CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Jak sie jutro rozkręci to umawiamy sie do gina i zaklepujemy termin transferu Śnieżynka
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Flowwer, resetu nie zrobisz bo fasolce zaszkodzisz! Ja Ci mówię, że masz w te 2 cykle zajść i innej opcji nie przyjmuję
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Monika, przed owu tempka może spaść u mnie w cyklach naturalnych z reguły oznaczało to, że owu już jest tuż za rogiem. Zatem dzialajcie i powodzenia
Więc ten wczorjaszy test (drugi od góry) można już uznaćza pozytywny? -
Agniechaaaa wrote:Jak sie jutro rozkręci to umawiamy sie do gina i zaklepujemy termin transferu Śnieżynka
no to suuuper wiadomosc zabierasz jedna sniezynke?Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Brawo Agniecha !!!
Yos. pracuję na kardiologii zabiegowejAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Trzymajcie za mnie dzis bardzo mocno kciuki! Wracam do pracy a nie czuje sie na to gotowa, na te wszystkie pytania i wzrok ludzi. Ja wiem, ze mogą sie wypchać i nikomu nie muszę sie tłumaczyć No ale jednak to bie fajne
Aguś - trzymam kciuki, żebyś musiała tam być jak najkrócej!! :* i żeby ludzie podeszli do sprawy tak jak u mnie w pracy - jakby nic się nie stało.
Summer - po tym co teraz przechodzisz to porządny reset nawet wskazany!!
Pamiętam, że pierwszą rzeczą jaką zrobiłam w listopadzie po potwierdzeniu diagnozy pustego jaja to upicie się przynajmniej na chwilę byłam szczęśliwa!
I przesyłam Wam wszystkim kopniaczki na szczęście!! :* -
Agniechaaaa wrote:Trzymajcie za mnie dzis bardzo mocno kciuki! Wracam do pracy a nie czuje sie na to gotowa, na te wszystkie pytania i wzrok ludzi. Ja wiem, ze mogą sie wypchać i nikomu nie muszę sie tłumaczyć No ale jednak to bie fajne
-
Agniechaaa powodzenia w pracy.
Summer reset jest potrzebnh, musisz jakos odreagowac. Ja xo prawda sie nie spilam po drugiej ciazy, tylko wypalilam paczke fajek. Tak jak nigdy nie pale to wtedy paczka poszla w ruch. Cala rodzina to widziala bo nie mialam ochoty gdzies po katacb sie chowac. Widac bylo wtedy ze nie wiedzieli jak mi pomoc. Ale te mysli musza miec jakies ujscie w pewnym momencie.
Powodzenia, niech ten koszmar sie juz kpnczy.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Summer ja tez jestem zdania, że czasem człowiek musisz odreagowac żeby spuścic wszystkie złe emocje. Oby jak najszybciej się to skończyło :-*
Wiecie jaka wczoraj miałam przygodę. Wieczorem wyszliśmy jeszcze z psem na spacer. I nie wiem jak to zrobiłam ale zapatrzylam się na psa za siebie i odwracam się a tu...SŁUP. Tak przydzwonilam, że mam guza na pół czoła, starta rękę i siniaka nad kolanem. I to jeszcze tak mnie zamroczylo, że mąż mnie musiał łapać. Ale na szczęście zimne okłady pomogły i dziś juz powiedzmy ze jakoś wyglądam
Miłego poniedziałku!staraczka1111 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dziewczyny, dziękuję za słowa wsparcia
Agniechaaa, powodzenia w pracy. Nie przejmuj się kochana. Myślę, że jednak ludzie zachowają się normalnie.
Karolina, no to nieźle się załatwiłaś. Cieszę się, że już lepiej. A testowałaś w końcu czy ni
Karma, po paczce fajek miałabym długi romans z porcelaną, bo też nie palę. Ale mojito lub whiskey z colą to już inn historia -
Karolina
summer86 wrote:Karma, po paczce fajek miałabym długi romans z porcelaną, bo też nie palę. Ale mojito lub whiskey z colą to już inn historia
Szczerze w tej chwili patrząc na to, to jestem zdziwiona, że tak się u mnie nie skończyło. Ale chyba nerwy swoje zrobiły.
Trzeba znaleźć jakieś ujście, bo tłumienie emocji to nic dobrego.
Summer dawaj znać jak sytuacja z Tobą. Pamiętaj, że my kobiety jesteśmy potwornie twarde i takie przeciwności losu tylko nas wzmacniają. :*
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 to jest dobra reakcja haha
Summer nie testowałam zrobię w środę jakby mi się @ spóźniła👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dziewczyny zrobilam rano test i do 5 min praktycznie nic- bialo , dopiero po czasie ok 15 min pojawila sie blada kreska jak wczoraj.
Lece na bete
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
aishee wrote:Dziewczyny zrobilam rano test i do 5 min praktycznie nic- bialo , dopiero po czasie ok 15 min pojawila sie blada kreska jak wczoraj.
Lece na beteMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości