CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:No właśnie, co znaczy niejednoznaczny? Kurde kciuki zaciśnięte na maxa summer, może będzie dobrze! Spróbuj się za dużo nie denerwować chociaż wyobrażam sobie jak się czujesz
Lunaris miłego wyjazdu, zazdroszczę
A z tym śluzem to akurat ja nie wiem skąd go tyle mam bo strasznie mało pije ale od zawsze mam go od groma ;P. Zastanawiam się od z czego to wynika ale jakbym miała użyć jakiś żeli dodatkowo to bym się chyba utopiła Mówicie że to może wynikać z diety?
Nowa mi sie wydaje ze to tez kwestia ciala. Ale diety tez w jakims stopniu. Ja np zawsze przed @ mialam susze a teraz mam ciagle mokro. A do dupy z tym wszystkim. Przeprasza was -
summer86 wrote:Nadal nic nie wiem obraz na USG macicy nie jest jednoznaczny.. w piatek powtorka bety, w poniedzialek USG. Jakby cokolwiek się działo przez weekend -mam jechać do szpitala.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Kurcze, takie czekanie jest najgorsze na świecie. Ale jednocześnie daje szanse na dalsze nadzieje, które nie są bezpodstawne! Summer, trzymaj się! Wakacyjne dzieciątko ma się dobrze!
-
aiwlys wrote:kolka jedziemy na tym samym wózku też dwa tygodnie czekania. Robiłaś bete ? Jakie miałaś wartości i w którym dpo?
Robiłam, ale ostatnią w poniedziałek 5go, to był mój 23dpo i wynosiła ponad 1900. Potem lekarz już powiedział żeby nie robić. Idę dziś na usg bo nie wytrzymam.
Widziałam, że dołączyłaś na belly do lutówek, więc jak coś tam możemy pisać
starania od 2015 roku
-
Sammer czyli jeszcze nie wszystko przesądzone raczej zrób betę ona wiecej powie niż dr na tym etapie.
staraczka1111, Koliber lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Tak, mam zrobić w piątek. A w poniedziałek powtórka USG i decyzja co dalej.
Strasznego doła mam -
summer86 wrote:Tak, mam zrobić w piątek. A w poniedziałek powtórka USG i decyzja co dalej.
Strasznego doła mamTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Byłam trochę krwi upuscic tsh ft3 ft4 d3 kwas foliowy morfologia krwi potas cholesterol.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Tak, mam zrobić w piątek. A w poniedziałek powtórka USG i decyzja co dalej.
Strasznego doła mam -
Sammer wszystkie jesteśmy z Tobą wiem że targają wewnętrznie wszystkie obawy.
To miał być szczęśliwy okres dla ciebie. Dlatego to takie niesprawiedliwe dajemy się kroić, solić dla upragnionych dwóch kreseczek. Ale wierzę że wszystko zostanie nam wynagrodzone, każda gorzka łezka prowadzi nas do celu czyli tulenia bobaska w ramionach i wszystko co przyło przedtem będzie złym snem.staraczka1111, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej Dziewczyny Ja się grzecznie i pokornie melduję z @, ale nadziei nie tracę na następny cykl. No i trzymam za Was kciuki'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Strasznego doła mam
Summer ale co to znaczy niejednoznaczny?? Obraz nie wyraźne? Lekarz nie jest pewien? A Ty jesteś pewna tego lekarza? to ktoś zaufany? A może pojsc do innego gina? no i na jeszcze jedna bete, tak jak Dziewczyny mówią.
Strasznie mocno Cie tule:**** -
Summer napisze to ci dziewczyny skoro jest niejednoznaczny obraz czyli narazie nic nie wiadomo, ja wiem ze niewiedza jest okropna ale dopóki jest nadzieja to proszę mi się nie smucic bo dobre nastawienie to połowa sukcesu
A mi się @ wydłużyla o dziwo dziś jeszcze mam plamienia a dziś 6 dc nie wiem czym to spowodowane ale oby di wieczora znikło hehe -
nowa na dzielni wrote:No właśnie, co znaczy niejednoznaczny? Kurde kciuki zaciśnięte na maxa summer, może będzie dobrze! Spróbuj się za dużo nie denerwować chociaż wyobrażam sobie jak się czujesz
Lunaris miłego wyjazdu, zazdroszczę
A z tym śluzem to akurat ja nie wiem skąd go tyle mam bo strasznie mało pije ale od zawsze mam go od groma ;P. Zastanawiam się od z czego to wynika ale jakbym miała użyć jakiś żeli dodatkowo to bym się chyba utopiła Mówicie że to może wynikać z diety?Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Summer, przytulam cieplutko i jeszcze mocniej trzymam kciuki!
Za takie oczekiwania w niepewności należy się nagroda!
A ja mam dzisiaj urodziny, ostatnie z dwójką z przodu, tak bardzo bym chciała urodzić zanim ta trójka się pojawi!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
key_b wrote:Ps. Dzisiaj mam dobrze buty ubrane
Sukces!
summer86 wrote:Nadal nic nie wiem obraz na USG macicy nie jest jednoznaczny.. w piatek powtorka bety, w poniedzialek USG. Jakby cokolwiek się działo przez weekend -mam jechać do szpitala.
Jeszcze nic straconego, to będą bardzo długie dni, ale zęby musisz zagryźć i czekać. Tylko to możesz.
staraczka1111 wrote:Byłam trochę krwi upuscic tsh ft3 ft4 d3 kwas foliowy morfologia krwi potas cholesterol.
Ja dziś powtórzyłam kwas foliowy i d3. Czekam na wynik.
A powiem Wam, że wczoraj gdyby mąż był w domu to chyba z 4 razy bym go przeleciała. Taką miałam chcicę. Skończyło się na jednym razie, ale dobre i to.
staraczka1111, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Summer trzymaj sie !! Musi byc dobrze, wierze w to !
Ja wczoraj tak sie pokłocilam z moim M. ! choc nie! wroc! to byl moj monolog!
Wieczorem uspilam syna, zeszlam do salonu a ten polewa sobie drinka! no jak mnie nerwy wziely to myslalam ze go zabije ! doprowadzil mnie do szalu.
Myslalam ze zrozumial ze zeby nasienie sie polepszylo to musi odstawic % i troche sie przylozyc do tego. Rece mi opadly. Poszlam spac do syna ale wysmarowalam mu taka wiadomosc ze chyba w pięty mu poszlo. Na noc nie przyszedl spac do lozka bo mu zabronilam.
Rano "przepraszal" na swoj sposob i ponoc bo moich wypocinach wylal tego drinka....19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny