CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis o wow!!! Takie cudo tak wcześnie można na takiej fotce mieć? To miałam zacofanego lekarza...
Summer nie dziw się swojemu facetowi. Oni to też przeżywają i na swój sposób musi sobie z tym poradzić.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Melevis aż dech zapiera !!!! To 4D ?
Dobrze że jestem w pracy bo bym już ryczała a tak muszę trzymać się.
Poproś dziewczyny z fioletowej strony o wysyłanie nam wirusków i pozytywnych emocji.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Najgorsze, że mój M. zapowiedział seks w gumkach i zero starań, bo on już takich akcji nie chce.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Melevis wrote:Dziewczyny, jestem z wami codziennie, tzn codziennie was czytam
Inna, Sarna, wielkie gratulacje! I spokojnej ciazy wam życzę
Summer, strasznie mi przykro, ciekawe co tam jest grane bo bardzo niejasna sytuacja. Może jednak zaczyna już spadać, moze wczoraj była jeszcze wyższa ... trzymam kciuki, żeby wszystko rozeszło sie po kościach
Flowwer, znowu jakaś dziadyga sie przypałętała widzę no. Ale dobrze, ze wiesz co tam gra i mozna działać.
Ja jestem po wizycie u gina, maluch ma 3,7cm, słyszałam serduszko. Jeszcze troche i każda z was bedzie to przezywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 18:55
-
Aaaa wycięło mnie od 16... normalnie spałam jak zabita!
Melvis cyz to siusiak ? he he wiem, wiem za wcześnie na wróżenie z USG Gratulacje, Fajnie wygląda taki malusi człowieczek
Summer wiem, że głupia jestem ale zastanawiam się czy jest jakakolwiek opcja że ta ciąża jednak jest? przecież podręczniki uczą ( i program "nie wiedziałam że jestem w ciąży") że przez 3 pierwsze miesiące można normalnie mieć @ i urodzić zdrowe dziecko. Czy jakikolwiek lekarz bierze taką opcję pod uwagę? -
Lunaris, taka opcja odpada... macica dzis na USG była obkurczona i oczyszczona jak po miesiączce.
Nie liczę na taki cud, cudem dla mnie będzie jeśli beta spadnie naturalnie bez farmakologii czy laparoskopii.
I powiem Wam dziewczyny, że w całej tej sytuacji dobre jest to że dosłownie przez momencik pozwoliłam sobie myśleć, że jestem w ciąży i będzie dobrze. Juz po pierwszej becie wiedziałam, że maluszka z tego nie będzie. Inaczej bolałoby to 1000 razy bardziej..Lunaris lubi tę wiadomość
-
Summer, jesteś bardzo dzielna! Tulę Cię mocno! Wszystkie jesteśmy z Tobą!
Melevis, przecudne zdjęcie!!! Też takie chcę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 19:42
nowa na dzielni, Anna Stesia lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Rety... ale mnie serce ścisnęło na widok tego usg... w takich momentach dochodzi do mnie, że z zewnątrz jest ok i nawet wydaje mi się, że poradziłam sobie ze stratą a tak naprawdę serducho krwawi i rana jest ciągle świeża
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Rety... ale mnie serce ścisnęło na widok tego usg... w takich momentach dochodzi do mnie, że z zewnątrz jest ok i nawet wydaje mi się, że poradziłam sobie ze stratą a tak naprawdę serducho krwawi i rana jest ciągle świeża
To jeszcze bardzo wcześnie. Daj sobie czas. Od mojej straconej ciąży minęło 12 lat, jestem szczęśliwą mamą a mimo to zawsze 1 czerwca-wtedy zobaczyłam 2 kreski, myślę o tym jak by teraz wyglądało moje dziecko, czy to byłby syn czy córka i takie tam. Ale już nie boli Inne dziewczyny też pewnie mają podobne odczucia.
Czas leczy rany -nie zapomnisz nigdy ale im dalej w las tym lżej. -
Dziewczyny naprawdę, niedługo wszystkie zobaczycie ten piękny obrazek jesteście mega fajterki, wiec nie ma innej opcji!
Te zdjęcie jest w technologii 3D, w 4D mi jeszcze nie pokazywał bo dzidziol i tak nie za bardzo sie ruszaLunaris, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Najgorsze jest to, że na początku nakręcałam się na ciąże od razu... niby okres powinien być niedługo - a czuję się "nijak"
Jestem mocno zestresowana i nonstop o tym myślę... sama nie wiem czy wolę okres czy ciąże i później cały ten strach
Miałyście w kolejnych ciążach podobne objawy na początku? Ja miałam jeden bardzo wyraźny - jakby zakwasy w piersiach. Teraz oczywiście są sflaczałe ale ciągle je macam i sprawdzam. Zastanawiam się, czy będę miała tak samo.
Phnappy wrote:Najgorsze jest to, że na początku nakręcałam się na ciąże od razu... niby okres powinien być niedługo - a czuję się "nijak"
Jestem mocno zestresowana i nonstop o tym myślę... sama nie wiem czy wolę okres czy ciąże i później cały ten strach
Miałyście w kolejnych ciążach podobne objawy na początku? Ja miałam jeden bardzo wyraźny - jakby zakwasy w piersiach. Teraz oczywiście są sflaczałe ale ciągle je macam i sprawdzam. Zastanawiam się, czy będę miała tak samo. -
Phnappy wrote:Czekam na 1 @.
No i ja tak jak pisałam czekałam 7 tyg na normalną @, a w necie piszą że 4-6 tyg się czeka u mnie trwało to dłużej... -
Bajkaaa wrote:Wybacz że pytam ale dostałaś @ po poronieniu? i to jest 1cykl po czy czekasz na 1 @, pytam bo ja na 1@ po poronieniu czekałam 7 tyg... Wybacz za takie bezpośrednie pytanie
Ja dostalam 1@ po 5 tyg od zabiegu, teraz czekam na 2@ ktora powinna przyjsc za ok 2-3 tygMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bajka - tak, zarówno mój lekarz, jak i dwóch lekarzy z Żelaznej w Warszawie powiedzieli, żeby od razu się starać, a teorie o czekaniu 3-6 miesięcy są już nieaktualne zgodnie z najnowszą wiedzą.
Na razie czekam, miałam niestety nieregularne cykle.
Phnappy wrote:Bajka - tak, zarówno mój lekarz, jak i dwóch lekarzy z Żelaznej w Warszawie powiedzieli, żeby od razu się starać, a teorie o czekaniu 3-6 miesięcy są już nieaktualne zgodnie z najnowszą wiedzą.
Na razie czekam, miałam niestety nieregularne cykle.
ja czekam na @ i dzialam oczywiscie teraz tez dzialam a moze sie udaPhnappy, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️