CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulka tak się cieszę, że Cię tu widzę Już miałam pytać dziewczyn co się z Tobą dzieje!
Fajnie, że znależliście wspólną pasję, pomoże Wam to trochę oderwać się od codziennych trosk
Kazio, ja też bym się wstrzymała. Jeśli będą dwie kreski to tak jak mówi Summer, ze zwykłego dnia będzie święto A po co psuć sobie nastrójZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Agniechaaaa trzeba czasem odpocząć bo niestety nasze myśli chcemy czy nie krążą w około starań.
Ironia życia polega na tym że my chcemy dzieckaa innym zawala się świat po pozytywnym teście.
Ale pamiętaj już przeszłaś dużo a życie nie może nam cały czas sypać sól w oczy twoje dzieci czekają na silną mamę.
Z każdej porażki wychodzimy silniejsze!!!
Podświadomy lek będzie nam zawsze towarzyszył ale nie może zagłuszyć naszych marzeń czy pragnień.Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej Agniecha
Kurde, zaraz mi serce wyskoczy z piersi tam mi wali! Czuje się jakbym miała zaraz maturę pisać. Czy u kogoś objawem ciąży był niczym nieuzasadniony stan przedzawałowy?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Hej Agniecha
Kurde, zaraz mi serce wyskoczy z piersi tam mi wali! Czuje się jakbym miała zaraz maturę pisać. Czy u kogoś objawem ciąży był niczym nieuzasadniony stan przedzawałowy?
Ja w pierwszej ciąży, na samym początku bodajże miałam tzw stany lękowe. Czułam, że głowa mi się rozszerza, jakby ktoś ją pompował i czułam, że mój organizm jest przygotowany do jakiejś ucieczki
Może za bardzo przeżywasz testowanie i tak się dziwnie czujesz? Hmmm?Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Agniechaaaa, dobrze Cię widzieć Zgadzam się z tym co napisała Flowwer, każda z nas musi czasem zrobić sobie przerwę i odpocząć od tego wszystkiego. Wierzę, że znajdziesz w sobie siłę do dalszej walki! A my będziemy Cię w niej wspierać.
A jaką to wspólną pasję znaleźliście? -
Hej Dziewczyny,
chciałam zatestować już w weekend, wiem, że za wcześnie, ale w ogóle oczywiście idealnie byłoby jutro... No nie miałoby to raczej sensu, ale wiecie jak jest... jendnak...
Dzisiaj byłam u gina, pokazałam położnej przy rejestracji mój wykres, a ona, na to, że jak dla niej to był cykl bezowulacyjny ... kurcze, może ja miałam tyle bezowulacyjnych, skupiliśmy się na mężu, cieszyłam się, że po operacji powrózkó∑ wszystko już będzie z górki, a pewnie jednak u mnie też są jakieś problemy...
Od 2 dc zabieram się za siebie, miałam już różne badania rok temu - wszystko było w normie, ale zaczyna na nowo... Mam zrobić póki co morfologię krwi, glukoza, TSH, prolaktyna, androstendion, testosteron właśnie w 2dc.
-
Słonecznik wrote:Ja w pierwszej ciąży, na samym początku bodajże miałam tzw stany lękowe. Czułam, że głowa mi się rozszerza, jakby ktoś ją pompował i czułam, że mój organizm jest przygotowany do jakiejś ucieczki
Może za bardzo przeżywasz testowanie i tak się dziwnie czujesz? Hmmm?
No właśnie wydawało mi się, że aż tak nie przeżywam. Mam nadzieje że to nie przeżywanie bo na miejscu fasolki bym się nie chciała wprowadzić do takiej wystrachanej mamy
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Motomi7 wrote:Hej Dziewczyny,
chciałam zatestować już w weekend, wiem, że za wcześnie, ale w ogóle oczywiście idealnie byłoby jutro... No nie miałoby to raczej sensu, ale wiecie jak jest... jendnak...
Dzisiaj byłam u gina, pokazałam położnej przy rejestracji mój wykres, a ona, na to, że jak dla niej to był cykl bezowulacyjny ... kurcze, może ja miałam tyle bezowulacyjnych, skupiliśmy się na mężu, cieszyłam się, że po operacji powrózkó∑ wszystko już będzie z górki, a pewnie jednak u mnie też są jakieś problemy...
Od 2 dc zabieram się za siebie, miałam już różne badania rok temu - wszystko było w normie, ale zaczyna na nowo... Mam zrobić póki co morfologię krwi, glukoza, TSH, prolaktyna, androstendion, testosteron właśnie w 2dc.
Dorzuć jeszcze LH, FSH i estradiol. Warto też sprawdzić witaminę D.
Długo się staracie? -
nowa na dzielni wrote:No właśnie wydawało mi się, że aż tak nie przeżywam. Mam nadzieje że to nie przeżywanie bo na miejscu fasolki bym się nie chciała wprowadzić do takiej wystrachanej mamy
Może Cię "wydawać" a w środku i tak się dzieje co chce Taka ta nasza natura dziwna
I nie mów tak o fasoli, mama nawet zestresowana to w dalszym ciągu najlepsze miejsce do wprowadzki
Widzę że tyle samo się staramy to też mój 7csnowa na dzielni lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nowa na dzielni wrote:Hej Agniecha
Kurde, zaraz mi serce wyskoczy z piersi tam mi wali! Czuje się jakbym miała zaraz maturę pisać. Czy u kogoś objawem ciąży był niczym nieuzasadniony stan przedzawałowy?
Ja mam dziś tak samo...ręce się trzęsą i jestem jakaś taka bezsilna i mnie mdli. To zdecydowanie nie mój dzień - a jeszcze przede mną dziś depilacja woskiem
Summer jestem całym sercem z Tobą! ciesze się ze w końcu coś się ruszyło.
Bazylkove miałaś testować ze mną w sobotę pooczekaj z tym wypatrywaniem @👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:Ja mam dziś tak samo...ręce się trzęsą i jestem jakaś taka bezsilna i mnie mdli. To zdecydowanie nie mój dzień - a jeszcze przede mną dziś depilacja woskiem
Summer jestem całym sercem z Tobą! ciesze się ze w końcu coś się ruszyło.
Bazylkove miałaś testować ze mną w sobotę pooczekaj z tym wypatrywaniem @
No mi sie już po nocach śni pozytywny test hehe ale wykres mówi co innego
Idę dziś do fryzjera, trzeba odgonić te starankowe myśli chociaż na te 2 godzinyFlowwer lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:No mi sie już po nocach śni pozytywny test hehe ale wykres mówi co innego
Idę dziś do fryzjera, trzeba odgonić te starankowe myśli chociaż na te 2 godziny
A to ja mam cały maraton idę dziś na wosk, a potem mam jeszcze hybrydę na pazurki. A jutro też mam fryzjera a w sobotę wesele więc to będzie piękny czasFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kurczę dziewczyny, zazdroszczę Wam tego SPA
Ja leże w łożku, w piżamie, nie mogę się nawet ruszać bo mi domownicy nie każą Został mi tylko balkon i łapanie słońcaZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
A ja się pochwalę!!!
Własnie moja siostra obroniła się na Uniwersytecie Medycznym w Katowicach i dołączyła do grona pielegniarek.
P.s kolejna piguła w rodzinie !!!Słonecznik, bazylkove, Anna Stesia, Lunaris, Yoselyn82, summer86, Bocianiątko, Karma88, blue00, E_w_c_i_a, ja1986 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja się pochwalę!!!
Własnie moja siostra obroniła się na Uniwersytecie Medycznym w Katowicach i dołączyła do grona pielegniarek.
P.s kolejna piguła w rodzinie !!!
Oooo Gratulacje!Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Karolina90 wrote:A to ja mam cały maraton idę dziś na wosk, a potem mam jeszcze hybrydę na pazurki. A jutro też mam fryzjera a w sobotę wesele więc to będzie piękny czas
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Takie spa to lubię !!! Zbieram się na zmianę hybryd ale weny brak
Ja to idę do kosmetyczki bo ja jestem lewa w takie rzeczy👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
bazylkove wrote:No mi sie już po nocach śni pozytywny test hehe ale wykres mówi co innego
Idę dziś do fryzjera, trzeba odgonić te starankowe myśli chociaż na te 2 godziny
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaaa, dobrze Cię widzieć Zgadzam się z tym co napisała Flowwer, każda z nas musi czasem zrobić sobie przerwę i odpocząć od tego wszystkiego. Wierzę, że znajdziesz w sobie siłę do dalszej walki! A my będziemy Cię w niej wspierać.
A jaką to wspólną pasję znaleźliście?
Wciągaliśmy sie ma maxa w chodzenie po górach miał być wypad na rozluźnienie a tu wyszła totalna milosc właśnie jestesmy w trakcie kupna sprzętu juz sie douczylismy co i jak szlaki kolejne zazanaczone i daty na podróże wyznaczone tylko mój M cały czas wylicza wtedy juz Ci sie nie wolno przemęczać bd przed transferem a po transferze masz leżeć z nogami do góry i gadać do brzucha a ja dostaje w tedy takich nerwow ze szok czy to normalne?? Czy to objaw tego ze mi juz nie Zalerzy?Anna Stesia, Flowwer lubią tę wiadomość