ile dziennie?
Czarna81
22 cs. -
Summer trzymam kciukasy i czekam na pozytywne informacje :*
-
Lunaris wrote:Hej dziewczyny,
Dopinam walizki przed wypadem w Bieszczady- 5 dni reaktywacji i łądowania pozytywnej energii
Moje myśli dziś z Summer -trzymaj się Kochana!Oby wszystko było dobrze.
Mam nadzieję, że nie bedę musiała czekać do niedzieli żeby nadrabiać forumI uważaj żeby Cię wilki nie zjadły!
Szkoda by Cię było, bo dobre rady dajesz
jeszcze się przydasz na forum, hahahaha!
Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny jesteście niesamowite. Czekam na wizytę.. dam znać po. Od wczoraj bardzo boli mnie prawa strona podbrzusza a rano lekko podplamiałam