Forum W oczekiwaniu na testowanie CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
Odpowiedz

CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata

Oceń ten wątek:
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zwolniły się już dwa brzuchy - jeden w marcu drugi w poprzedni czwartek a mnie rośnie ale tylko z przejedzenia.

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • gg88 Autorytet
    Postów: 1071 894

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    U mnie zwolniły się już dwa brzuchy - jeden w marcu drugi w poprzedni czwartek a mnie rośnie ale tylko z przejedzenia.
    to trzymam mocno kciuki za 4 lipiec żeby brzuszek rósł od fasolki

    Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2%
  • Bajkaaa Autorytet
    Postów: 4683 6046

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    a może czas zacząć myśleć pozytywnie że właśnie po niej przejmiesz brzuszek :)

    Ja tak liczę że szwagierka urodziła 13 czerwca i teraz ja będę miała fasolke :)
    Idąc tym tokiem myślenia to jest mój szczęśliwy cykl :)
    Bo w rodzinie najbliższej rodzi się niedługo dziecko więc teraz kolej na mnie :)

    bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet
    Postów: 4683 6046

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha zaraz jadę do gina i mi powie czy owu w ogóle była żeby mógł być szczęśliwy cykl hehe

    bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • gg88 Autorytet
    Postów: 1071 894

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkońcu musimy ściągnąć to fatum z Olkusza i naszej trójcy musi się udać :)

    Bajka czekamy na dobre wieści

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 13:44

    Czrna 81, Meśka lubią tę wiadomość

    Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2%
  • Milla_ Przyjaciółka
    Postów: 101 160

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny właśnie dostałam moje wyniki hormonów. Robione były w czwartym dniu cyklu:

    FSH 5.6 IU/L

    OESTRADIOL ( Estradiol) 149 pmol/L

    PROGESTERONE 0.6 nmol/L

    LH 4.46 IU/L

    PROLACTIN 210 mIU/L (102-496)

    Co o tym myślicie?

    f2wljw4z2jsklqz3.png
  • Bajkaaa Autorytet
    Postów: 4683 6046

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 14:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    Wkońcu musimy ściągnąć to fatum z Olkusza i naszej trójcy musi się udać :)

    Bajka czekamy na dobre wieści
    W sumie jakie by nie były to będą dobre bo tak jak pisałam jak się nie uda to przynajmniej opije porządnie moje 30 urodziny :)

    Bocianiątko lubi tę wiadomość

    bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c31994d9a08.jpg
    Serduszko bije, wszystko jest Ok <3

    blue00, Agniechaaaa, Karolina90, Kazio14, Bocianiątko, Karma88, Lucia88, Sarna84, innamorata88, sara9555, Czrna 81, E_w_c_i_a, Yoselyn82, Lunaris, Bajkaaa, madzia8lenka, margarettad, i-feel-you, Meśka, Phnappy, Kaczorka, ja1986 lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    wspaniale wiesci !!!!!!

    aiwlys lubi tę wiadomość

  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 2700 2594

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c31994d9a08.jpg
    Serduszko bije, wszystko jest Ok <3


    Pięknie! :)

    aiwlys lubi tę wiadomość

    ckai0dw43v69hml8.png

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI
    18.09.2020- punkcja
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
    22dpt - <3
  • gg88 Autorytet
    Postów: 1071 894

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c31994d9a08.jpg
    Serduszko bije, wszystko jest Ok <3
    cudowne wiadomości i czekamy na wiruski od Ciebie :)

    aiwlys lubi tę wiadomość

    Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obeszło się bez tanca szamana :)
    @ jest już ze mną :p

    innamorata88, Sarna84, Czrna 81, Bocianiątko, Lunaris, Bajkaaa, madzia8lenka, ja1986 lubią tę wiadomość

  • Karma88 Autorytet
    Postów: 3088 3640

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys pięknie <3

    rośnij rośnij Maluszku!!!

    aiwlys lubi tę wiadomość

    Emilka <3

    gg649vvjtg0z1oj0.png

    Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • gg88 Autorytet
    Postów: 1071 894

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Obeszło się bez tanca szamana :)
    @ jest już ze mną :p
    czekamy na info kiedy transfer :)

    Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2%
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 16:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    czekamy na info kiedy transfer :)

    W 10-12dc dopiero wizyta i będziemy ustalać

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 17:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co myslicie o moim tsh? Najpierw wynosilo 0.7, natomiast FT4 i FT3 bylo ponizej normy. Miesiac pozniej TSH wynosilo 1.8, Ft4 i Ft3 nadal ponizej normy. Poltora miesiaca pozniej, czyli dzis powtorzylam badania ale juz w innym laboratorium i FT 4 i FT3 mam w normie ale za to TSH wynosi 3.34 (norma do 3.7)..

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 17:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    aiwlys wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c31994d9a08.jpg
    Serduszko bije, wszystko jest Ok <3


    Cudownie !!! A teraz prosimy oficjalnie o prawdziwe wiruski!!!

    aiwlys lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 17:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i, wyobrazcie sobie ze mam w domu taka stara ksiazeczke zdrowia. Jest tam wpisana moja waga urodzeniowa, wzrost itp i grupa krwi. A+. Dzis powtarzalam badania grupy krwi bo formalnie zadnego swistka nie mam a na laparo potrzebuje. Odbieram wyniki a tu 0+. Jak?

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 17:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milla_ wrote:
    Hej dziewczyny właśnie dostałam moje wyniki hormonów. Robione były w czwartym dniu cyklu:

    FSH 5.6 IU/L

    OESTRADIOL ( Estradiol) 149 pmol/L

    PROGESTERONE 0.6 nmol/L

    LH 4.46 IU/L

    PROLACTIN 210 mIU/L (102-496)

    Co o tym myślicie?

    Jak na moje nie lekarskie oko są b.ładne nic tylko robić dzieci jak do 3 mies się nie uda to bym zrobiła wymazy na ureaplazme, chlamydie, mycoplazme.

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 27 czerwca 2017, 17:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann ja bym te wyniki zabrała do Paligi czy np. Usg tarczycy trzeba było zrobić.
    A grupa jest ważna ta co teraz robiłaś.
    Czekam co ci w czwartek powie.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 17:15

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego