CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa musimy być dzielne i walczyć o swoje.
Nowa ja chyba serio zobaczę wcześniej te Yeti niż pozytywny test ciążowy chyba po burzy pójdę do lasu go szukać
Karma dwa życzę!!!Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Inna piękna beta!!!!!
Flowwer wrote:A u mnie najgorsze przeszło, przynajmniej kwiatów nie trzeba podlewać
Oj nawet nie wiesz jaka ulga, że samo się podlało w ogrodzie wszystko.
To patrząc po wątku to chyba założę grudniowyEmilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flowwer wrote:Bajkaaa musimy być dzielne i walczyć o swoje.
Nowa ja chyba serio zobaczę wcześniej te Yeti niż pozytywny test ciążowy chyba po burzy pójdę do lasu go szukać
Karma dwa życzę!!!Flowwer, Karma88, Rucola, Maja84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Inna piękna beta i suwaczek!!! Takie historie dobrze na mnie wpływają. Zaczęłam w końcu wierzyć w medycynę naszą!!!
Summer trzymaj się kochana. Bardzo mi przykro że to tak się wszystko potoczyło. Życzę Ci jak najszybszego powrotu do starań fizycznego i psychicznego!! :* :*
Flowwer zaczynaj w końcu ten nowy cykl. Ta wredna małpa znów się chce chyba zabawić. A może to nie małpa?? Kiedy ty robiłaś test?
Dziewczyny poprawiajcie statystyki swoimi ||. Bo na wiosnę miejsc na porodówkach nie będzie jak jajeczka czekają na lipiec hihi
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Bajkaaa musimy być dzielne i walczyć o swoje.
Karma dwa życzę!!!
No właśnie czasami bym Ci kopa w dupę zasadziła za to Twoje czarnowidztwo jeżeli chodzi o swoją ciążę ale też no kurde rozumiem że jesteś delikatnie mówiąc wstrzemięźliwa w nakręcaniu się . Ale może to i lepiej - będziesz pozytywnie zszokowana już niedługostaraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Flowwer jak będziesz testować tak z zakończeniem szczęśliwym to oprócz testu chce najpierw zobaczyć twój potężny uśmiech!!!!!
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Inna piękna beta i suwaczek!!! Takie historie dobrze na mnie wpływają. Zaczęłam w końcu wierzyć w medycynę naszą!!!
Summer trzymaj się kochana. Bardzo mi przykro że to tak się wszystko potoczyło. Życzę Ci jak najszybszego powrotu do starań fizycznego i psychicznego!! :* :*
Flowwer zaczynaj w końcu ten nowy cykl. Ta wredna małpa znów się chce chyba zabawić. A może to nie małpa?? Kiedy ty robiłaś test?
Dziewczyny poprawiajcie statystyki swoimi ||. Bo na wiosnę miejsc na porodówkach nie będzie jak jajeczka czekają na lipiec hihistaraczka1111, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Inna mega się cieszę z twojej bety!!
A my Flowwer jesteśmy silne !!
Mnie kiedyś zapytano skąd mam tyle siły itp ( strasznie dużo przeszłam w ostatnich latach, przez jakiś czas nawet depresję mi stwierdzali) miałam swoje gorsze tygodnie... Ale wiecie co prawda jest taka że jesteś silna bo wyjścia nie ma... Można płakać i nie wychodzić z domu ale to i tak nic nie zmieni trzeba unieść głowę wysoko i iść do przodu, trudności kłopoty każdy ma tylko różne a od nas samych zależy czy się poddamy czy będziemy walczyć
Ja już zdecydowałam - walczę, o wszystko, o fasolke, o szczęście, o uśmiech na twarzy i tego wam moje drogie życzę z całego sercaKarma88, Flowwer, staraczka1111, Kaczorka, Czrna 81, innamorata88, Sarna84, Bocianiątko, Maja84, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki flower. Ale tak mnie dawno podczas @ nie bolalo...
Inna jeju suuuper! Ciesze sie razem z Toba. A zauwaxylam maly szczegol! Z ktorej czesci Katowic jestes? :>
Wyzywam sie w kuchni. Nasmazylma 35golabkow bez zawijania. Bede robic pozniej sernij na zimno z borowkami. I do przyjaciolki po 16. Musze przestac myslec. Juz nawet to imie Hugo mi sie zaczelo podobacFlowwer, innamorata88, Marietta lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Inna mega się cieszę z twojej bety!!
A my Flowwer jesteśmy silne !!
Mnie kiedyś zapytano skąd mam tyle siły itp ( strasznie dużo przeszłam w ostatnich latach, przez jakiś czas nawet depresję mi stwierdzali) miałam swoje gorsze tygodnie... Ale wiecie co prawda jest taka że jesteś silna bo wyjścia nie ma... Można płakać i nie wychodzić z domu ale to i tak nic nie zmieni trzeba unieść głowę wysoko i iść do przodu, trudności kłopoty każdy ma tylko różne a od nas samych zależy czy się poddamy czy będziemy walczyć
Ja już zdecydowałam - walczę, o wszystko, o fasolke, o szczęście, o uśmiech na twarzy i tego wam moje drogie życzę z całego sercaBajkaaa, Czrna 81, innamorata88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nowa i Staraczka
Biel na tescie dzisiaj sam za siebie mówi. Jak by od znalezienie Yeti zalezało uwidzenie kreseczek to zakładam kalosze i idę w las
staraczka1111, innamorata88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nowa na dzielni wrote:a w którym jesteś Poziomka dpo?Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Flowwer wrote:Nowa i Staraczka
Biel na tescie dzisiaj sam za siebie mówi. Jak by od znalezienie Yeti zalezało uwidzenie kreseczek to zakładam kalosze i idę w lasFlowwer, Karma88, nowa na dzielni, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Grupa japońskich alpinistów utrzymuje, że natknęła się na ślady Yeti we wschodniej części Himalajów, w Nepalu. To pakujcie walizki jedziemy w Himalaje!!!!!
Dobra poddaje się !! Tam mnie nikt nie zaciągnie zimno..zimno..zimno... wrrrr
A może na Maladiwach są ?innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dobra poddaje się !! Tam mnie nikt nie zaciągnie zimno..zimno..zimno... wrrrr
A może na Maladiwach są ?Lunaris lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny mam wyniki!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d74c68362d1b.jpg
Dwa dni wcześniej beta niecałe 4
Flowwer, to chyba burza od Gliwic do Was poszłainnamorata88 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
melunia91 wrote:Dzieki flower. Ale tak mnie dawno podczas @ nie bolalo...
Inna jeju suuuper! Ciesze sie razem z Toba. A zauwaxylam maly szczegol! Z ktorej czesci Katowic jestes? :>
Wyzywam sie w kuchni. Nasmazylma 35golabkow bez zawijania. Bede robic pozniej sernij na zimno z borowkami. I do przyjaciolki po 16. Musze przestac myslec. Juz nawet to imie Hugo mi sie zaczelo podobac
Dziewczyny, wszystkie mamy moc!!Mikołaj 25.04.2011