CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny już nie wiem na którym wątku pisać hehe
Dziś idę do giną sprawdzić czy miałam owu coś czuję że była wczoraj w nocy ale serduszek nie było bo mój emek źle się czuję... No nic jak się w lipcu nie uda to lecę na sierpień na mój miesiąc urodzinowy więc będzie dobrze
P. S. Jednak miesiąc był bardzo skapy w pozytywne testy ale za to jest nadzieja ze lipiec będzie bardzo owocny i inna będzie siedzieć i dopisywać serduszka -
U mnie też temperatura mocno w dół -trzeba czekać @. Niech się szybko zjawia to kolejna owu będzie w weekend
Mnie się już nawet nie chce dołować tymi białymi testami
NEVER EVER GIVE UP !!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
sara9555 wrote:ahahhahah czekam na info
Ostatnio przeglądam fb i ja lubię czytać różne komentarze i w oko mi wpadło twoje zdjęcie świat jest mały i tak mi jakoś fajnie było jak zobaczyłam cię na fb, już nie pamiętam gdzie to widziałam ani nazwy twojego fb także spokojnie pisze by napisać że fajnie staraczki widzieć też w innym świecieCzrna 81, KateHawke, sara9555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aneczka12 wrote:Ja niestety melduję spadek temperatury i bardzo bielutką biel.
Jest mi smutno i nie mam siły na kolejny cyklLunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Jak masz ochotę to sobie dzisiaj popłacz, czasem pomaga. Ale jutro zaciskasz zęby i walczysz dalej! Może i przegrywamy następną bitwę ale nie wojnę!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Aneczka12 wrote:Przynajmniej się napije jakiegoś dobrego alkoholu...
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
ja chyba nie doczekam do testowania czuje już @ za rogiem boli brzuch, piersi sflaczały i temp też w dół...Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś czeka mnie wizyta serduszkowa w końcu, bo z racji późniejszej owulacji truskawka jest mniejsza niż przy krótszych cyklach . Mam nadzieję, że skoro beta była ładna to i serduszko pięknie bije. Mam Stresa
Karma88, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam jeszcze, że będę mieć CC 38tydzien wypada mi 20.01 (sobota) czyli będzie zapewne po weekendzie. 22.01 to poniedziałek. I tak się zastanawiam czy nie podsunac gin, żeby ustalić termin na 23.01 wtedy będę miała dzieciaczki z tego samego dnia i miesiąca z różnica 4 lat hihi
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Powiem Wam jeszcze, że będę mieć CC 38tydzien wypada mi 20.01 (sobota) czyli będzie zapewne po weekendzie. 22.01 to poniedziałek. I tak się zastanawiam czy nie podsunac gin, żeby ustalić termin na 23.01 wtedy będę miała dzieciaczki z tego samego dnia i miesiąca z różnica 4 lat hihi
Bocianiątko, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
aiwlys wrote:Dziś czeka mnie wizyta serduszkowa w końcu, bo z racji późniejszej owulacji truskawka jest mniejsza niż przy krótszych cyklach . Mam nadzieję, że skoro beta była ładna to i serduszko pięknie bije. Mam Stresa
Trzymam kciuki!👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Byłam u lekarza dał mi coś na rozrzedzenie krwi maść i jakiś antybiotyk. I zapisałam się do chirurga naczyniowego na 14.11.2017 heh
-
staraczka1111 wrote:Byłam u lekarza dał mi coś na rozrzedzenie krwi maść i jakiś antybiotyk. I zapisałam się do chirurga naczyniowego na 14.11.2017 hehMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości