CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
aiwlys wrote:Ja się nigdy nie sugerowalam temperatura. Głównie dlatego, ze nawet kiedy byłam w ciąży moja temperatura wynosiła 36 stopni. Tak więc stwierdzilam, ze wole tego nie sprawdzać nawet i nie stresowac.
Mam nadzieję że no ja temperatura też kłamie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 08:21
-
Czekam na info o betach.
Jesteście kochane ale czuję że przyjdzie @ lada moment.
Blue temperaturą aż tak się nie sugeruj nie takie tutaj widziałam
Sammer jeśli to cp to życzę spadek ale jak jest pęcherzyk w macicy to ma poszybować do góry!!!Karma88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKochane trzymam za Was mocno kciuki.Umnie lepiej już na sercu,wczoraj opiłam sie winkiem ,ale takim slodkim,dopoiłam sie Neospasminką i ...film sie urwał.Dziekuje Wam za wsparcie i dziekuje tez mojemu mężowi ,bo ustawil mnie wczoraj do pionu.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Czrna 81, Marietta lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za bety.
Summer niech będzie tak, aby Tobie było dobrze
Flowwer za Cievie tez trzymam aby jednak @ pojechała na 9 miesięczne wakacje na drugi koniec świata
Ja chyba spędzę dziś dzień w łóżku, jajnik mnie tak boli ze nie mogę siedzieć a wczoraj przy było ciężko tak mnie bolało ale tylko z lewej wiec liczę na to, że chociaż ten pęcherzyk po prawej pekl
Ogólnie to ostatnio zamiast kremu/serum do twarzy na noc używam sobie olejku arganowego i musze Wam powiedzieć ze rewelacja. Buzia jest miła i taka promienna. Wczoraj nawet posmarowalam sobie nim całe ciało i tez jest fajnie nawilżone planuje zainwestować w cała pielęgnację koreańska - nie wiem czy słyszałyscie? Mianowicie moja młodsza siostra studiuje kometologie i mówi że jest mega i poleca!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Flowwer po czym czujesz ze @ przyjdzie lada moment?
Ja wam powiem że ostatnio badala szyjke w miarę regularnie i zauważyłam że ja mam bardzo wysoko ja żalu czas i mega trudno sprawdzać mi ją więc już nie będę badać bo to nie ma sensu nawet w @ jest wysoko nawet gin ma problemy z badaniem więc u mnie tylko monitoring zostaje:) dziewczyny kciuki zacisniete za wasze bety -
Dziewczyny melduję - krew upuszczona wyniki pewnie ok. 14. Wizytę u dr zaklepałam na Dzień Ojca. Oby emek miał ładny prezent.
Summer trzymam kciuki mocno mocno!!!Karma88, Bajkaaa, bertha, Bocianiątko, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Bajkaaa właśnie dlatego że boli mnie małpowo brzuch ale na szczescie bez kłuć w szyjce dziś poszybowała do góry tak mocno że gimnastyka nie pomogła. Nie potrafię jej dosięgnąć i dziś dużo kremowego śluzu.
Tampon założony bo muszę wyjść z domu na parę godzin.
Karolina ja ich używam od paru lat nawet na włosy.
Inna mega trzymam kciuki!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Karma jaką dawkę d3 bierzesz i jak długo?
A kw. Foliowy w jakiej formie bierzesz?
Ja też kiedyś miałam hiperprolaktynemie i brak ovu dopiero stymulacja letrozolem pomogła ale mimo ovu brak fasolki.
Sama się diagnozowałam i wyszło w immunologi że zabijam zarodki
Blue szalej !!!! A może okazać się że to te rozdanie
Jak można zabijać zarodki ? -
Ja przestałam mierzyć temperaturę bo z kolei mi w poprzednim cyklu w ogóle nie spadła ;>. Mam cały czas 37,2 w górę (po południu nawet 37,. W ustach skakała ale jakieś tam prawidłowości wykazywała, inside za to cały czas ogień .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:Bajkaaa właśnie dlatego że boli mnie małpowo brzuch ale na szczescie bez kłuć w szyjce dziś poszybowała do góry tak mocno że gimnastyka nie pomogła. Nie potrafię jej dosięgnąć i dziś dużo kremowego śluzu.
Tampon założony bo muszę wyjść z domu na parę godzin.
Karolina ja ich używam od paru lat nawet na włosy.
Inna mega trzymam kciuki!!! -
innamorata88 wrote:Dziewczyny melduję - krew upuszczona wyniki pewnie ok. 14. Wizytę u dr zaklepałam na Dzień Ojca. Oby emek miał ładny prezent.
Summer trzymam kciuki mocno mocno!!!Czarna81
22 cs. -
też dziewczyny mocno trzymam kciuki za wasze bety
Flower a może jednak się udało tak jak ine dziewczynny ja mogę zaczekać jeszcze byle tobie oddać fasolkęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 09:54
Flowwer lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Nic nie jest tak jak chciałam.. beta 466 (tydzień temu 163) i do tego plamięTomasz 09.2018
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63a8a56b76eb.jpg
Bobotest z przed chwili.
Summer, z dwojga złego dobrze, że to nie cp skoro już pojawiło się plamienie. Bardzo mi przykro Kochana, tulę mocno. :*Rucola, sara9555, Bocianiątko, Czrna 81, i-feel-you, emi2016, panan12, Marietta, Lunaris, ja1986, Aneczka12 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63a8a56b76eb.jpg
Bobotest z przed chwili.
Summer, z dwojga złego dobrze, że to nie cp skoro już pojawiło się plamienie. Bardzo mi przykro Kochana, tulę mocno. :*
Piękna kreseczkaTomasz 09.2018
Morfologia nasienia 0% w 2022r