CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka z facetami ciężko tak restrykcyjnie wszystko odstawić. Wiem po moim, prośby, groźby. W tym cyklu odstawiliśmy alkohol i zobaczymy ile wytrzyma każde z nas. Tylko trzeba się zapierać i być twardym w postanowieniu. Może zakumał i coś to da.
melunia91 co jest? Pisz, wygaduj się tu. Zawsze takie wylanie emocji pomaga troszkę.
Jesteśmy tu każda dla każdej!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dokładnie Melunia, pisz i wyrzuć to z siebie.
A mi się strasznie ciągnie dzień, ciągle jest ta sama godzina ;(
A u mnie dziś 13 dpo i brak bóli @. Zapewne zaraz je sobie wygadam, ale jakoś dziwnie bez nich... -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Meśka z facetami ciężko tak restrykcyjnie wszystko odstawić. Wiem po moim, prośby, groźby. W tym cyklu odstawiliśmy alkohol i zobaczymy ile wytrzyma każde z nas. Tylko trzeba się zapierać i być twardym w postanowieniu. Może zakumał i coś to da.
melunia91 co jest? Pisz, wygaduj się tu. Zawsze takie wylanie emocji pomaga troszkę.
Jesteśmy tu każda dla każdej!
A bo mi sie wszystko pogmatwało. Siedze i mam ochote płakać. Robiłam wczoraj test 25mul i nic nie wyszło (nie robiłam niestety z rannego moczu) a już 3 dni po terminie @.
W pracy umieram - na zmiane ciepło z potami, mdli mnie, zapach klientów jest odrzucający. (ale pewnie dlatego że ciepło się zrobiło) A od dwóch dni wieczorem odbija mi się kwasem.
Bolą mnie tylko piersi, jeszcze w pracy jak na kasie siedze i przerzucam towar to czuje jak wysoko w podbrzuszu mnie ciągnie... A w domu cisza.
Co chwila chodzę i sprawdzam czy czasem @ nie przyszła. No i od wczoraj jak mnie koleżanka w pracy wkurzyłą ciągle bym płakała. Nawet teraz siedze pisze i mam łzy w oczach,zazwyczaj mialam tak że przed @ popłakałam raz i mi przechodziło a teraz siedze i płacze... Z moim K stwierdzilismy że poczekamy do piątku na Bete. Myślałam że sie dzis do ginekologa dostane ale dopiero o 15 jest a ja na 14 do pracy ide ;( Tak bym chciała wiedziec a z drugiej storny boje sie ze znowu sie pogmatwało wszystko i bede musiala @ wywoływać luteiną jak dwa lata temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 12:16
-
Omamo, pierwszy raz w życiu mam miękką szyjkę Kiedyś też mi się wydawało, że mięknie, cóż, w porównaniu do dzisiaj, to chyba nigdy nie była miękka, ani nawet odrobinę otwarta.... Musiałam się zacieszyć, wybaczcie!
Lunaris lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:A bo mi sie wszystko pogmatwało. Siedze i mam ochote płakać. Robiłam wczoraj test 25mul i nic nie wyszło (nie robiłam niestety z rannego moczu) a już 3 dni po terminie @.
W pracy umieram - na zmiane ciepło z potami, mdli mnie, zapach klientów jest odrzucający. (ale pewnie dlatego że ciepło się zrobiło) A od dwóch dni wieczorem odbija mi się kwasem.
Bolą mnie tylko piersi, jeszcze w pracy jak na kasie siedze i przerzucam towar to czuje jak wysoko w podbrzuszu mnie ciągnie... A w domu cisza.
Co chwila chodzę i sprawdzam czy czasem @ nie przyszła. No i od wczoraj jak mnie koleżanka w pracy wkurzyłą ciągle bym płakała. Nawet teraz siedze pisze i mam łzy w oczach Z moim K stwierdzilismy że poczekamy do piątku na Bete. Myślałam że sie dzis do ginekologa dostane ale dopiero o 15 jest a ja na 14 do pracy ide ;( Tak bym chciała wiedziec a z drugiej storny boje sie ze znowu sie pogmatwało wszystko i bede musiala @ wywoływać luteiną jak dwa lata temu
Melunia, nie martw się sama przeżywam schizy, a potem myślę, że te 2 dni to niewiele w porównaniu do kolejnych 36 tygodni a potem wielu lat z dzidzią Warto czekać, żeby się nie rozczarować. (wiem, brzmi rozsądnie w teorii). -
nick nieaktualnyAneczka12 wrote:Omamo, pierwszy raz w życiu mam miękką szyjkę Kiedyś też mi się wydawało, że mięknie, cóż, w porównaniu do dzisiaj, to chyba nigdy nie była miękka, ani nawet odrobinę otwarta.... Musiałam się zacieszyć, wybaczcie!
Ja mam dalej wysoko i taką na poł twardą. Do tego dużo mam śluzu białego i ciągnącego... Oszaleje dzisiaj w pracy chyba... -
Eh nic tylko próbuj przeczekać melunia. Z jednej strony to na @ może wskazywać wszystko, a z drugiej na fasola też.
Główka do góry.
Ja ostatnio zrobiłam w poniedziałek betę i nic, a w czwartek wiedząc, że ciąży ana bank nie ma, zrobiłam sikańca i durna @ się pokazała jak na zawołanie chwilę po teście. Taki wywoływacz.Emilka
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Eh nic tylko próbuj przeczekać melunia. Z jednej strony to na @ może wskazywać wszystko, a z drugiej na fasola też.
Główka do góry.
Ja ostatnio zrobiłam w poniedziałek betę i nic, a w czwartek wiedząc, że ciąży ana bank nie ma, zrobiłam sikańca i durna @ się pokazała jak na zawołanie chwilę po teście. Taki wywoływacz.
Wiesz gdyby nie to ze mialam jak w zegarku @ co 28-29dni to bym sie tak nie schizowała a dziś już powinnam miec 3 dzien @ i nic. Żeby chociaż plamienie było. A tu cisza...
Jeszcze sobie przypomniałam - jak mnie wczoraj plecy bolały, myślałam że padnę. I też nie wiem czy z pracy czy z czegoś innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 12:30
-
Słuchaj patrząc po sobie, też miałam regularne jak w zegarku, ale coraz większe "schizy" na ciążę, stres dały to, że @ skacze sobie dwa dni do przodu, dwa do tylu.
Może się rozkręci jakoś...Emilka
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Słuchaj patrząc po sobie, też miałam regularne jak w zegarku, ale coraz większe "schizy" na ciążę, stres dały to, że @ skacze sobie dwa dni do przodu, dwa do tylu.
Może się rozkręci jakoś...
Zobaczymy. Czekam do piątku. Może się okaże że jednak fasolek siedzi sobie i mnie tylko troszke stresuje.
Karma88 lubi tę wiadomość
-
ehh..faceci to w ogóle mają swój świat. Ja wczoraj z moim D też się pokłóciłam, ale już wieczorem doszliśmy do porozumienia i mnie przeprosił
A co do alkoholu to na szczęście moj jakoś się "słucha" i wie, kiedy nie może pić, a kiedy możemy pofolgować. Ale wiem, że to trudny temat bo niektórzy nie rozumieją. Ja to w ogóle mam wrażenie, że niektórzy faceci to myślą, że kobieta to może się sama zapłodnićstaraczka1111 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ja to w ogóle mam wrażenie, że niektórzy faceci to myślą, że kobieta to może się sama zapłodnić
O to to to to!Flowwer, Taliana85, Karolina90 lubią tę wiadomość
Emilka
melunia nie nakręcaj się, wiem z własnego doświadczenia że jak się wsłuchiwałam w swoje ciało, każde ukłucie brałam jako objaw, na dobre mi nie wyszło cykl z 28 dni wydłużył mi się do 40. Życzę Ci z całego serca fasolki ale wiesz że ciągle myślenie o tym nie pomaga. Trochę luzu
-
Karolina90 wrote:ehh..faceci to w ogóle mają swój świat. Ja wczoraj z moim D też się pokłóciłam, ale już wieczorem doszliśmy do porozumienia i mnie przeprosił
A co do alkoholu to na szczęście moj jakoś się "słucha" i wie, kiedy nie może pić, a kiedy możemy pofolgować. Ale wiem, że to trudny temat bo niektórzy nie rozumieją. Ja to w ogóle mam wrażenie, że niektórzy faceci to myślą, że kobieta to może się sama zapłodnić
Mój mi mowi ze za duzo obliczam i czytam ( widzi jak siedze na ovufriend ale nie wie co to jest ) i ze to sie samo zrobi ( w sensie dziecko )...
Na to ja mu ze gdybym nie obliczala to ten maly łobuz ktory lata po domu bylby tylko jego marzeniem.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Summer86 co znaczy, że obraz niejasny?
Flowwer uciekł mi chyba Twój post odnośnie immunologii - na czym stanęliście?
Bertha, niedługo masz wizytę w klinice?
Agniechaaaa - gdzie jesteś?
Dziewczyny coś ruszyło - w poniedziałek beta wynosiła 0,4, a pozytyw na teście to były resztki skubanego Ovitrelle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc17672380da.jpg
6dpt 3-dniowego malucha.
Powtórka w piątek.Aneczka12, staraczka1111, Karma88, Anna Stesia, aiwlys, Czrna 81, Lucia88, Sarna84, E_w_c_i_a, Bajkaaa, Lunaris, ja1986 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Summer86 co znaczy, że obraz niejasny?
Flowwer uciekł mi chyba Twój post odnośnie immunologii - na czym stanęliście?
Bertha, niedługo masz wizytę w klinice?
Agniechaaaa - gdzie jesteś?
Dziewczyny coś ruszyło - w poniedziałek beta wynosiła 0,4, a pozytyw na teście to były resztki skubanego Ovitrelle
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc17672380da.jpg
6dpt 3-dniowego malucha.
Powtórka w piątek.
No właśnie gdzie jest Agniechaaaa?! bo już dawno się nie odezwała.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Fasol się zadomowił niech beta teraz rośnie jak na drożdzach ☺
No właśnie gdzie jest Agniechaaaa?! bo już dawno się nie odezwała.staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości