CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer, trochę lepiej.. ale po intubacji chyba nabawiłam się zapalenia gardła, bo ledwo mówię. Ból barków powoli mija, brzuch też już mniej ciągnie.
Ale psychicznie czuję się wrakiem.. jakby mi się świat załamał. Zaczynam żałować, że tak walczyłam o zachowanie tego jajowodu.
Trzymam kciuki za dzisiejszy monitoring kochana! -
summer86 wrote:Staraczka, Flowwer, Inna, czy przed IVF konoeczna jest laparo diagnostyczna czy wystarczy histeroskopia? Pytam, bo po usunięciu CP raczej nie wyobrażam sobie kolejnej laparoskopii w najbliższym czasie.
Najchętniej olałabym naturalne starania i jesienią ruszyła z IVF jeśli M się zgodzi. Zrobię w ciągu miesiąca badanie limfocytów i może testy na mutacje. -
nick nieaktualny
-
Ann89 wrote:Kurde.. to moze ja sie jeszcze raz zapytam lekarki czy ta laparoskopia jest obowiazkowa.. chociaz moze w moim przypadku jest ze wzgledu na przebyta ureaplazme?
-
Ann89 wrote:Kurde.. to moze ja sie jeszcze raz zapytam lekarki czy ta laparoskopia jest obowiazkowa.. chociaz moze w moim przypadku jest ze wzgledu na przebyta ureaplazme?
Ja miałam robioną i nie masz się co bać jak to za jednym usypianiem zwłaszcza bez lewatywy i takich tam...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dotrwałam do ostatniego dnia czerwca @ się rozkręca, zrezygnowanie się uleżało, Kropek chce po prostu zostać poczęty we Włoszech
Trzymajcie się dziewczyny! Zmykam na sierpień, bo w lipcu przy moich cyklach już nie zdążę na pewno testować. Buziak! :*Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Aneczka12 wrote:Dotrwałam do ostatniego dnia czerwca @ się rozkręca, zrezygnowanie się uleżało, Kropek chce po prostu zostać poczęty we Włoszech
Trzymajcie się dziewczyny! Zmykam na sierpień, bo w lipcu przy moich cyklach już nie zdążę na pewno testować. Buziak! :* -
summer86 wrote:Staraczka, Flowwer, Inna, czy przed IVF konoeczna jest laparo diagnostyczna czy wystarczy histeroskopia? Pytam, bo po usunięciu CP raczej nie wyobrażam sobie kolejnej laparoskopii w najbliższym czasie.
Najchętniej olałabym naturalne starania i jesienią ruszyła z IVF jeśli M się zgodzi. Zrobię w ciągu miesiąca badanie limfocytów i może testy na mutacje.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Nie było mnie tu trochę czasu, bo po wyniku badań nasienia i morfologii na poziomie 0% było po prostu bardzo ciężko. Jesteśmy w trakcie badań, diagnostyki i lekarzy. Czekamy za wynikiem posiewu, a dziś rano wydarzyło się to!
Wymodlony, wyczekany, wystarany, pokochany dziś od 5.30 rano gdy zrobiłam te testy - NASZ NAJWIĘKSZY CUD NA ŚWIECIE!!!
Nie mam pojęcia jakim cudem to się stało w naszej sytuacji i jestem pełna obaw, ale skoro wierzyłam w cuda, to będę wierzyć w nie dalej. Będę wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
(Nie potrafię tu dodać zdjęcia, ale są dwie kreski na dwóch różnych testach)staraczka1111, KateHawke, innamorata88, bazylkove, Aneczka12, Emiilka, Taliana85, Bajkaaa, Flowwer, summer86, gg88, i-feel-you, ja1986, blue00, aishee, E_w_c_i_a, Ann89, Karma88, Meśka, Rucola, beatka_c, sara9555, Czrna 81, Sarna84, Kazio14, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
admiralka wrote:Nie było mnie tu trochę czasu, bo po wyniku badań nasienia i morfologii na poziomie 0% było po prostu bardzo ciężko. Jesteśmy w trakcie badań, diagnostyki i lekarzy. Czekamy za wynikiem posiewu, a dziś rano wydarzyło się to!
Wymodlony, wyczekany, wystarany, pokochany dziś od 5.30 rano gdy zrobiłam te testy - NASZ NAJWIĘKSZY CUD NA ŚWIECIE!!!
Nie mam pojęcia jakim cudem to się stało w naszej sytuacji i jestem pełna obaw, ale skoro wierzyłam w cuda, to będę wierzyć w nie dalej. Będę wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
(Nie potrafię tu dodać zdjęcia, ale są dwie kreski na dwóch różnych testach)Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
admiralka wrote:Nie było mnie tu trochę czasu, bo po wyniku badań nasienia i morfologii na poziomie 0% było po prostu bardzo ciężko. Jesteśmy w trakcie badań, diagnostyki i lekarzy. Czekamy za wynikiem posiewu, a dziś rano wydarzyło się to!
(Nie potrafię tu dodać zdjęcia, ale są dwie kreski na dwóch różnych testach)
Wspaniała wiadomość. I dzięki Wam nowa nadzieja dla nas. Pozdrowienia.👧2018 Agatka
Długo nic
9 stycznia 2024 II
Beta 10.01 82,4
12.01. 211.2
15.01 861,2
Progesteron spadł z 25 do 15, różowy śluz luteina 100 x 2
Wizyta 18.01. -
Admiralka, piękna niespodzianka na zakończenie miesiąca. Cuda się jednak zdarzają
Trzymam mocno kciuki! Kiedy idziesz na betę? -
Zielone światło :p jajniki wporządku, d dimerami mam się nie przejmować bo wzrastają po punkcji żeby nie doszło do krwawienia z jajników. Dostałam lek na TSH raz jedna tab raz pół. Czekam na okres i 10 dc na usg Wit d3 trochę mały poziom ale słońcem powinnam nadrobić,
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Admiralka cudowna wiadomość dajesz nam nadzieję że trzeba wierzyć że się uda :)Gratulacje i czekamy na wyniki betyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
staraczka1111 wrote:Zielone światło :p jajniki wporządku, d dimerami mam się nie przejmować bo wzrastają po punkcji żeby nie doszło do krwawienia z jajników. Dostałam lek na TSH raz jedna tab raz pół. Czekam na okres i 10 dc na usg Wit d3 trochę mały poziom ale słońcem powinnam nadrobić,
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Admiralka gratuluję z całego serca! Cudowna wiadomość!
A ja po wczorajszej wizycie, gin zalecił badania na układ krzepnięcia i posiew na chlamydie, myko i ureo. Ponadto duphaston od 16dc 1x dziennie przez 10 dni, a jeśli bedzie ciąża to zwiększamy do 3x dziennie. Gin twierdzi ze na obecnym etapie nie ma potrzeby robic innych szczegółowych badan.
Zrobił usg i powiedzial ze endo szerokie i @ niebawem bedzie.
I dziwna sprawa bo jak juz wyszlam to sekretarka przez okno mnie zawolala ze gin cos mi chce jeszcze powiedziec. Byla juz inna pacjentka w gabinecie wiec wyszedl na korytarz i powiedzial zebym powtórzyla bete. Zapytalam po co, czy zeby sprawdzic czy juz calkiem spadła? A on na to ze spojrzal jeszcze na to moje endo takie szerokie, niby prawidlowe jak na dany dc ale.....no prosze powtorzyc bete. I tyle. No i nie wim co mial na mysli, nie dopytywalam bo ludzie na korytarzu wiec dzis rano znow beta + uklad krzepniecia. Oczywiscie nadziei nie mam zadnej przy spadku bety z 13 do 9 i spadku progesteronu do 8.
03.2016 moje szczęście
03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
06.2017 ciąża biochemiczna
4 cspp szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny