CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
gg88 wrote:a u mnie jakieś zawirowania.... ten cykl będzie raczej bez owu bo nadal temp nisko... testy się pomyliły... jakim badaiem ewentualnie można sprawdzić czy był ovu??
Najlepszy jest monitor owulacji u ginekologa. Jeśli jest dobry to dobrze zinterpretuje zmiany zachodzące w jajnikach.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Specjalnie dla Was z wakacji- proszę szybko łapać boćki za nogi! :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d7aeb53071f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39ca5b61d92f.jpg
(nie wiem czemu mi przekręca mojego boćka :[ )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 08:45
Karma88, nowa na dzielni, bazylkove, Yoselyn82, staraczka1111, frania21, Flowwer, KateHawke, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
gg88 wrote:a u mnie jakieś zawirowania.... ten cykl będzie raczej bez owu bo nadal temp nisko... testy się pomyliły... jakim badaiem ewentualnie można sprawdzić czy był ovu??
GG chyba progesteron sprawdzasz 7-8 dni po domniemanej owu. I on może wskazać czy była czy nie. Jak progesteron niziutki to owu nie było.
aiwlys wrote:Karma dostalam skierowanie od ginekologa do poradni. Wyniki ida normalnie do lekarza, ale podają ten kod co oklejaja fiolki i na stronie internetowej są wyniki w ten sam dzień. A "kartka" z wynikiem idzie do gabinetu lekarza. W sumie ja zawsze robilam prywatnie w szpitalu, wiec wynik odbieralam osobiście w ten sam dzień.
aiwlys trzymam kciuki za piękną betę. :*
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
to chyba skocze w takim razie w pt na progesteron to mi powie cokolwiek myślałam że może owu się przewsunęła ale dziś temp dalej niskoTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
summer86 wrote:Flowwer, fajnie że wrzucasz tu takie info. Może akurat dziewczyny z okolic Warszawy się załapią. Może warto wrzucić to na wątek o inseminacji.
Widziałam na watku immuno, że Bea_ wrzuciła info co obejmuje badanie z Diagnostyki. Jest duża różnica między tym a Twoim?
Miłego dnia kochana! Trzymam mocno kciuki za Twoją lipcową fasolkę.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
bertha wrote:A gdzie ten watek immuno?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/immunologia-leki-i-szczepienia-limfocytami,9816,102.htmlbertha lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Witam sie z Wami po długim weekendzie.
Po 4 dniowej nieobecnosci 19 stron do przeczytania
Inna i Sarna gratuluje
Ja odliczam powoli tygodnie do urlopu. Jedziemy w lipcu nad morze yupi !
A plany na ten tydzien :
- sroda wizyta u gin z wynikami i usg podejrzec czy jakies jajko jest
- czwartek wizyta z emkiem u urologa z jego wynikami.
Flowwer, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Summer tulę mocno :*Sarna84 wrote:Nie wyrwę się z pracy, nie ma szans, ale zapowiedziałam na jutro spóźnienie.
Ja czekam na wyniki bety. I znowu leżę choraMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:I jak bobotest?
Kilka stron wcześniej piękniutkie 2 kreseczki ))
Inna co Cię rozkłada? o której beta?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Kilka stron wcześniej piękniutkie 2 kreseczki ))
Inna co Cię rozkłada? o której beta?
Wyniki powinny być ok 11-12.
Ajjj znowu mocne przeziębienieSarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Oj nie zauważyłam, to gratuluję
Ajjj znowu mocne przeziębienie -
innamorata88 wrote:Oj nie zauważyłam, to gratuluję
Ajjj znowu mocne przeziębienie
To już niedługo to czekanie na Wasze bety lepsze niz emocje na meczu
Bierz chłopa w obroty niech Cię naciera he he a potem okłąd z młodej piersiinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
A u mnie kolejny objaw, który mnie dołuje - beżowe plamienie. Raczej to nie zwiastuje niczego dobrego...Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Lunaris wrote:To już niedługo to czekanie na Wasze bety lepsze niz emocje na meczu
Bierz chłopa w obroty niech Cię naciera he he a potem okłąd z młodej piersiMikołaj 25.04.2011
-
Lunaris wrote:To już niedługo to czekanie na Wasze bety lepsze niz emocje na meczu
Bierz chłopa w obroty niech Cię naciera he he a potem okłąd z młodej piersiinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarna84 wrote:Kochane, dzień mi zlecił bardzo szybko przez rodzinna imprezę, dzięki Summer za cynk o promocji- kupiłam kilka Bobotestów i oczywiście siknelam przed chwila z wieczornego, rozcienczonego napojami moczu. Oto on, mój pierwszy oficjalny Bobotestowy bladzioszek:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca11b8a60882.jpg
Dziękuję Wam za wiarę w mojego allegrowego sikanca, za wszystkie ciepłe słowa, jesteście najlepsze!!
Plan dalej mam taki, że jutro rano myślami jestem z Summer, potem trzymam kciuki za betę Inny i aiwlys i wszystkie inne testując, jeśli się uda zrywam się z pracy na godzinkę aby upuścic krew, jeśli nie- robie to we wtorek, po odnotowanym przyroscie mowie eMkowi w piątek w dniu jego święta, potem trochę miesięcy nudnej ciąży i rodze na koniec lutego, najlepiej w swoje urodziny
A tak poważnie. . To pierwsza euforia za chwile opadnie i zaczną się obawy o wszystko, bo ja już niestety wiem jak niejedna z Was, że być w ciąży wcale nie musi oznaczać "będę mieć dziecko..."Flowwer, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Hahahahaha nie takich młodych już
W takim razie obłóż się kotami! i herbe z miodkiem i cytryną