CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Flowwer a jak ty funkcjonujesz po nocach? mozecie sie kimnac czy nie bardzo?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Wszystkie do których dotarła @ tulę mocno ale Inna bedzie nam wiruski wysyłać w lipcu.
Sammer teraz bedzie dobrze ale musisz popatrzeć z innej strony, bo jednak fasolka była po Letrozolu o jest duża szansa że następny razem uda na 9 mies.
Ja w to wierzę !!!
Jeszcze tylko tydz czerwca ale widzę że wszędzie mało fasolek w tym miesiącu. Ale wakacje za rogiem więc lada chwila wyjdą z ukrycia !!Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, a Ty jak się czujesz? Kiedy masz kolejną kroplówkę?
U nas jesli to sie dobrze skonczy to albo bedzie przerwa w stataniach (M. dosc stanowczy jest) albo moj lekarz pewnie zleci jakies badania.. zastanawiam się czy nie zrobić histero.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Bazylkove ja tam wierzę, że jeszcze kilka Flowwer w czerwcu wstawi. Dziewczyny jeszcze caly tydzien zostal do konca miesiąca!
A jak nie to nadrobimy w lipcu i w sierpniuFlowwer, bazylkove, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, a Ty jak się czujesz? Kiedy masz kolejną kroplówkę?
U nas jesli to sie dobrze skonczy to albo bedzie przerwa w stataniach (M. dosc stanowczy jest) albo moj lekarz pewnie zleci jakies badania.. zastanawiam się czy nie zrobić histero.
Kolejna kroplowka i 5h leżenia w przyszły piątek.
Jesli mogę Sammer Ci doradzić z całego serca to rób swoje i nie słuchaj M, za jakiś czas przejdzie mu jak blizna się zagoi. Zrób teraz w pierwszej kolejności subpopulacje limfocytów póki jeszcze wszystko jest na świeżo. Histero też dobry krok.summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
otóż to ja też w to wierzę
ja się nastawiam bardziej na sierpień bo wyjeżdżamy w końcu na odpoczynek i chciałabym przywieść do domu małą Chorwacką fasolkę
Flowwer, bazylkove, Bocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Anna Stesia wrote:Niestety! Dziękuję Wam, dziewczyny, udało mi się jeszcze wcisnąć na wizytę dzisiaj na wieczór. Poczytałam o tym przełomie tarczycowym i się lekko zdenerwowałam - mam kilka objawów, a przede wszystkim rozumiem, skąd ta wysoka bilirubina. Bardzo Wam dziękuję!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Słonecznik wrote:otóż to ja też w to wierzę
ja się nastawiam bardziej na sierpień bo wyjeżdżamy w końcu na odpoczynek i chciałabym przywieść do domu małą Chorwacką fasolkęSłonecznik lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A w jaką cześć Chorwacji jedziesz ? Ja zastanawiam się nad Bułgarią we wrześniu. Muszę zrobić sobie pauzę w staraniach a M w okresie wakacyjnym nie dostanie urlopu.
Niedaleko Zadaru jedziemy
U mnie w wakacje też ciężko z urlopem ale nie byłam na urlopie chyba z 8 lat więc mi się należy Wypisałam 2 tygodnie i mam ich w d.... użym poważaniuFlowwer lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
summer86 wrote:Bazylkove ja tam wierzę, że jeszcze kilka Flowwer w czerwcu wstawi. Dziewczyny jeszcze caly tydzien zostal do konca miesiąca!
A jak nie to nadrobimy w lipcu i w sierpniu
Tak tak ja w lipcu będę nadrabiać bo dni płodne nastały czyli dni ciężkiej pracy i wzmożonej aktywności:)
Summer wciąż o Tobie myślę nawet w pracy. Trzymaj się mozebzaczyna być dobrze.2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
bazylkove wrote:Jakieś pozytywne fluidy ciążowe by się przydały, coś smutno u nas:(
Prooooszeeee bardzo! Wiruuuuuski!
@£÷&÷^@^@€#$^#€¥@¥£##£&!@^@@^@^@^@^@^@€€×#¥$₩$₩@¥!¥+¥×&÷;#¥÷£÷&÷&#*$$¥/₩%₩$₩#₩×)@₩$($¥€@^×:@€#€=£=*$(#*#,"*=;"£$,@;@£$*"&#&#*"*#&#*"&$&#;@*!₩×¥÷($*"¥$*="&$£//,",#(#(@(@₩@₩$¥$¥$¥#=&€@€×++₩#*"¥"£$&$£"$£$£ !!!!Flowwer, Słonecznik, Abs, nowa na dzielni, bazylkove, Bocianiątko, staraczka1111, Karma88, ja1986 lubią tę wiadomość
-
Summer daj chlopu tez wylizac rany. Oni wbrew pozorom to tez mocno przezywaja. Moj B. przezywal kazda porazke dosc mocno, a jeszcze mocniej kazda wizyte i to co sie teraz dzieje.
Moze sie boi zawodu, albo zlamanego ( w swoisty sposob) serca. Przezyjcie to razem, badzcie dla siebie najwiekszym wsparciem, a na bank wyjdziecie z tego i silniejsi i z mocniejszym postanowieniem dzialania. :* -
Mycha, mój M nie przeżywa straty ani niepowodzeń, jemu nie zależy na dziecku. On martwi się o moje zdrowie i stan psychiczny, jego zdaniem nie warto aż tak walczyć z naturą. Ale wspierał mnie, bo wiedział ze dla mnie to jest ważne.
Rośnijcie zdrowo -
Kobitki doradźcie... Jutro dzień ojca i kusi mnie testowanie... Wg mnie jutro będzie 11 dpo tzn nie jedenaście a jedenasty. No i nie wiem czy w ogóle testować a jeśli tak to czym. Bo mam pinktest 10 a Wy polecacie żółty bobotest który jest niby 25. Myślicie że jest sens testować?Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Kazio, mi ciemniejsza kreska wyszła na żółtym bobo niż na pink test super czułym Także polecam bobi test.
A co do Dnia Ojca.. ja postanowilam w wazne dni nie testowac - jesli bedzie pozytyw to i z normalnego dnia zrobi święto a po co negatywem psuć sobie dane święto.Kazio14, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Kazio, mi ciemniejsza kreska wyszła na żółtym bobo niż na pink test super czułym Także polecam bobi test.
A co do Dnia Ojca.. ja postanowilam w wazne dni nie testowac - jesli bedzie pozytyw to i z normalnego dnia zrobi święto a po co negatywem psuć sobie dane święto.
W sumie słuszna uwaga. W dzień matki się powstrzymałam to może i teraz dam radę...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyCześć chyba czas wracać chociaż wracam w trochę innym nastawieniu. Wiary totalnie brak myśl o kolejnym transferze i wizytach u gina przyprawia mnie o mdłości. Ale wracam do Was
Co do wyników immunologi to nikt z kliniki nie dzwonił (a jak by cos złe wyszło mieli sami informować) wiec nie dociekał izakładam ze jest w normie.
Gdyby M tak nie zalerzalo to nie wiem czy bym niedopuściła. Znaleźliśmy wspólną pasje i jakos tak sie wkręciłam, ze zabiera mi to większość uwagi i to mnie cieszy bo poszukiwanie kolejnych inf co ze mna moze być nie tak doprowadzało do takich depresji ze trzeba by mi było szukać psychologa.
Moze poprostu każdy dociera do muru psychiki?? I ja zamiast sie wspinać poprostu odbil w bok??Słonecznik, bazylkove, Sarna84, Flowwer, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość