CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Summer, synevo powinno robić. Ja robiłam w Medicoverze we Wro, a oni korzystają z synevo właśnie (w ograniczonej liście badań niestety, ale subpopulacje limfocytów są)
Flower, test CBA, to są te wszystkie cytokiny, tak? Bo już mi się myli wszystko..
Dzięki inna! Będę już wiedziała na przyszłość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Abs i wanesses jedynie co mi przychodzi do głowy to tarczyca z usg, krzepliwosc, homocysteina, p/c p łożyskowe, biocenoza pochwy oraz wymaz na ureaplazme, chlamydie, mycoplazme, cytomegalia, toxoplazmoza, ANA2 z mianem i typem świecenia.
To takie moje przemyślenia jakie by warto badania wykonać.
Ma przykładzie Mamaginekolog niestety nie mamy wpływu na przebieg ciąży.Abs lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny mam pytanie gdzie w Katowicach albo w Krakowie najlepiej zrobić badanie nasienia? Jaki to jest koszt i czy można poprostu zadzwonić i umówić się na konkretny dzień jak to wygląda? Muszę wiedzieć by zacząć ten temat a gdzie się dowiem więcej jak bie tu u was:*
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny mam pytanie gdzie w Katowicach albo w Krakowie najlepiej zrobić badanie nasienia? Jaki to jest koszt i czy można poprostu zadzwonić i umówić się na konkretny dzień jak to wygląda? Muszę wiedzieć by zacząć ten temat a gdzie się dowiem więcej jak bie tu u was:*
Koszt ok 250-300zlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 09:30
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Jak wyjdę z obecnego stanu to chyba się za to wezmę..
Powiedziałam dziś rodzicom o staraniach i obecnej sytuacji. Chyba nigdy tyle łez nie bylo ani u mnie ani u nich w rozmowie..
Czasem dobrze tak się wygadać..... Mocno wierzę, że niedługo doczekasz się maleństwa ! -
Truskaweczka250 wrote:Helołł Kiedy testujecie?
Ja 24, o ile @ się nie pojawi...
Chociaż powoli zaczynam powątpiewać w to, że się udało. Ovu znowu zmieniło termin owulacji na wykresie, test i ból owulacyjny wskazują na jeszcze inny, więc już głupieję.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Abs i wanesses jedynie co mi przychodzi do głowy to tarczyca z usg, krzepliwosc, homocysteina, p/c p łożyskowe, biocenoza pochwy oraz wymaz na ureaplazme, chlamydie, mycoplazme, cytomegalia, toxoplazmoza, ANA2 z mianem i typem świecenia.
To takie moje przemyślenia jakie by warto badania wykonać.
Ma przykładzie Mamaginekolog niestety nie mamy wpływu na przebieg ciąży.
Dzięki
Chyba czas zabrać się za konkretniejsze sprawdzanie organizmu na własną rękę. Część z tych badań miałam robione, a resztę zobaczymy w następnym cyklu pewnie.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, Inna ogromne gratulacje bardzo sie cieszę!!!!
Ja jakos trochę próbuje odetchnąć straciłam wiarę i nie chce Was dobijać moimi beznadziejnymi myślami
Wrócę jak poczuje więcej siły, aby duzo nie myślec M stara sie mnie wywozić daleko od domu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/896830c5d2a3.jpg
Wczoraj było 35km pieszo...
Trzymam kciuki za każdą Wiem, ze sie uda
Moze moja wiara jeszcze kiedyś wróci na miejsceLunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć, Inna ogromne gratulacje bardzo sie cieszę!!!!
Ja jakos trochę próbuje odetchnąć straciłam wiarę i nie chce Was dobijać moimi beznadziejnymi myślami
Wrócę jak poczuje więcej siły, aby duzo nie myślec M stara sie mnie wywozić daleko od domu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/896830c5d2a3.jpg
Wczoraj było 35km pieszo...
Trzymam kciuki za każdą Wiem, ze sie uda
Moze moja wiara jeszcze kiedyś wróci na miejsce
Odpocznij trochę i wracaj, piękny widok!!
Po części wiem co czujesz ale trzeba chwilę złapać oddech i wracać.
Wszystkie czekamy na Ciebie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa odpocznij sobie. Góry to prawdziwa magia,pozbądź się tych złych emocji, i wróć do nas!
-
Truskaweczka250 wrote:Helołł Kiedy testujecie?
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Hej melduję wredną @. Ale wykres miałam inny niż zawsze po owulce. Podejrzewam, że mimo małej ilości żolnierzyków u eMka udał się złoty strzał. Tylko moja prolaktyna nie pozwoliła zagnieździć się fasolce. Po akcji z pierwszym dniem brania Bromka (moja dyńka zaliczyła porządną glebę...) powróciłam do pół tabletki. Za parę dni próbuje całą tabletkę. Docelowo 2x1tabl i kolejny złoty strzał. Gin kazał zrobić kolejną prolaktyne 05 lipca, może uda się ją zbić i doczekam się fasolki
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Odpocznij Agniecha ile wlezie i przewietrz umysł, będzie jeszcze cudnie
Lunaris tez odpoczywaj, sama bym posiedziała na urlopie, a najbardziej to bym po prostu spędziła wiecej czasu we dwoje z Em a ten wyjeżdża i wyjeżdża, wkurza mnie to, grrrr, na szczęście niedługo kończą mu sie te kretyńskie wyjazdy i mam nadzieje ze trochę razem nadrobimy.
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
wannsees wrote:Ja 24, o ile @ się nie pojawi...
Chociaż powoli zaczynam powątpiewać w to, że się udało. Ovu znowu zmieniło termin owulacji na wykresie, test i ból owulacyjny wskazują na jeszcze inny, więc już głupieję.
Ja 24 mam termin @ i mam podobnie dzisiaj mi ovu wyznaczyło owulacje w dniu co raczej nie bylo bo i śluz miałam kremowy i wgl sama juz nie wiem niby moje objawy wskazują ze sie udało ale wykres jest do kitu sama zobacz
-
Moim zdaniem był wcześniej, 14go. Wlasnie owu ma cos problem z śluzem rozciągliwy, tzn jeżeli ma sie go po owulacji to przestawia owulacje albo uważa ja za niepewna, a ja np. potrafię mieć kulka dni przed owu i długo po rozciągliwy wspomagaj sie moze testami owu, mi sie sprawdzają (tylko prawdopodobnie mam owu od razu pierwszego dnia kiedy wyjdzie pozytywny)2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Moim zdaniem był wcześniej, 14go. Wlasnie owu ma cos problem z śluzem rozciągliwy, tzn jeżeli ma sie go po owulacji to przestawia owulacje albo uważa ja za niepewna, a ja np. potrafię mieć kulka dni przed owu i długo po rozciągliwy wspomagaj sie moze testami owu, mi sie sprawdzają (tylko prawdopodobnie mam owu od razu pierwszego dnia kiedy wyjdzie pozytywny)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Najważniejsze by rozciągliwy był przy szyjce.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄