CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Aishee, trzymam kciuki!
Mi pobrali krew do badań przed laparo, jest zatem szansa że dziś lub jutro będzie po tym koszmarzeinnamorata88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Summer krok do przodu. A jesteś po śniadaniu już? Jeśli tak to pewnie na jutro przekopią zabieg.
Bo jeszcze pewnie lewatywa i całe to przygotowanie do zabiegu zajmie chwilę.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karolina90 wrote:Summer ja tez jestem zdania, że czasem człowiek musisz odreagowac żeby spuścic wszystkie złe emocje. Oby jak najszybciej się to skończyło :-*
Wiecie jaka wczoraj miałam przygodę. Wieczorem wyszliśmy jeszcze z psem na spacer. I nie wiem jak to zrobiłam ale zapatrzylam się na psa za siebie i odwracam się a tu...SŁUP. Tak przydzwonilam, że mam guza na pół czoła, starta rękę i siniaka nad kolanem. I to jeszcze tak mnie zamroczylo, że mąż mnie musiał łapać. Ale na szczęście zimne okłady pomogły i dziś juz powiedzmy ze jakoś wyglądam
Miłego poniedziałku!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Summer, wszystkie jesteśmy z Tobą! Juz niedlygo ten koszmar sie skonczy... Trzymaj się maleńka! :*
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
sara9555 wrote:Hahahaa.. Nie moge xd gdzie ten twoj facet byl? Tak samo jak na rowerach ostatnio widuje- facet z przodu, a babka biedna nie umie pod gorke wyjechac z tylu. Metry za nim. Ja zawsze jade przed swoim- niech ma mnie na oku xd
Był obok i krzyczał: "Uważaj" ale myślałam, że krzyczy do psaKarma88, Flowwer, sara9555, Sarna84, Czrna 81 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dziewczyny, dalej czekanie.. kolejne USG w srode nic nadal nie widać, jest coś co może być cp, ale ma zaledwie 7mm i podobno przy laparo może to być ciężko znaleźć.
Zwariuje w tym szpitalu.. -
summer86 wrote:Dziewczyny, dalej czekanie.. kolejne USG w srode nic nadal nie widać, jest coś co może być cp, ale ma zaledwie 7mm i podobno przy laparo może to być ciężko znaleźć.
Zwariuje w tym szpitalu..Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lunaris tak tak mowilas ze kariologia, normalnie moj mozg nie funkcjonuje
Agniechaaaa skad ja to znam, te gadanie, patrzenie, szepty itp Trzymaj sie!
Summer oby beta szybko spadla i nie musialabys miec zabiegu :)po tym wszystkim reset nawet wskazany! trzymam kciuki zeby bylo to jak najszybciej! a te 7mm gdzie jest?
Karolina90 no to niezle sie urzadzilas, dobrze ze to nic powaznego i tylko guz zimne oklady na pewno pomoga
aishee kciuki za bete!
Karolina90 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
summer86 wrote:Dziewczyny, dalej czekanie.. kolejne USG w srode nic nadal nie widać, jest coś co może być cp, ale ma zaledwie 7mm i podobno przy laparo może to być ciężko znaleźć.
Zwariuje w tym szpitalu..
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
AGNIECHAAAA - powodzenia w pracy. Będzie dobrze. Na pewno nie bedą Ci zadawać głupich pytań tylko unikać tematu. Szybko przeleci A i super że nowy cykl się zaczyna w końcu coś się będzie działo
SUUMER86 - Najgorsze to czekanie jest ale jestes pod opieką lekarzy więc nic złego Ci się już nie przytrafi. Życzę szybkiego powrotu do domku . Trzymaj się kochana :*
KAROLINA90- hahahahahhahaah no to pięknie przywaliłaś. Ja kiedyś w znak uderzyłam na którym pisało STOP był ładny polew ze mnie bo pełno ludzi na ulicy:)
INNAMORATA88- witamy w 5 tyg ) Kiedy ty masz to usg bo chyba pominełam jakiś twój post. Bo z tego co pamiętam miałaś iść 23.06 ?
AISHEE - życzę dużej bety !!!!!
a ja byłam krew upuścić na razie na APTT , D-dimmer , fibrynogen i INR.
w piątek wizyta oby z jajniczkami już było ok , bo ileż to można czekać na ten transfer Mrozaczki w końcu muszą poznać mamuśkę
Karolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Od jakiegoś czasu poczytuje Wasz wątek i dowiedziałam się z niego o badaniu klinicznym w InviMed dotyczącym testowania środka który korzystnie wypływa na żywotność plemników oraz darmowej inseminacji.
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z pytaniami do kwalifikacji i się okazało że skoro mój mąż ma złe badanie nasienia to raczej się nie kwalifikujemy co o zgrozo jest dość dziwne skoro chodzi o testowanie środka dot. żywotności plemników. Wygląda to tak jakby chcieli leczyć zdrowych ludzi żeby skuteczność była wysoka.
Piszę do Was żeby uczulić co należy mówić i co pokazać lekarzowi. Jeśli chcecie się zakwalifikować to nie wspominajcie o badaniu nasienia albo mówcie że było robione ponad pół roku temu, albo że jest w normie - życzę powodzenia.
Aniastaraczka1111 lubi tę wiadomość
anna85 -
Sammer dobrze że jesteś w szpitalu pod dobrą opieką. Jeśli dobrze rozumiem to jest coś 7mm w prawym jajowodzie ?
Staraczka dziś będą wyniki ?
Trzymam kciuki za ładne bety.
Inna jak dziś beta ?
Agniechaaaa powodzenia w pierwszym dniu pracy !! Nie będzie tak źle.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer te 7 mm jest w okolicach jajnika dlatego mają wątpliwości co to. Ale niewykluczone, że jajowód jest tak ułożony, że wygląda jakby to było koło jajnika.
A jak Ty się czujesz? Będę w piątek trzymać kciuki za monitoring! -
anna85 wrote:Cześć dziewczyny
Od jakiegoś czasu poczytuje Wasz wątek i dowiedziałam się z niego o badaniu klinicznym w InviMed dotyczącym testowania środka który korzystnie wypływa na żywotność plemników oraz darmowej inseminacji.
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z pytaniami do kwalifikacji i się okazało że skoro mój mąż ma złe badanie nasienia to raczej się nie kwalifikujemy co o zgrozo jest dość dziwne skoro chodzi o testowanie środka dot. żywotności plemników. Wygląda to tak jakby chcieli leczyć zdrowych ludzi żeby skuteczność była wysoka.
Piszę do Was żeby uczulić co należy mówić i co pokazać lekarzowi. Jeśli chcecie się zakwalifikować to nie wspominajcie o badaniu nasienia albo mówcie że było robione ponad pół roku temu, albo że jest w normie - życzę powodzenia.
Ania
Zadzwoń jeszcze raz i jak sama mówisz tekst trzeba zmienić ... ale faktycznie to co chcą leczyć zdrowych ?????
Kwalifikacje daje dr a nie pielęgniarka z recepcji!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
FLOWWER tak dziś będą wyniki. Tylko dziś mam 2 zmiany więc się dowiem około 23.00. A ty będziesz brała receptę na ten INTRALIPID bo jeśli jest możliwość że kto inny Ci go może podać to po co masz przepłacać. Pieniążki przydadzą się na wyprawkę
-
Teraz doczytałam że to jest dla par z niewyjaśnioną niepłodnością, a skoro ja - a dokładniej mój M - mamy jakiś parametr zły w nasieniu to można to podciągnąć pod wyjaśnienie niepłodności
Tak czy siak może uda się wyrwać jakieś badania za free ...anna85 -
anna85 wrote:Teraz doczytałam że to jest dla par z niewyjaśnioną niepłodnością, a skoro ja - a dokładniej mój M - mamy jakiś parametr zły w nasieniu to można to podciągnąć pod wyjaśnienie niepłodności
Tak czy siak może uda się wyrwać jakieś badania za free ...
no pewnie. dzwoń tam jeszcze raz. I tak kliniki rzeźbią na nas taką kasę że się w głowie nie mieści to mogą coś za darmo zrobić chociaż raz -
Hej dziewczyny,
Wstałam -nasikałam i biel dostałam żółty dzidziuś patrzy na mnie z groźnie zmarszczonymi brwiami... Nic już z tego nie rozumiem Wychodzi na to, że organizm w kulki sobie ze mną leci. W takim razie czekam 2 dni na @ i lecę na lipiec a kolejne testy zakupię dopiero w dniu spodziewanej @ ! Wrrrr...