CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tak jak się spodziewałam, dostałam @. Kolejne testowanie w lipcu 6 lipca monitor. Może tym razem będzie lepiejStarania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
summer86 wrote:Flowwer, lekko ponad 800.. procentowo wzrost znikomy ale jednak rośnie zamiast spadać
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:A co się stało że szpital???
Dziewczyny wogole się nie czuję na okres ... Ziewam jak opętana, leje się ze mnie od wczoraj rana, co chwilę sprawdzam czy @ przyszła a tu nic, tylko woda (?) już sama nie wiem... nie chcę wariować ale chyba w przyszły poniedziałek pojadę na betę jeśli małpiszon się do tego czasu nie pojawi
Staraniowa. przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 14:28
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Słonecznik osz... to Ci współczuję nic fajnego
Staraniowa tulę i walczymy w lipcu.
Sammer co na to dr ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Słonecznik wrote:pękł mi wrzód na żołądku, miło że pytasz
Dziewczyny wogole się nie czuję na okres ... Ziewam jak opętana, leje się ze mnie od wczoraj rana, co chwilę sprawdzam czy @ przyszła a tu nic, tylko woda (?) już sama nie wiem... nie chcę wariować ale chyba w przyszły poniedziałek pojadę na betę jeśli małpiszon się do tego czasu nie pojawi
Staraniowa. przykro miTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer wrote:Słonecznik osz... to Ci współczuję nic fajnego
Staraniowa tulę i walczymy w lipcu.
Sammer co na to dr ?
Jadę do szpitala.
-
gg88 wrote:Aż mnie ciarki przeszły... miałaś operację?
Najgorsze, że teraz muszę być pod opieką lekarską i co pół roku czeka mnie gastroskopia ...
Myślicie, że operacja też mogła mi trochę przesunąć @?Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Słonecznik wrote:tak, laparoskopowo także mam kilka małych dziurek tylko, mój brzuch na szczęście nie wygląda jak głowa Frankensteina Dren już mam wyjęty, teraz odpoczywam na antybiotykach i przeciwbólowych i jest wszystko dobrze
Najgorsze, że teraz muszę być pod opieką lekarską i co pół roku czeka mnie gastroskopia ...
Myślicie, że operacja też mogła mi trochę przesunąć @?
myślę ze stres, leki i cała ta sytuacja mogła wpłynąć a powiedz mi ty wiedziałaś że masz wrzody???Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Słonecznik ja parę lat temu miałam laparoskopowo usuwaną torbiel na jajniku i w tej chwili jest tylko delikatny cień w miejscu blizny także za chwilę nie będzie tego kompletnie widać.
Gastroskopia to nic przyjemnego, ale dobrze, że wiesz, że musisz tego pilnować.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
summer86 wrote:Flowwer, lekko ponad 800.. procentowo wzrost znikomy ale jednak rośnie zamiast spadać
Kurcze, najgorsze takie czekanie. Nie może powtórzyć Ci USG? Już sama nie wiem, nie chciałabyś się położyć na trochę do szpitala? -
...ok doczytałam szpital... Trzymaj się :* jesteśmy z Tobą :*
Słonecznik -wrzodzik brrrrr znam ten ból... -
gg88 wrote:myślę ze stres, leki i cała ta sytuacja mogła wpłynąć a powiedz mi ty wiedziałaś że masz wrzody???
Wiedziałam, ale jakoś nie robiłam z tego większej tragedii .. Do czasu
Karma, wiem Miałam też torbiel laparoskopowo usuwaną i mam taką małą kropeczkę i tak jak mówisz, nic nie widać
Myślę, że te blizny też mi się tak ładnie wygoją Najważniejsze, że żyję Ale mój eM był blady jak ściana, napędziłam mu stracha
Jeszcze go zwyzywałam, że jak będę rodzić i będzie mi takie ceregiele odstawiał to Go wysadzę w kosmos
Gastroskopia to najgorsze badanie na świecie, podejrzewam, że nawet u proktologa jest przyjemniej haha
Summer, trzymam kciukasy :* :*
Kurczę chciałabym dzieciątko, trochę się nakręcam, może niepotrzebnie. @ zawsze przychodziła książkowo, niezależnie od sytuacji a teraz tak dziwnie ... Biust mnie boli od strony pach tylko, trochę się powiekszył i jest taki cięzki. Ten śluz tez mnie martwi bo wczoraj był gęsty i biały a dzisiaj jest taki wodnisty bardzo i grudkowy ... No nic, trzeba uzbroić się z cierpliwośćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 15:11
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Summer trzymaj się!! Oby wszystko poszło gładko bez większych ingerencjiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Słoneczniku, bardzo Ci współczuję! na pewno zabieg mógł Ci namieszać w cyklu - sama tak miałam. A problemów gastrycznych trzeba pilnować i bardzo kontrolować. Gastroskopia nie jest taka zła, jeśli przeprowadzana jest umiejętnie (można też w pełnej narkozie, ale nie polecam), sama trzęsłam portkami i to były kiepskie 2 minuty, ale z drugiej strony tylko 2 minuty. Proktolog też jest ok, zwłaszcza jeśli się trafi na dowcipnisia (miałam 2 razy taką przyjemność i to bardzo rozładowało atmosferę).
-
Karma88 wrote:Oooo Anna Stesia to chyba razem będziemy testować.
Super! U mnie jednak nie spodziewam się szału - dziś odebrałam wyniki TSH i mam chyba zamiast niedoczynności nadczynność (wynik 0,005), jeszcze w lutym miałam prawie 8. Zobaczę, co mi powie lekarz. No i nieciekawą bilirubinę, nie wiem, czy ma to związek z moimi gastrycznymi kłopotami, ale podejrzewam, że to wszystko utrudni mi zajście w ciążę. Od wczoraj znów biorę kolejne dziwne leki i mam już powoli tego dość. -
Anna Stesia wrote:Super! U mnie jednak nie spodziewam się szału - dziś odebrałam wyniki TSH i mam chyba zamiast niedoczynności nadczynność (wynik 0,005), jeszcze w lutym miałam prawie 8. Zobaczę, co mi powie lekarz. No i nieciekawą bilirubinę, nie wiem, czy ma to związek z moimi gastrycznymi kłopotami, ale podejrzewam, że to wszystko utrudni mi zajście w ciążę. Od wczoraj znów biorę kolejne dziwne leki i mam już powoli tego dość.
Czy my wszystkie mamy tak pod górkę?!! No kurna...Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ten wynik to prawie przełom tarczycowy !! Też bardzo niebezpieczne !!
Czy my wszystkie mamy tak pod górkę?!! No kurna...
Ja bym raczej wziełą pod lupę lekarza zlecającego takie a nie inne leczenie tarczycy