CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Flowwer, tulę mocno kochana!
Masz pomysł dlaczego @ się spóźnia?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer ale trzymamy się nadzieji że dopóki nie ma @ jest ta nadzieja:)
A jeśli chodzi o testy to ja moje wyrzycilam z nieudanej ciąży to tylko by mnie raniło a nie potrzebuje skutków więcej, jakby co to mam wszystkie badania potwierdzające ciąże ( to w przypadku drugiej ciąży zostawiłam) no i mam akt urodzenia martwego dziecka tam mi nadali też imię więc do dolowanie się mam odpowiednie rzeczy ale tak jak pisze schowane głęboko bo ja żyję teraźniejszością liczy się to co jest dziś a nie to co było:) dziewczyny głowy do góry dla nas już niedługo zaswieci słoneczkoCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Zaczynam się zastawiać co jest gorsze - czy wmawianie sobie że absolutnie wszystko jest objawem ciąży na początku starań, czy im dalej w las, tym większe przeświadczenie że ciąża to jakaś totalna abstrakcja. Człowiek się niby stara, wie że szansa jest zawsze a jednocześnie w głowie szanse na własną ciążę zaczynają być mniej więcej na takim samym poziomie jak spotkanie Yeti
Chociaż z drugiej strony kiedyś myślałam że szanse na wielką miłość i ślub z moim eMkiem są jeszcze mniejsze niż spotkanie z Yeti .Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Doczekamy się w końcu. Tylko gdyby ktoś mógł nam wyłączyć głowy po owulacji i włączyć w dniu testu czy @ to byłoby idealnie. Bo te dni czekanie to najgorsze już w tej chwili. Wszystko jest objawem ciąży.
Luzik, jutro lecę do kliniki zobaczyć czy jakieś jajca na owu wyhodowaliśmy. I tak człowiek odlicza, od wizyty do wizyty albo od leku do leku.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flowwer wrote:A u mnie ogromna burza !!!!Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dziewczyny mam wyniki!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74c68362d1b.jpg
Dwa dni wcześniej beta niecałe 4
Flowwer, to chyba burza od Gliwic do Was poszłai-feel-you, Flowwer, Sarna84, Kaczorka, Anna Stesia, sara9555, Czrna 81, Emiilka, E_w_c_i_a, emi2016, Kasiak621, Maja84, Tusiek86, aiwlys, Aneczka12 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A ja powtarzam to po raz 3 na forum, dalej mnie piersi bolą = D, jeszcze nigdy tak wcześnie mnie nie bolały. Coś się szykuje, coś się kroi, marcowa fasolko obyś tam była
Karma88, Lunaris, Aneczka12 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
innamorata88 wrote:Dziewczyny mam wyniki!!
Flowwer, to chyba burza od Gliwic do Was poszła
A u mnie najgorsze przeszło, przynajmniej kwiatów nie trzeba podlewać
Inna jednak u ciebie się sprawdziło kto zakłada ten zachodzi w lipcu bedziesz wysyłać już tylko wiruski !!!innamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Poziomka92 wrote:A ja powtarzam to po raz 3 na forum, dalej mnie piersi bolą = D, jeszcze nigdy tak wcześnie mnie nie bolały. Coś się szykuje, coś się kroi, marcowa fasolko obyś tam była
Poziomka też czuje cycki na maxa . Pieką, bolą, swędzą, mrowią, są gorące, cały czas o sobie przypominają . Chociaż jakoś szczególnie nie urosły. Nakręciłabym się nawet ale jak sięgnę pamięcią to chyba nie jest tak że pierwszy raz tak mam.
Inna- bosko!innamorata88 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Flowwer wrote:CUDOWNIE!!!! ALE PIĘKNA BETA!!!
A u mnie najgorsze przeszło, przynajmniej kwiatów nie trzeba podlewać
Inna jednak u ciebie się sprawdziło kto zakłada ten zachodzi w lipcu bedziesz wysyłać już tylko wiruski !!!
Oj będę syfić, aż się zacznie kurzyć na wątku hahahaFlowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna gratulacje i trzymamy dalej kciuki za waleczną fasolkę
innamorata88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
innamorata88 wrote:Dziewczyny mam wyniki!!
Flowwer, to chyba burza od Gliwic do Was poszła
Gratulacje! Oby jak najszybciej każda z nas doczekała się takiego dniainnamorata88 lubi tę wiadomość