CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Lunaris tylko się tam nie zgub! I uważaj żeby Cię wilki nie zjadły! Szkoda by Cię było, bo dobre rady dajesz jeszcze się przydasz na forum, hahahaha!
Miśków się bardziej boję
Siemię kupiłam w nasionkach -2 łyżeczki od herbaty zalewam gorącą wodą zostawiam na 1h i wypijam (staram sie nie na noc bo podobno się tyje:P) nasionka też zjadam -do sałatki jogurtu albo poprostu zamykam oczy i łykam he he. Zaczęłam od 1 czerwca a już są efekty wieśka też biorę ale mniej -2 tabl na dzień. PowodzeniaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Siemie lniane przed zalaniem polecam zmielić, podobno lepiej się wtedy przyswaja. Ja sobie mieliłam porcję ziarenek na kilka dni. Nie polecają kupować od razu zmielonego.
Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Sammer doktorek w szoku by dostał z taką ekipą. Ja też czekam a jestem w pracy
Bezwzględu na wszystko jesteśmy z Tobą.
Barbarka czekamy na relacje z wizyty wczorajszej!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnySummer trzymam kciuki i wysylam pozytywne fluidy.
Wczoraj mialam ciezka dniowke. Jeszcze sie z inna babka poklocilam z ktora pracuje i wieczorem sie poplakalam. Myslalam ze to na @ bo tak zazwyczja mam ze poplacze z byle glupoty a za 3godz jest.
A tu dupa... 31/32dc i ani widu ani slychu. Teraz wrocilan z zakupow i tez sie poplakalam patrzac na lodowke bo wydalam kase a w lodowce pustka... Ratunku
Jeszcze jak siedze na kasie to czuje wszystkie zapachy i nie sa one najmilsze plus wieczorem tak mi sie odbijalo ze az kwasen mi podchodzilo do gardlaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 08:43
-
melunia91 wrote:Summer trzymam kciuki i wysylam pozytywne fluidy.
Wczoraj mialam ciezka dniowke. Jeszcze sie z inna babka poklocilam z ktora pracuje i wieczorem sie poplakalam. Myslalam ze to na @ bo tak zazwyczja mam ze poplacze z byle glupoty a za 3godz jest.
A tu dupa... 31/32dc i ani widu ani slychu. Teraz wrocilan z zakupow i tez sie poplakalam patrzac na lodowke bo wydalam kase a w lodowce pustka... Ratunku
Jeszcze jak siedze na kasie to czuje wszystkie zapachy i nie sa one najmilsze plus wieczorem tak mi sie odbijalo ze az kwasen mi podchodzilo do gardla
...poczekam z godzinke z wyjazdem, może Summer nam coś kliknie bo ten lekarz jakoś tak cicho mówi zę ja nic nie słyszę w tym gabinecieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Nadal nic nie wiem obraz na USG macicy nie jest jednoznaczny.. w piatek powtorka bety, w poniedzialek USG. Jakby cokolwiek się działo przez weekend -mam jechać do szpitala.
-
summer86 wrote:Nadal nic nie wiem obraz na USG macicy nie jest jednoznaczny.. w piatek powtorka bety, w poniedzialek USG. Jakby cokolwiek się działo przez weekend -mam jechać do szpitala.Czarna81
22 cs. -
Summer, kciuków nie puszczam.
Ja też siedzę w pracy i próbuję się obudzić. Rano wstałam i poleciałam na szybkie zakupy, ale w tych sklepach jeszcze pustki, połowy rzeczy nie było na półkach nie było.
A jutro mamy imprezkę, 1 urodziny chrześnicy mojego M. -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Nadal nic nie wiem obraz na USG macicy nie jest jednoznaczny.. w piatek powtorka bety, w poniedzialek USG. Jakby cokolwiek się działo przez weekend -mam jechać do szpitala.
O matko, a co to znaczy, że obraz jest niejednoznaczny?
Za tą cierpliwość i te nerwy/stresy to Bóg zdecydowanie powinien Cię wynagrodzić.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie, co znaczy niejednoznaczny? Kurde kciuki zaciśnięte na maxa summer, może będzie dobrze! Spróbuj się za dużo nie denerwować chociaż wyobrażam sobie jak się czujesz
Lunaris miłego wyjazdu, zazdroszczę
A z tym śluzem to akurat ja nie wiem skąd go tyle mam bo strasznie mało pije ale od zawsze mam go od groma ;P. Zastanawiam się od z czego to wynika ale jakbym miała użyć jakiś żeli dodatkowo to bym się chyba utopiła Mówicie że to może wynikać z diety?Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Summer dalej nic nie wiadomo nic mnie tak nie wnerwia jak niewiedza ale co poradzić? Ech...
mam nadzieję, że na wyjeździe bedzie net i nie stracę z Wami kontaktu. Spokojnego weekendu dziewczyny!Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Summer teraz tym bardziej będziemy wszystkie trzymać kciuki! a dostałaś coś na te plamienia?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️