CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Jak w taki dzień nie marzyć o basenie i zimnym napoju a najgorsze upały przed nami.
uwielbiam upaly !!
wiem ze nawiedzona jestem ale wole to niz zimnoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:uwielbiam upaly !!
wiem ze nawiedzona jestem ale wole to niz zimno
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Jak w taki dzień nie marzyć o basenie i zimnym napoju a najgorsze upały przed nami.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nancy90 wrote:Cześć dziewczyny;) mogę dołączyć?? Testuję 28.06
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, fizycznie dobrze, psychicznie fatalnie. Beta powolo wzrasta, ale wzrasta. Jutro USG. Czeka mnie prawdopodobnie laparoskopia.. Nie wiadomo kiedy stąd wyjdę a to już 5 dzień. Co rano po obchodzi ryczę, bo lekarze tu niewiele mówią o wszystko trzeba dopytywać. Za to pielęgniarki i położne to złote kobiety.
Cały czas mi krążą mysli, że teraz to już na pewno dzieci mieć nie będę. Po CP ryzyko kolejnej rośnie aż 10-krotnie. -
summer86 wrote:Flowwer, fizycznie dobrze, psychicznie fatalnie. Beta powolo wzrasta, ale wzrasta. Jutro USG. Czeka mnie prawdopodobnie laparoskopia.. Nie wiadomo kiedy stąd wyjdę a to już 5 dzień. Co rano po obchodzi ryczę, bo lekarze tu niewiele mówią o wszystko trzeba dopytywać. Za to pielęgniarki i położne to złote kobiety.
Cały czas mi krążą mysli, że teraz to już na pewno dzieci mieć nie będę. Po CP ryzyko kolejnej rośnie aż 10-krotnie.
Zawsze jest inne wyjscie IVF.
Oby beta u ciebie spadła ale kochana tulę Cię mocno z całych sił bo wiem jak bardo i to bardzo masz ciężko.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Summer a M jest tam z Tobą? Rodzina zagląda? Staraj się jakoś czas sobie zabić. Internet, ksiązki itp.
Bez czarnych mysli, zawsze jest szansa na dziecko. Nie poddawaj się takim myślom. Trzymaj się, dzielna jestes.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
summer86 wrote:Flowwer, fizycznie dobrze, psychicznie fatalnie. Beta powolo wzrasta, ale wzrasta. Jutro USG. Czeka mnie prawdopodobnie laparoskopia.. Nie wiadomo kiedy stąd wyjdę a to już 5 dzień. Co rano po obchodzi ryczę, bo lekarze tu niewiele mówią o wszystko trzeba dopytywać. Za to pielęgniarki i położne to złote kobiety.
Cały czas mi krążą mysli, że teraz to już na pewno dzieci mieć nie będę. Po CP ryzyko kolejnej rośnie aż 10-krotnie.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Karma, zaglądają codziennie, ale przy nich się bardziej rozklejam. Czytam już 3 książkę.. M codziennie inna mi dowozi. Nic innego mi tu nie pozostało.
Flowwer, u mnie jest ten problem, że owulki mam głównie z prawego jajnika a CP najprawdopodobniej jest po tej właśnie stronie Czytałam jak się ma IVF do CP i okazuje się, że przy IVF nawet jest większe prawdodpodobieństwo.
M się wkurzyl, że zamiast myslec o zdrowiu i skupić się na sobie to ciąglę mysle o zajściu w ciążę, ale gdy zapytałam to obiecał, że po kilku miesiącach odpoczynku ogarniemy temat na nowo. -
Szczerze pierwsze słyszę o tym bo przecież zarodek jest wkładany do macicy i przez to jajowody są nie potrzebne. Więc jak ma się znaleźć w jajowodzie ?
I dobrze że cały czas myślisz o zajściu w ciążę. Grunt to nie poddawać się.
Ja też sobie zrobię z 2 mies przerwy przed IVF dla zdrowia psychicznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 17:00
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Karma, zaglądają codziennie, ale przy nich się bardziej rozklejam. Czytam już 3 książkę.. M codziennie inna mi dowozi. Nic innego mi tu nie pozostało.
Flowwer, u mnie jest ten problem, że owulki mam głównie z prawego jajnika a CP najprawdopodobniej jest po tej właśnie stronie Czytałam jak się ma IVF do CP i okazuje się, że przy IVF nawet jest większe prawdodpodobieństwo.
M się wkurzyl, że zamiast myslec o zdrowiu i skupić się na sobie to ciąglę mysle o zajściu w ciążę, ale gdy zapytałam to obiecał, że po kilku miesiącach odpoczynku ogarniemy temat na nowo.
Życzę Ci żeby szybko coś się wykluło w temacie leczenia i abyś wkrótce była w domu. Reszta przyjdzie z czasem :*
Uciekam do pracy! spokojnego wieczoru! -
Na komórce cieżko mi link przekleić ale jak się wpisze w google ciąża pozamaciczna i IVF to jest sporo info. Nawet chyba na stronie jednej kliniki było info o tym. Tak czy inaczje na logikę podchodzę tak jak Ty i pewnie jeśli będzie trzeba zrobimy IVF.
Zastanawiam się czy jest uu mnie sens stymulacji, ona podobno zwięjsza ryzyko CP. Pogadam z ginkiem czy na początek przy powrocie do starań nie wystarczy mi jakiś steryd i duphaston, myślę że u mnie bardziej to podziałało niż stymulacja. Kilka cykli pewnie podejdziemy na luzie.
Ale najpierw muszę z tego wyjść a później pewnie z 3 m-ce przerwy.Lunaris lubi tę wiadomość
-
To mój 12 cs. W listopadzie miałam hsg -wszystko ok,przez kolejne 4cykle brałam dupka-nie pomogło,mąż zrobił badania też wszystko ok co prawda ma tylko 4% prawidłowych plemników ale bierze od 2 miesięcy androvit na poprawę,1 cykl poświęciłam clo ale fatalnie się po tym czułam więc odpuściłam..ten nasz 12 cykl jest bez wspomagaczy ,zobaczymy co przyniesie.W lipcu mam wizytę u gin jeśli się nie uda będziemy umawiać się na iuiStarania od lipca 2016
-
Summer mam nadzieje ze szybko wyjasni sie twoja sytuacja i beta zacznie spadac i obejdzie sie bez żadnych zabiegow i wrocisz szybko do staran
Lunaris spokojnej pracy, a ty gdzie pracujesz? tzn na jakim oddziale?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:I to jest słuszna koncepcja- kot jest, niedziela jest tylko nie mam lodów i wolnego czasu ale nic to -jutro będzie moja niedziela
Udanego weekendu laski, idę męczyć rosół! Ze złości nawet kuchnię udało mi się posprzątać
Co do 'koleżanki' to mam to samo zdanie co Nowa, coś jej musi doskwierać. Albo ma strasznie nudne życie skoro zajmuje się cudzym... Najważniejsze że to olałaś i dalej rób swoje! No i ten test zrób w końcu pozytywny! Ty to chyba źle nasikałaś hehe!Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.