CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO Matko doczytałam Was wszystkie
INNA TAK SIE CIESZĘ Z TWOICH KRESECZEK! Jutro idziemy razem na Beta - ja dalej bez @.
Nadzieja - czasem po prostu lepiej zagryźć zęby i pomyśleć że też się da radę i że jeszcze wszystkich się zaskoczy - wiem że to nie jest sprawiedliwe ale czasem trzeba odwrócić głowę.
Flower może jedna @ nie przyjdzie? Czujesz cokolwiek? Plamienia jakieś?
Mój K już szaleje i chodzi i śpiewa że Hugo będzie. Mowie mu ze okaże się jutro wszystko, po pierwsze czy @ nie zaskoczy a po drugie czy jak nie wyjdzie Beta czy czasem znowu nie bede luteiną musiała wywoływać.
Relaksowałam się dziś na grilu u znajomych w Skoczowie na działce. Trochę mnie spaliło ale nie ma tak źle. Mój K jest cały spalony na rękach. Młody się wyszalał i jakby mogł to by tam został na noc. Ech już się jutra nie mogę doczeka.
Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Karolina zaklinam twoją @ nie chce jej !!!
Melunia tak bym chciała zaznaczyć !!!
Plamień nie mam ale wszystko wskazuje że jutro przyjdzie @
Sammer trzymam najmocniej kciuki za jutrzejszą betę niech poszybuje w górę!!
Barbarka !!!!!!!!!!!!!! Hello !!!!
Agniechaaaa!!!!!!
Monika !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 21:04
Karolina90, innamorata88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Karolina zaklinam twoją @ nie chce jej !!!
Agniechaaaa!!!!!!
Monika !!!
Tez bym chciala zebys mogla mnie zaznaczyc ale badziej Tobie. Ja ewentualnie moge sobie poczekac :*
A dzieczyny chyba sobie stopa zrobily
Flowwer lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Flowwer a sio sio sio niech nie przychodzi wstretna @!
Ale ja się cieszę nowy cykl nowe nadzieje !! Bez smutasów to przyjmujęCzrna 81, Karma88, hura2017 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Melunia a ja się cieszę z każdej fasolki na of cały dzień chodzę z bananem na ustach. Czyż to nie wspaniałe brać udział w zmaganiach o fasolki !!
Gdzie można spotkać tak zdeterminowane kobiety jak tutajCzrna 81 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Bez złudzeń idzie wredna @ leki potrzebują trochę czasu by zadziałały.
Ale ja się cieszę nowy cykl nowe nadzieje !! Bez smutasów to przyjmuję
Ja Cie podziwiam. A w sumie mi glupio nawet. Bo wlazlam tu, obwiescilam ze zaczynam pierwszy cykl staran i jutro bedzie mi glupio zeby wam napisac ze sie udalo... To by bylo nie fair... -
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ja Cie podziwiam. A w sumie mi glupio nawet. Bo wlazlam tu, obwiescilam ze zaczynam pierwszy cykl staran i jutro bedzie mi glupio zeby wam napisac ze sie udalo... To by bylo nie fair...
Też Cie Flowwer podziwiam serio -
Flowwer, trzymajcie kciuki za spadek. Naprawdę to byłoby najlepsze rozwiązanie tego wszystkiego..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Karolina zaklinam twoją @ nie chce jej !!!
Agniechaaaa!!!!!!
Monika !!! -
Flowwer ja tam wolałabym żeby u ciebie była fasolka ale jeśli @ ma przyjść to szybko bo im szybciej nowy cykl przychodzi to nowe nadzieję są Ja lubię ten czas 2-3 dc wtedy czuje takiego powera że mogłabym góry przenosić A jak zobaczę tu że oznajmiasz nam ciąże to chyba ze szczęścia się poplacze tak strasznie życze ci tego błogosławionego stanu:*
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Podpisuję się pod Bajką Ale fajnie gdyby jednak już jutro @ nie przyszła Flowwer w stronę twojej @ :A kysz! A kysz! Zgiń, przepadnij!
Summer trzymam kciuki za taki wynik jaki chciałabyś zobaczyć!
Do reszty jutro testujących : pokażcie na co stać czerwiec!!!Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny ja tez trzymam kciuki za jutrzejsze bety, dajcie czadu:)
Ja mialam okropny dzien, poklocilam sie z M i to ostro. Przeryczalam prawie caly dzien, nadenerwowalam sie, glowa mi peka, ide prosto do lozka, oby jutro bylo lepiej, ehh
-
Amy tez dzisiaj zrobiłam awanturę eMkowi, z perspektywy kolejnych 2 godzin zupełnie za darmo .
Byłam dzisiaj na urodzinach i trzasnęłam kilka drinków, przy ostatnim tam mnie zakłulo podbrzusze z jakby mi mówiło odstaw juz kurna tego kielicha, nie wolno wiecej moze to dobry znak
Trzymam kciuki za bety!Amy333, Flowwer, Marietta lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej dziewczyny temperatura mi spadła pod kreskę więc czekam Chyba na @ Ale objawów żadnych Nie mam..... Prócz tego ze od dwóch dni nie mogę jeść bo wszystko mi się cofa chyba za duży stres te starania dla mnie od nowego cyklu nie będę mierzyć temperatury. Bo się nakrecam niepotrzebnie
-
Dziewczyny - proszę się ładnie zmobilizować!! I chwalić się kreseczkami jeszcze nie pora wysyłać jajeczka na urlop :p
Ale chyba jednak jesienno-zimowe wieczory bardziej sprzyjają staraniom.
Summer - za Ciebie dziś szczególnie trzymam kciuki - żeby było najlepiej jak może być :*Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykey_b wrote:Hej dziewczyny temperatura mi spadła pod kreskę więc czekam Chyba na @ Ale objawów żadnych Nie mam..... Prócz tego ze od dwóch dni nie mogę jeść bo wszystko mi się cofa chyba za duży stres te starania dla mnie od nowego cyklu nie będę mierzyć temperatury. Bo się nakrecam niepotrzebnie