CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Oj weź bo się obrazi przecież 2 krechy na teście są to znaczy że jeszcze dają radę
W takim razie obłóż się kotami! i herbe z miodkiem i cytryną
Koty wyczuwając zarazę uciekły na górę heheheheh, no nic pozostał mi ciepły kocyk.Lunaris lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny mam pytanie bo chciałam zrobić progesteron 7dpo. Czy dzień owulacji liczymy jako 1 czy zaczynamy liczyć od następnego dnia?
Najgorsze jest to że nie wiem kiedy była u mnie owulacja (i czy w ogóle była). Testy robiłam kilka dni przed spodziewaną ovu- negatywne, potem była przerwa przez jakies 3 dni bo nie miałam możliwości ich zrobić. Po 3 dniach robiłam kolejne i były negatywne. Innymi objawami tez sie nie moge sugerować bo u mnie ovu raczej bezobjawowo przebiega (nie czuje kłucia w jajnikach, śluzu niby troche wiecej bylo ale ciężko go nazwać typowo płodnym śluzem).
Flowerr wpisz mnie proszę kochana na testowanie 27.06
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
Aishee - my zawsze tu chyba liczymy tak jak wylicza owu, czyli 1dpo jest następnego dnia, po owulacji.
Ja mam humor do dupy. Znowu mam taki moment że czuje że nic z tego, że się nie udało, grr Cyce mam napuchnięte i jajnik mnie trzaska ale jakoś tak kurde, czuje że to nic specjalnego; Marudna coś dzisiaj jestem ;P2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kochane moje zaraz Was nadrobie- bo bylismy na wyjazdowym weselu caly weekend i mam straszne tyly. Ale pliss pomózcie...
Dzięki Dziewczyny, liczylam sie z tym od piątku, wiec jakoś poszło gładko, łez tym razem nie było. Powiedzcie mi co byście zorbiły. Ginka kazała mi dzisiaj zorbić tez w 14dpo. Jeśli bedzie negatywny, powtórzyć w srode w 16dpo i dopiero po takim upewnieniu sie na 100% ze nie ma ciązy odstawić Dupka. I spoko, mogłąbym tak zrobić, tylko że my w czwartek wyjeżdzmy na wakacje i srednio mi sie usmiecha jechać z @ na pokładzie. Wolalabym juz dzisiaj Dupka nie brac i dostać @ wcześniej. Co do fasolki jestem pewna, ze jej nie ma. Tez negatywny, tempka dramatyczna. Odstawilybyscie dzisiaj? I pytanie nr 2- po jakim czasie od odstawienia Dupka przychodzi @? -
Dobra, kupiłam sobie na lunch śledzia i snikersa - wracam do gry
Amy ja sie nie znam na dupku ale z tego co wiem to tylko wspomaga, jakby cos tam było to przecież bez dupka tez moze spokojnie dac sobie radę, nie? Szczególnie jeżeli mama będzie zrelaksowana, na wakacjachAmy333, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
blue00 wrote:Kochane,w tym cyklu mialam odpuscic ale wyszlo inaczej,wpiszcie mnie na 27.06
Blue powodzenia.
nowa na dzielni wrote:Aishee - my zawsze tu chyba liczymy tak jak wylicza owu, czyli 1dpo jest następnego dnia, po owulacji.
Ja mam humor do dupy. Znowu mam taki moment że czuje że nic z tego, że się nie udało, grr Cyce mam napuchnięte i jajnik mnie trzaska ale jakoś tak kurde, czuje że to nic specjalnego; Marudna coś dzisiaj jestem ;P
Nowa całusy na poprawę humoru. :* :* :*nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Kochane moje zaraz Was nadrobie- bo bylismy na wyjazdowym weselu caly weekend i mam straszne tyly. Ale pliss pomózcie...
Dzięki Dziewczyny, liczylam sie z tym od piątku, wiec jakoś poszło gładko, łez tym razem nie było. Powiedzcie mi co byście zorbiły. Ginka kazała mi dzisiaj zorbić tez w 14dpo. Jeśli bedzie negatywny, powtórzyć w srode w 16dpo i dopiero po takim upewnieniu sie na 100% ze nie ma ciązy odstawić Dupka. I spoko, mogłąbym tak zrobić, tylko że my w czwartek wyjeżdzmy na wakacje i srednio mi sie usmiecha jechać z @ na pokładzie. Wolalabym juz dzisiaj Dupka nie brac i dostać @ wcześniej. Co do fasolki jestem pewna, ze jej nie ma. Tez negatywny, tempka dramatyczna. Odstawilybyscie dzisiaj? I pytanie nr 2- po jakim czasie od odstawienia Dupka przychodzi @?
KateHawke, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nowa na dzielni wrote:Aishee - my zawsze tu chyba liczymy tak jak wylicza owu, czyli 1dpo jest następnego dnia, po owulacji.
Ja mam humor do dupy. Znowu mam taki moment że czuje że nic z tego, że się nie udało, grr Cyce mam napuchnięte i jajnik mnie trzaska ale jakoś tak kurde, czuje że to nic specjalnego; Marudna coś dzisiaj jestem ;PSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nowa na dzielni wrote:
Amy ja sie nie znam na dupku ale z tego co wiem to tylko wspomaga, jakby cos tam było to przecież bez dupka tez moze spokojnie dac sobie radę, nie? Szczególnie jeżeli mama będzie zrelaksowana, na wakacjach
Ja też tak uważam Ale nie wiem ile dni po odstawieniu przychodzi @ bo nigdy duphka nie brałamAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny!! Powiedzcie mi. Sprawdzam wyniki na wyniki.diag.pl staram się zalogować, ale nie ma informacji, ze wyniku jeszcze nie ma czy coś tylko zostaje mi na tej stronie i zaznacza mi numer zlecenia. Tzn. Ze wyniku jeszcze nie ma czy ja robię cos źle ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 12:40
-
A mnie raz piersi bolą, raz nie bolą, sutki mam wrażliwe, po ściągnięciu stanika bolą, powiększyły mi się, wczoraj miałam dużo wodnistej wydzieliny podbarwionej na różowo, dziś ciężko mi stwierdzić po wczorajszych , 24 dzień cyklu, chyba @ przyjdzie wcześniej...Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
aiwlys wrote:Dziewczyny!! Powiedzcie mi. Sprawdzam wyniki na wyniki.diag.pl staram się zalogować, ale nie ma informacji, ze wyniku jeszcze nie ma czy coś tylko zostaje mi na tej stronie i zaznacza mi numer zlecenia. Tzn. Ze wyniku jeszcze nie ma czy ja robię cos źle ?
-
LUCIA, POZIOMKA jeszcze za wczesnie na pesymistyczne podejście myślcie pozytywnie może to implementacja.
Aiwlys - to znaczy że jeszcze nie wprowadzili do systemu badania poczekaj jeszcze chwilkęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:LUCIA, POZIOMKA jeszcze za wczesnie na pesymistyczne podejście myślcie pozytywnie może to implementacja.
Aiwlys - to znaczy że jeszcze nie wprowadzili do systemu badania poczekaj jeszcze chwilkęSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
Poziomka92 wrote:Chciałabym w to wierzyć, ale przy TSH 3,06 jest to w ogóle realne? :]
Poziomka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny