CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam gotowa psychicznie już na kilka dni po zabiegu ale fizycznie niestety musiałam czekać, ale życzę wszystkim z całego serca zdrowej ciąży i to tak szybko jak to możliwe
Dziewczyny przerażające jest ze nas jest tak dużo... -
Phnappy wrote:Yoselyn - powodzenia!

nawzazjem
Mi lekarz kazal odczekac ok 2 miesiece zeby organizm doszedl do siebie i hormony tezMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziś Hopeless krwawi i naprawdę sporo tutaj niestety jest... przykre to ale pokrzepiające ze 2-4 cpp się ponownie udaje.Bajkaaa wrote:Ja byłam gotowa psychicznie już na kilka dni po zabiegu ale fizycznie niestety musiałam czekać, ale życzę wszystkim z całego serca zdrowej ciąży i to tak szybko jak to możliwe
Dziewczyny przerażające jest ze nas jest tak dużo...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
muszę się niestety zgodzić z tą dużą ilością poronień odkąd jestem na ovu w każdym miesiącu było kilka przypadków... niestety mnie też t nie ominęło... ehhTomasz 09.2018

MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Maja, nie była dzisiaj na wizycie ale ma nowy planLunaris wrote:A jak tam MAja?
obiecała ze od jutra wraxa i zacznie nas nadrabiać bo juz się za nami stęskniła
Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość

🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Maja, nie była dzisiaj na wizycie ale ma nowy plan
obiecała ze od jutra wraxa i zacznie nas nadrabiać bo juz się za nami stęskniła 
SUPER wiadomość
))
jeszcze Agaaaaaa!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Odpoczywa jak będzie gotowa wróciLunaris wrote:SUPER wiadomość
))
jeszcze Agaaaaaa!
Lunaris lubi tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Wypij lampkę wina i walczymy dalej wiem że to marne pocieszenie w danej chwili ale warto walczyć. Tyle tu pokrzepiających historii na of że wszystko jest możliwe.Rucola wrote:Dziewczyny ja mam dzis dzien kompletnej załamki. Dawno nie byłam taka rozbita
Mam nadzieje ze niedługi minie....
Tyłki mamy mocne ale serducha miękkie
Yoselyn82, Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wypij lampkę wina i walczymy dalej wiem że to marne pocieszenie w danej chwili ale warto walczyć. Tyle tu pokrzepiających historii na of że wszystko jest możliwe.
Tyłki mamy mocne ale serducha miękkie
nie mamy wyboru musimy walczyc o naszej najwieksze marzenie!
Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Flowwer a jak ty funkcjonujesz po nocach? mozecie sie kimnac czy nie bardzo?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Phnappy wrote:Czekam na 1 @.
Widzę że jesteśmy w podobnym momencie
... też czekam na pierwszy @, nie staraliśmy się teraz, lekarz mnie nakręcił na te trzy miesiące i dopiero jak się naczytałam postanowiłam że zaraz po @ dzialamy!
I rozumiem Twój ból, też mam nadal ciężkie chwilę...
Trzymam za wszystkich kciuki, pocichu podczytuje i mam nadzieję że szybko aktywnie dołączę!
Phnappy lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny ja mam dzis dzien kompletnej załamki. Dawno nie byłam taka rozbita
Mam nadzieje ze niedługi minie....
Rucola - Kochana, głowa do góry!! Damy radę
Bardzo podoba mi się pomysł Flowwer - chyba sama za nim pójdę
Buziaki!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Zamiast wina pękły 2 butelki piwa. Dawno mi tak nie smakowały... of jest pełen niesamowitych historii, tych cudownych... ale i tych smutnych
. Przykre jest to, ze chcemy zrobic cos naprawdę wspaniałego, dać Komuś zycie a los nam to tak bardzo utrudnia...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Zamiast wina pękły 2 butelki piwa. Dawno mi tak nie smakowały... of jest pełen niesamowitych historii, tych cudownych... ale i tych smutnych
. Przykre jest to, ze chcemy zrobic cos naprawdę wspaniałego, dać Komuś zycie a los nam to tak bardzo utrudnia...
Wiem Kochana i nie znam odpowiedzi, przychodzi mi do głowy banalny slogan..: życie... banalny, niebanalny
-
Dziewczyny nadrobiłam ostatnie stronki, Summer bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i duzo sily zycze. Ja tez dolny sląsk i tez nie Wroclaw;-)
Rano wyjezdzamy na 10 dni, ale bede Was kochane moje podglądac:) Wczoraj zaczelam nowy cykl i myslami jestem juz w lipcowym testowaniu.
Zycze powodzenia tym ktore jeszcze w tym miesiacu beda testowaly:)
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
chyba jestem pierwsza dzisiaj:-D melduję @ i powolutku zmierzam ku lipcowemu wątkowi
rozpoczynam 7cs ehhhhh....
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem