CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Panan jak u ciebie sytuacja z prolaktyną? Cykle się skróciły?
-
U mnie juz po zawodach, zaczęły się plamienia. Trzymam kciuki za Was kochane. Robię sobie przerwe od forum na ten cykl, bo i tak nic z niego nie będzie. We wtorek wpade powiedzieć co i jak po wizycie na Karowej.
Milego weekenduinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
91Ewela09 wrote:U mnie juz po zawodach, zaczęły się plamienia. Trzymam kciuki za Was kochane. Robię sobie przerwe od forum na ten cykl, bo i tak nic z niego nie będzie. We wtorek wpade powiedzieć co i jak po wizycie na Karowej.
Milego weekendu
Panan brawo Ty !!!! Wreszcie idzie u ciebie w dobrym kierunku a cykle ładnie się skracają. Byłaś ma monitoringu czy masz ovu ?
A ja jak widzać w opisie walczę z immunologią.
Jak będziesz mieć wyniki to koniecznie pochwal się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 13:06
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dobry w ten piękny wolny dzień. Uświęcony pracą w ogrodzie. Buahahaha
Dwa miesiące temu/teraz
kwas foliowy - 26,82/16,68 normy: 4,60-18,70
D3 - 23,00/36,70 normy: Poziom niewystarczający 10-30 ng/ml
Poziom wystarczający 30-100 ng/ml
Czyli ładnie w widełki powpadałam.
Cienki ten czerwiec u nas, więc proponuję wyłączyć czerwiec i przeskoczyć od razu do lipca.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
91Ewela09 wrote:U mnie juz po zawodach, zaczęły się plamienia. Trzymam kciuki za Was kochane. Robię sobie przerwe od forum na ten cykl, bo i tak nic z niego nie będzie. We wtorek wpade powiedzieć co i jak po wizycie na Karowej.
Milego weekenduMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:A u mnie cisza znaczy brak plamień a to już 29 dc czyli jutro przyjdzie.
Panan brawo Ty !!!! Wreszcie idzie u ciebie w dobrym kierunku a cykle ładnie się skracają. Byłaś ma monitoringu czy masz ovu ?
A ja jak widzać w opisie walczę z immunologią.
Jak będziesz mieć wyniki to koniecznie pochwal się.
Nie mam nadal owulacji ;( lekarz mówił ze po pierwsze to skracamy cykle i żeby przywrócić naturalną owulacje a później będziemy myśleć co dalej .
Nie wiesz może czemu mój wykres jest taki płaski ? Co u Ciebie z immunologii ? Co się dzieje ? -
nick nieaktualnybertha wrote:A miałaś bóle tej endometriozy? Jakoś się to objawiało?
Mnie nic nie boli, miesiączki tez są delikatne. -
nick nieaktualnyInna ciesze sie niezmiernie z twojego maluszka,niech teraz ladnie rosnie ,w tym cyklu mialam odpuscic serduszka ale ponioslo nas heh,jestem tuz przed owulka,prawdopodobnie moze nawet to juz dzis bo jajniki szaleja,nie lamcie sie dziewczyny,i do was zawita slonce
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Inna ciesze sie niezmiernie z twojego maluszka,niech teraz ladnie rosnie ,w tym cyklu mialam odpuscic serduszka ale ponioslo nas heh,jestem tuz przed owulka,prawdopodobnie moze nawet to juz dzis bo jajniki szaleja,nie lamcie sie dziewczyny,i do was zawita slonce
Karma88 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Karma jaką dawkę d3 bierzesz i jak długo?
A kw. Foliowy w jakiej formie bierzesz?
Ja też kiedyś miałam hiperprolaktynemie i brak ovu dopiero stymulacja letrozolem pomogła ale mimo ovu brak fasolki.
Sama się diagnozowałam i wyszło w immunologi że zabijam zarodki
Blue szalej !!!! A może okazać się że to te rozdanieinnamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Co się dzieje?
-
Flowwer wrote:Karma jaką dawkę d3 bierzesz i jak długo?
A kw. Foliowy w jakiej formie bierzesz?
Ja też kiedyś miałam hiperprolaktynemie i brak ovu dopiero stymulacja letrozolem pomogła ale mimo ovu brak fasolki.
Sama się diagnozowałam i wyszło w immunologi że zabijam zarodki
Blue szalej !!!! A może okazać się że to te rozdanieFlowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nadzieja73 wrote:Moja bratowa,wstretne leniwe babsko właśnie oznajmiło mi na wczasach że jest z czwartym dzieckiem w ciąży .To nie bedą miłe wczasy.,ona teraz wyręcza sie starszymi dziecmi ,bo bardzo jest zmęczona .Przepraszam ale musiałam wyrzucic to z siebie.
Rucola lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Inna, pozdrów Kotową ode mnie jeśli masz z nią kontakt.
Flowwer, jak się nazywają te badania na immunoligę? Robi sie je tylko w klinikach czy można też w jakimś labo zrobić?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja tak myślałam niby człowiek się cieszy ale ma duszy czuje niesprawiedliwości życia. Co chwilę dowiaduję się o ciążach koleżanek ale się cieszę z ich szczęścia choć cały czas zadaję sobie pytanie " czy jedno dziecko to tak dużo?!" Nic wiecej nie chcę.
Inna kiedy kolejny intralipid? Ogarniemy razem te NK.
Sammer ja robiłam subpopulacje limfocytów w klinice cena w Provicie 400 zł ( koniecznie w drugiej fazie cyklu). A Bea pisała że można wykonać w Diagnostyce cena około 250 zł więc duża różnica. Muszę dopaść jeszcze Bea co wchodzi w ten wynik.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Nadzieja tak myślałam niby człowiek się cieszy ale ma duszy czuje niesprawiedliwości życia. Co chwilę dowiaduję się o ciążach koleżanek ale się cieszę z ich szczęścia choć cały czas zadaję sobie pytanie " czy jedno dziecko to tak dużo?!" Nic wiecej nie chcę.
Inna kiedy kolejny intralipid? Ogarniemy razem te NK.
Sammer ja robiłam subpopulacje limfocytów w klinice cena w Provicie 400 zł ( koniecznie w drugiej fazie cyklu). A Bea pisała że można wykonać w Diagnostyce cena około 250 zł więc duża różnica. Muszę dopaść jeszcze Bea co wchodzi w ten wynik.