CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:FLOWWER tak dziś będą wyniki. Tylko dziś mam 2 zmiany więc się dowiem około 23.00. A ty będziesz brała receptę na ten INTRALIPID bo jeśli jest możliwość że kto inny Ci go może podać to po co masz przepłacać. Pieniążki przydadzą się na wyprawkę
Tylko muszę kogoś znaleźć kto mi to poda bo nie chce by koleżanki z pracy lub rodzina o tym wiedziała.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tylko muszę kogoś znaleźć kto mi to poda bo nie chce by koleżanki z pracy lub rodzina o tym wiedziała.
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
summer86 wrote:Flowwer te 7 mm jest w okolicach jajnika dlatego mają wątpliwości co to. Ale niewykluczone, że jajowód jest tak ułożony, że wygląda jakby to było koło jajnika.
A jak Ty się czujesz? Będę w piątek trzymać kciuki za monitoring!
Ironnia losu u ciebie to że fasolek silny i walczy:( i to najwieksza niesprawiedliwość życia
A ja się czuję dobrze powoli czuję jajniki i o dziwo odczuwam lewy gdzie w tym cyklu nie powinien działać. Może końska dawka letrizolu uruchomiła go ale okaże się w piątek.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bocianiątko wrote:Nie masz nikogo zaufanego? Siostra też nie?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tylko muszę kogoś znaleźć kto mi to poda bo nie chce by koleżanki z pracy lub rodzina o tym wiedziała.
ja tez w pracy nie chcialam nic mowic i podawac sobie intralipidu. Kolezanka ktora jest spoko, zalozyla mi wenflon a reszta nie wiedziala o tym. I tak ma byc, po co gadac laska ktore szukaja tylko sensacji i zyja zyciem innych a nie swoim!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:Hej dziewczyny,
Wstałam -nasikałam i biel dostałam żółty dzidziuś patrzy na mnie z groźnie zmarszczonymi brwiami... Nic już z tego nie rozumiem Wychodzi na to, że organizm w kulki sobie ze mną leci. W takim razie czekam 2 dni na @ i lecę na lipiec a kolejne testy zakupię dopiero w dniu spodziewanej @ ! Wrrrr...
Robisz porządek z tym polipem ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Nie.... rodzina odpada
wpadnij do mnie to zaloze tobie weflonFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ja tez w pracy nie chcialam nic mowic i podawac sobie intralipidu. Kolezanka ktora jest spoko, zalozyla mi wenflon a reszta nie wiedziala o tym. I tak ma byc, po co gadac laska ktore szukaja tylko sensacji i zyja zyciem innych a nie swoim!
A z rodziny też nie chce by wiedzieli bo po co ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Walczymy dalej ale kto to wie. .. może akurat !!
Robisz porządek z tym polipem ? -
hmmm a w ośrodku zdrowia jak byś poprosiła o założenie weflonu? -
Yoselyn82 wrote:wpadnij do mnie to zaloze tobie weflon
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:hmmm a w ośrodku zdrowia jak byś poprosiła o założenie weflonu?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Tak- pójdę na USG po @ i zobaczę co tam słychać bo w tym cyklu zdezerterowałam.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Moja teściowa jest moją środowiskową pielęgniarką
głupio ze to trzeba podawac do zylnie . czemu nie da sie tego wypic i by bylo po sprawieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 12:39
-
Flowwer wrote:Nie mów dwa razy bo skorzystam
he he zapraszam
A odnosnie jeszcze mowienia w pracy to mysle ze nie ktore wszystkie rozumy pozjadaly i uwazaja sie za niewiadomo kogo! nie cierpie hipokryzji!
Komentuja o innych a same nie sa lepsze i robia jeszcze gorzej niz inne! po prostu jedna wielka farsa!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
staraczka1111 wrote:heh o kurczę ! :# no to nie wiem. Chyba że mężowi dasz instrukcje krok po kroku ale weflon to ci musi ktoś założyć bo nie wiem czy by żyłę znalazł prawidłowo
Jak bedę w ciąży to mam zapas pielęgniarek w domu ale póki co muszę szukać. Jeszcze zapytam mojej gin z NFZ czy tam mi nie założą.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyStrączkowa mrozaczki juz tam Cie wpatrując
W pracy dziwnieść Wszyscy bali się zapytać nawet o co kolejek i mowili tylko świetnie wyglądasz. .. lepsze to niż zbytnie rozładowania
Drektor trochę oschle zapytał że ile mam znowu zamIAR popracować miesiąc 2??? Po czym stwierdzil że on zna to z własnego doświadczenia i współczuję. No cóż przeczoznawca nie powiem o informację vitro bo obrazu dostanę wypowiedzenie :p
Inna jak się czujesz???
Tak się wczoraz pochwalił plamieniem że ustalo niech się rozkręca ta małpa! !! -
Yoselyn82 wrote:he he zapraszam
A odnosnie jeszcze mowienia w pracy to mysle ze nie ktore wszystkie rozumy pozjadaly i uwazaja sie za niewiadomo kogo! nie cierpie hipokryzji!
Komentuja o innych a same nie sa lepsze i robia jeszcze gorzej niz inne! po prostu jedna wielka farsa!
Jak lata temu zrobiłam wyniki przez mój ośrodek zdrowia to wszyscy wiedzieli jakie mam wyniki nawet ci z poczekalni. Tak się wqu... że nie mam mowy by mnie ktoś tam zmusił.
Teraz koleżanka tam zrobiła betę i co ? Po południu jej i M składali gratulacje a kompletnie nikomu nie mówili. Wiec panie zero tajemnicy zawodowej. Istny burdel !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Oby to był nie groźny polip a nic nie sugeruje z histeroskopia gin ?
No nic -poprawiam koronę i walczę dalej, to dopiero 4cs na pełnej obserwacji.
Aga -pogadają (za plecami) i ucichną. Czekam z Tobą na @ niech nadchodzą obie! Jakie to ciekawe-pół miesiąca czekamy na 2 kreski a przez kilka dni w miesiącu koniecznie chcemy dostać @ świrola można złapać przy tych staraniach -
Lunaris otoz to ze laski gadaja za twoimi plecami to i tamto a przy tobie usmiechaja sie do ciebie i w dupe by wlazly - falszywosc nie zna granic!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️