CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Tak -napisała mi że mamy egoistyczne podejście do posiadania dziecka :] nauczyłam się OLEWAĆ takie "przyjaciółki" i dalej robię swoje
Nie mogłam spać i wstałam na sikanie -normalnie nie wierzą w to co widzę BIAŁO! Naprawdę czuję się jak wariatka :{ Robiłam najtańszym testem "check & go", nie wiem co to za badziew ale idę do Rosmana po żółtego dzidziusia -jak mi jutro pokaże - to zakładam kaftan bezpieczeństwa i czekam na @ kurde! jak to możliwe że nie ma + ????????? ((
nie no jakas porazka! nie moge sluchac takiego glupiego gadania! jakas nienormalna czy co? masakra! nie ma zielonego pojecia co czuje kobieta po przejsciach i stratach !!
p.s a moze jednak jeszcze nic stracon? trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 09:58
Lunaris, Cindy.81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:nie no jakas porazka! nie moge sluchac takiego glupiego gadania! jakas nienormalna czy co? masakra! nie ma zielonego pojecia co czuje kobieta po przejsciach i stratach !!
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, jesteście wielkie dziewczyny! :*Flowwer, Yoselyn82, Bocianiątko, nadzieja73, Karma88, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
u mnie narazie I krecha, aleeeee jeszcze jutro sprawdze, po za tym póki @ nie przyszła, jest nadzieja.
Aishee -gratulacje, sama bym chciała takiego bladziochaLunaris lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Wiesz co? terapia grupowa naprawdę działa przynajmniej na mnie -Wy mnie nie znacie, nigdy się nie widziałyśmy ale na forum jest takie wsparcie, że jak to przeczytałam wczoraj to naprawdę spłynęło po mnie jak po kaczce. Olewka- "nie przejmuj się popraw koronę i rób swoje". Wzięłam sobie do serca zarówno w staraniach jak i w życiu.
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, jesteście wielkie dziewczyny! :*
masz racje, pewne sprawy i glupie gadanie trzeba olac, bo by sie inaczej zwariowalo a sa wazniejsze sprawy na glowie i cele!.
Ja juz przestalam sie przejmowac gadaniem, biadoleniem o tym i tamtym bo to juz jest nudne i niczego nie wnosi. Co nie zmienia faktu ze juz mam dosyc wysluchiwania, gadania, skarzenia itp. Dorosle baby a zachowuja sie jak dzieci.. tak jak napisalam wczoraj - PRZEDSZKOLE!
Moj maz mowi mniej to w dupie, olej bo to tylko "znajome" z pracy i nikt poza tym. Ma racje!Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:Wiesz co? terapia grupowa naprawdę działa przynajmniej na mnie -Wy mnie nie znacie, nigdy się nie widziałyśmy ale na forum jest takie wsparcie, że jak to przeczytałam wczoraj to naprawdę spłynęło po mnie jak po kaczce. Olewka- "nie przejmuj się popraw koronę i rób swoje". Wzięłam sobie do serca zarówno w staraniach jak i w życiu.
Nie wiem co bym bez Was zrobiła, jesteście wielkie dziewczyny! :*Lunaris, Motomi7, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
My sobie powolutku rosniemy w sile...
https://naforum.zapodaj.net/images/1b16b7d29c74.jpg
Piszę datę zamiast dpo, bo nie wiem kiedy byla owulkaLunaris, Yoselyn82, ja1986, blue00, sara9555, Anna Stesia, Taliana85 lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
karakorum wrote:My sobie powolutku rosniemy w sile...
Piszę datę zamiast dpo, bo nie wiem kiedy byla owulka -
Cześć Dziewczynki ja juz jestem po weselu, jeszcze wybieramy się z mężem na poprawiny
Ogólnie niestety to nie była szalona noc DJ miał zakaz od pary Młodej puszczanie disco polo. I ja na prawdę nie jestem jakaś wielka fanka, no ale na weselu to musi być. Przez co zabawa była średnia, z tego wszystkiego wypilam tylko jedna lampkę wina i byłam w końcu kierowca także jestem niezaspokojona a do tego coś mnie zaczyna drapac w gardle....
Inna i Sarna gratuluję bet👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Piszę datę zamiast dpo, bo nie wiem kiedy byla owulka
Ale ładnie ciemnieje, który to cs?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karolina kierowca na weselu uuuu nie fajnie.... szczerze nie lubię poprawin człowiek wymęczony
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej Dziewczyny, u mnie pozamiatane, tempka spadła, plamienie przyszło, to i okres zaraz będzie... Nie czuje się ani rozczarowana, ani zaskoczona 20cs przede mną!
Gratuluje Wszystkim którym się udało i pewnie we wtorek ostatecznie dam znać, że wypadłam z tego cyklu.
Ściskam i kibicuje tym, któ®e testowanie mają przed sobą :*
-
aishee wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02948702dfdd.jpg
Dziewczyny to mój poranny sikaniec (bobotest). 24dc z tym ze nie wiem ktory dpo bo nie wiem kiedy była. Pojawił się cien kreski chyba ok 5 minuty. Tak bardzo chciałabym sie cieszyc ale poki co jeszcze nie potrafie. Z drugiego moczu zrobiłam test z allegro (jakis dolaczony do testow ovu) i tu biel. W zeszlym cyklu na 3 roznych testach (w tym na bobo też) wychodziły mi cienie kresek ale to było po kilku godzinach (tak wiem ze po 5 min wynik nieważny ale wtedy sobie wkrecałam ze moze jednak).
Gdyby nie niedziela to juz bym biegła na bete. Poki co wysłalm meza po kolejny bobotest do rossmana.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Piszę datę zamiast dpo, bo nie wiem kiedy byla owulkaChatte lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Motomi7 wrote:Hej Dziewczyny, u mnie pozamiatane, tempka spadła, plamienie przyszło, to i okres zaraz będzie... Nie czuje się ani rozczarowana, ani zaskoczona 20cs przede mną!
Gratuluje Wszystkim którym się udało i pewnie we wtorek ostatecznie dam znać, że wypadłam z tego cyklu.
Ściskam i kibicuje tym, któ®e testowanie mają przed sobą :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Szkoda Motomi ;/ No i witaj klubie. Obydwie startujemy podobnie z nowym cyklem.
Lunaris - co do Twojej koleżanki to cos jej musi jednak w tym jej perfekcyjnym życiu niedomagać skoro tak sie czepia Twojego. Szczęśliwe osoby tak sie nie wczuwają w dyrygowanie życiem innych . Nie ma co sie nie przejmować, dobrze ze jej tez powiedziałaś co myslisz. Baby sa ciężkie
Ja biorę kota na kolana, książka w dłoń, w druga lody i tak zamierzam spędzić niedzielę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 13:16
Lunaris, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Szkoda Motomi ;/ No i witaj klubie. Obydwie startujemy podobnie z nowym cyklem.
Lunaris - co do Twojej koleżanki to cos jej musi jednak w tym jej perfekcyjnym życiu niedomagać skoro tak sie czepia Twojego. Szczęśliwe osoby tak sie nie wczuwają w dyrygowanie życiem innych . Nie ma co sie nie przejmować, dobrze ze jej tez powiedziałaś co myslisz. Baby sa ciężkie
Ja biorę kota na kolana, książka w dłoń, w druga lody i tak zamierzam spędzić niedzielę
Udanego weekendu laski, idę męczyć rosół! Ze złości nawet kuchnię udało mi się posprzątaćCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Flowwer ja też nie lubie poprawin dlatego ja na swoim weselu ich nie miałam. A najlepsze było to ze mija teściowa wyprawila poprawiny w domu ma ogrodzie dla swojej rodziny ale my z Mężem dojechaliśmy tam na samą końcówkę czyli o 19
A dziś idziemy bo to było wesele mojej świadkowej i nie chce jej robić przykrości:-) przynajmniej pojem trochę ciastaFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️