CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Hej Dziewczyny :* summer86 cieszę się, że coś się ruszyło. Zbierajcie siły kochana, emek też się ogarnie, daj mu czas :*
Agniechaaa miło Cię widzieć.
u mnie średnio na jeża. Dalej choroba mnie męczy i boję się, że i u kropka miesza beta z dzisiaj 321 U/l równe 60%. progesteron rośnie i to mnie pociesza. Mam nadzieję, że ten przyrost niczego złego nie wróży.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer właśnie skąd czerpie tyle siły i wiary że jeszcze nam pomagasz i ustawiasz do pionu? Jak sama walczysz o swoją fasolę? Po prostu wielki szacun!!
Summer dobrze ze beta zaczynają spadać, oby wszystko było ok i żebyś jutro wyszła do domku.Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Anna Stesia wrote:Innamorata, nie jest źle, przyrost książkowy! Szkoda tylko, że przeziębienie nie odpuszcza, lipa właśnie zaczyna kwitnąć, może masz możliwość wypić napar ze świeżych kwiatów? Tak ratowałam w zeszłym roku moją koleżankę w ciąży, bo też co rusz łapała przeziębienia. Nie wiem, czy można w Twoim stanie czosnek, bo obniża ciśnienie, ale też by Cię wzmocnił.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:Wyzucamy źle myśli bo jest dobrze i tak ma zostać !!!
Mikołaj 25.04.2011
-
Flowwer a powiedz mi ile masz pacjentów na oddziale? Ja mam 45 ale mamy chwilę w nocy by rozprostowac nogi. GRATULUJĘ siostrze.. Kolejna pigułka
Flowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Karma ja bym poszła za dobrym ginem o ile czujesz że jesteś dobrze prwowadzona czasen zmiana też jest dobra.
Cieszę się że ovu była !!! Teraz najgorsze odliczanie!Karma88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczynki właśnie odebrałam wyniki badań:
Prodesteron: 16,43 ng/ml
Prolaktyna: 4,79 ng/ml
Estradiol: 128,7 pg/ml
Badanie robiłam w 21dc (nie wiem w którym dniu była owulacja)
Spójrzcie proszę Waszym eksperckim okiem czy wartości są ok
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
Ja Dom pomocy mam 50 osób pod sobą
Ciężka praca psychiczna i fizyczna.
Dziś nocny dyżur 12h wiec mam nadzieję że trochę nogi rozprostuje i " moje dzieci" te duże bedą spać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
aishee wrote:Dziewczynki właśnie odebrałam wyniki badań:
Prodesteron: 16,43 ng/ml
Prolaktyna: 4,79 ng/ml
Estradiol: 128,7 pg/ml
Badanie robiłam w 21dc (nie wiem w którym dniu była owulacja)
Spójrzcie proszę Waszym eksperckim okiem czy wartości są okMikołaj 25.04.2011
-
Ja muszę chyba siknąć po pracy bo nie wytrzymam z tych nerwów ;>. Jutro pogrzeb, weekend u rodziny, potem emek wyjeżdża. Nie będzie potem okazji. Przynajmniej mniej mi jutro okres humor popsuje jak będę się go spodziewać . Poprzedni okres miałam praktycznie na dzień dziecka, teraz na dzień ojca franca przyjdzie? To byłoby już złośliwe ;P2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
innamorata88 wrote:Hej Dziewczyny :* summer86 cieszę się, że coś się ruszyło. Zbierajcie siły kochana, emek też się ogarnie, daj mu czas :*
Agniechaaa miło Cię widzieć.
u mnie średnio na jeża. Dalej choroba mnie męczy i boję się, że i u kropka miesza beta z dzisiaj 321 U/l równe 60%. progesteron rośnie i to mnie pociesza. Mam nadzieję, że ten przyrost niczego złego nie wróży.
Inna, musisz wierzyć w swoją fasolkę. Przyrost jest w normach, więc to nie powod do zmartwień. Szczególnie, że na początku beta mocno wystrzeliła. Jutro masz wizytę, prawda?
Trzymam za Was mocno kciuki!
Flowwer też się przyłączam do tego co dziewczyny napisały, nie wiem co my byśmy tutaj bez Ciebie zrobiły!
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Milla_ wrote:Dzięki za szybką odpowiedz. Tak się właśnie zastanawiałam nad tym spadkiem implantacyjnym ale 12dpo to chyba trochę późno, @ powinnam dostać w sobotę lub niedziele tj. 24 lub 25.06Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nowa na dzielni wrote:Ja muszę chyba siknąć po pracy bo nie wytrzymam z tych nerwów ;>. Jutro pogrzeb, weekend u rodziny, potem emek wyjeżdża. Nie będzie potem okazji. Przynajmniej mniej mi jutro okres humor popsuje jak będę się go spodziewać . Poprzedni okres miałam praktycznie na dzień dziecka, teraz na dzień ojca franca przyjdzie? To byłoby już złośliwe ;P
Trzymam kciuki chociaż wg owu to dopiero 11 dpo i wiesz że test może jeszcze nie wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 15:10
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer wrote:Ja Dom pomocy mam 50 osób pod sobą
Ciężka praca psychiczna i fizyczna.
Dziś nocny dyżur 12h wiec mam nadzieję że trochę nogi rozprostuje i " moje dzieci" te duże bedą spać
Podziwiam, ta praca wymaga mega siły psychicznej <o fizycznej już nie wspominając>. Jesteś super bohaterką kobieto!Flowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
gg88 wrote:a kiedy miałaś ovu???
Dzisiaj 11 dpo, zawsze mam okres 12 dpo albo 13 dpo, a delikatne plamienia zaczynają się 1-2 dni wcześniej . Bałam się, że krótka ta moja fl ale gin mówi że jest spoko ;P
A monitoring miałam przed - w piątek i gin mówiła że owu będzie w niedzielę lub poniedziałek, czułam ją w niedzielę Na wykresie specjalnie sobie przestawiłam o dzień do tyłu pozytywny test owu żeby mi dobrze pokazywałWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 15:12
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
summer86 wrote:Inna, musisz wierzyć w swoją fasolkę. Przyrost jest w normach, więc to nie powod do zmartwień. Szczególnie, że na początku beta mocno wystrzeliła. Jutro masz wizytę, prawda?
Trzymam za Was mocno kciuki!
Flowwer też się przyłączam do tego co dziewczyny napisały, nie wiem co my byśmy tutaj bez Ciebie zrobiły!Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Wystrzeliła, a potem się zes...ła standardowo u mnie mam nadzieję, że kropek da radę i da mi popalić za te chwile wątpienia w niego...
Ja tam myślę że będzie charakterny po mamusi i jeszcze nie raz różki pokaże . I na pewno będzie silny/a! Wszystko będzie dobrzeinnamorata88 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań