CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
jestem tu nowa choć staramy się z mężem od 18 msc...
Mam pytanko czy któraś z was brała miovorian (codziennie) + luteina 2xdziennie( po wystąpieniu owulacji) i uzyskała efekty. Ja już 3cykl i nic... aktualnie 16dc.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomocKatarynka91 -
u mnie dziś botwinkowa z jajem
wiecie że my jeszcze nigdy nie byliśmy w górach? tzn ja byłam w podstawówce na wycieczce, no ale to się nie liczy. Mój jeszcze nawet Giewontu nie widział hehe, planujemy w tym roku jakiś wypad, co polecacie dla takich początkujących cieniasów?Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Flowwer wrote:Ja wino !!
Chyba też dzisiaj walnę sobie lampeczkę W połączeniu z przeciwbólowymi chyba jedna mi wystarczy haha
Katarynka witamy Ciebie cieplutko :* :*
Bazylkove mój R też Polskich gór nie widział na oczy, za to był w Alpach Za daleko mamy w góry, żeby zrobić weekendowy wypad a w tygodniu kiepsko z wolnym Ja ostatnio byłam jak miałam 10 lat czyli 17 lat temu i nie powiem, bo tęskno mi do naszych TaterWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 12:51
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa i nie bardzo wiem co myśleć o moim wykresie. Wg testów owulacyjnych i spadku a potem skoku temperatury wychodzi na to że owulacja była , chociaż gin w 15dc powiedział że owu nie było i nie będzie tym razem. Mogłaby któraś z bardziej doświadczonych pań się wypowiedzieć na temat mojego wykresu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 12:59
-
bazylkove wrote:u mnie dziś botwinkowa z jajem
wiecie że my jeszcze nigdy nie byliśmy w górach? tzn ja byłam w podstawówce na wycieczce, no ale to się nie liczy. Mój jeszcze nawet Giewontu nie widział hehe, planujemy w tym roku jakiś wypad, co polecacie dla takich początkujących cieniasów?
Bazylkove – jako zapalony górołaz polecam na pierwszy rzut albo taki przyjemny i prosty szczyt jak Grześ, albo trochę wyżej – Beskid (prościutkie podejście i genialne widoki, blisko do Kasprowego i Giewontu). Ja właśnie tak zaczęłam moją przygodę z Tatrami – weszłam jednego dnia na Beskid, Kasprowy i Giewont. Najgorsze oczywiście było potem zejście przez Grzybowiec, myślałam, że mi nogi odpadną. Na pewno nie polecam na pierwsze strzały Orlej Perci, jest dość niebezpieczna. Bardzo przyjemne i mało wymagające są wejścia na Czerwone Wierchy (Ciemniak, Krzesanica, Małołączniak, Kopa Kondracka), więc również gorąco polecam!
Chyba że zamiast Tatr wolisz Pieniny – trasy łatwiejsze, ale również jest pięknie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 13:07
Lunaris, bazylkove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:u mnie dziś botwinkowa z jajem
wiecie że my jeszcze nigdy nie byliśmy w górach? tzn ja byłam w podstawówce na wycieczce, no ale to się nie liczy. Mój jeszcze nawet Giewontu nie widział hehe, planujemy w tym roku jakiś wypad, co polecacie dla takich początkujących cieniasów?
Zdecydowanie polecam dolinę 5stawow polskich ale przez siklawe zeby zobaczyć ten piękny wodospad szlak niby niewymagający ale juz pokazuje jaka to fajna "zabawa" a zeby urozmaicić powrót można wrócić przez morskie oko tylko poczytaj sobie czy chcecie zrobić aż tyle km na pierwszy razLunaris, Flowwer, bazylkove, Anna Stesia, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:u mnie dziś botwinkowa z jajem
Ja jeszcze nie byłam nigdy w naszych górach stołowych, muszę nadrobić!
Botwinka z jajem! Mniam! piszę się
Witajcie nowe dziewczyny i powodzenia w staraniach!
Milla jak długie masz cykle? spadek wyglada trochę okresowo ale masz długą 1 fazę więc nigdy nic nie wiadomo...
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Bazylkove – jako zapalony górołaz polecam na pierwszy rzut albo taki przyjemny i prosty szczyt jak Grześ, albo trochę wyżej – Beskid (prościutkie podejście i genialne widoki, blisko do Kasprowego i Giewontu). Ja właśnie tak zaczęłam moją przygodę z Tatrami – weszłam jednego dnia na Beskid, Kasprowy i Giewont. Najgorsze oczywiście było potem zejście przez Grzybowiec, myślałam, że mi nogi odpadną. Na pewno nie polecam na pierwsze strzały Orlej Perci, jest dość niebezpieczna. Bardzo przyjemne i mało wymagające są wejścia na Czerwone Wierchy (Ciemniak, Krzesanica, Małołączniak, Kopa Kondracka), więc również gorąco polecam!
Chyba że zamiast Tatr wolisz Pieniny – trasy łatwiejsze, ale również jest pięknie.
Orla perć rozmarzyłam sie Sama jeszcze tam nie ide ale zdecydowanie jest w planach jak juz sie dorobię dobrego sprzętu pt. Genialne buty które juz trochę ze mną przejdąLunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Katarynka91 wrote:Cześć dziewczyny,
jestem tu nowa choć staramy się z mężem od 18 msc...
Mam pytanko czy któraś z was brała miovorian (codziennie) + luteina 2xdziennie( po wystąpieniu owulacji) i uzyskała efekty. Ja już 3cykl i nic... aktualnie 16dc.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Na google grafika wszystko tak pięknie wygląda, najładniejsze chyba te Czerwone Wierchy, ale to cholerka wysoko Długie wyprawy na pierwszy raz niekoniecznie, zresztą przecież ja będe wtedy w ciąży to jak? hehehe
Anna Stesia lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
Milla_ wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa i nie bardzo wiem co myśleć o moim wykresie. Wg testów owulacyjnych i spadku a potem skoku temperatury wychodzi na to że owulacja była , chociaż gin w 15dc powiedział że owu nie było i nie będzie tym razem. Mogłaby któraś z bardziej doświadczonych pań się wypowiedzieć na temat mojego wykresu?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bazylkove wrote:Na google grafika wszystko tak pięknie wygląda, najładniejsze chyba te Czerwone Wierchy, ale to cholerka wysoko Długie wyprawy na pierwszy raz niekoniecznie, zresztą przecież ja będe wtedy w ciąży to jak? hehehe
JA przeszłam na lajcie ale cały dzień łażenia -PIĘKNIEEEE. Wjedziesz na Kasprowy kolejeczką potem sobie tylko prujesz szczytami i schodzisz dolinką. Dobre buty, jedzenie picie dobra pogoda start o 7 powrót ok 16 szłam z mamuśką która nie jest jakaś specjalnie wysportowana POLECAM!Anna Stesia, bazylkove lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Na google grafika wszystko tak pięknie wygląda, najładniejsze chyba te Czerwone Wierchy, ale to cholerka wysoko Długie wyprawy na pierwszy raz niekoniecznie, zresztą przecież ja będe wtedy w ciąży to jak? hehehe
To spróbuj sobie Sarnią Skałę lub po prostu dolinki - Dolina Białego, Dolina Strążyska, Dolina Małej Łąki - coś pięknego! Ja nawet jeśli będę w ciąży to z gór - jeśli zdrowie pozwoli - nie zrezygnuję, choć pewnie będę chodziła po dolinach.bazylkove, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Nam to każda najmniejsza górka będzie się podobać, my znad morza to wiesz
a we wrześniu jest jeszcze ładna pogoda, czy trzeba zakładać śniegowce?Anna Stesia lubi tę wiadomość
1x HSG, 2x HSC,
To moje dzieło
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f61a4d85a9f.jpg [/QUOTE]
Tez takie chce zdolna jesteś
WItam nowe dziewczyny niestety nie pomogę wam w waszych pytaniach...
Agniechaa cieszę się wróciłaś miłego zwiedzania naszych przepięknych TatrFlowwer, Abs lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer wrote:Miałaś późną ovu czasem kobiety zachodzą przed samą @. U ciebie dziś spadek w 12 dpo wiec może to być spadek implantacjy lub zwiastun @.
Dzięki za szybką odpowiedz. Tak się właśnie zastanawiałam nad tym spadkiem implantacyjnym ale 12dpo to chyba trochę późno, @ powinnam dostać w sobotę lub niedziele tj. 24 lub 25.06
-
Milla_ wrote:Dzięki za szybką odpowiedz. Tak się właśnie zastanawiałam nad tym spadkiem implantacyjnym ale 12dpo to chyba trochę późno, @ powinnam dostać w sobotę lub niedziele tj. 24 lub 25.06
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bazylkove wrote:Nam to każda najmniejsza górka będzie się podobać, my znad morza to wiesz
a we wrześniu jest jeszcze ładna pogoda, czy trzeba zakładać śniegowce?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f15596411ab.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1429d41f9b16.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 13:35
Flowwer, bazylkove, Anna Stesia lubią tę wiadomość