CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam że podziwiam was za te temperatury że wam się chce mierzyć, ja rano to koło łóżka mam letrox na tarczyce bo inaczej bym zapomniała go użyć a termometr też jest ale też he dalej i wiecznie zapominam, zresztą mi lepiej iść do ginki mojej i szybciej wiem czy była owu czy nie na szczęście podczas ciąży tych kilku tyg nauczyłam się regularnie lykac tabletki to o tym nie zapominam
Tak swoją drogą ciekawa jestem czy zdążę zatuszować czy @ mnie ubiegnie -
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Powiem wam że podziwiam was za te temperatury że wam się chce mierzyć, ja rano to koło łóżka mam letrox na tarczyce bo inaczej bym zapomniała go użyć a termometr też jest ale też he dalej i wiecznie zapominam
ja nie mierzę, to nie na moją głowę, z resztą tabletki mam na toaletce koło kosmetyków do makijażu żeby nie zapomnieć wziąć inaczej byłoby kiepsko
Kupiłam dzisiaj Femibion 1,który mi tu polecałyście. Czy Biotebal też mogę brać razem z tym?
"Ciąża
Ilość biotyny zawarta w leku BIOTEBAL znacznie przekracza zalecone dzienne spożycie dla kobiet w ciąży, dlatego leku nie należy stosować u kobiet w tym okresie."Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 14:39
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Bajka żadna @ Cie nie ubiegnie bo jej nie bedzie. Będziesz tuszować
Musze troche optymizmu tu wprowadzić bo po wpisie by7mistake powialo rzeczywiscie pesymizmem.2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Abs wrote:Bajka żadna @ Cie nie ubiegnie bo jej nie bedzie. Będziesz tuszować
Musze troche optymizmu tu wprowadzić bo po wpisie by7mistake powialo rzeczywiscie pesymizmem.
Ja jestem pozytywnie nastawiona dobry humor mam itp poprostu biorę co dają i tyleAbs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Millvaa wrote:Słonecznik, kupiłaś Femibion 2? Ja właśnie kupiłam Femibion, ale 1, bo myslałam, że on dla staraczek?
Femibion 1... coś mi się pokićkało kupiłam ten co miał więcej kwasu foliowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 14:52
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Oo, dobrze Już myślałam, że macie tajne sposoby i Femibion 2 może lepszy niż 1
Ja dzisiaj też własnie Femibion zamówiłam i Oeparol (wiesiołek - zna któraś inną formę w kapsułkach, może lepszą?) + dla mężola Androvit. On to tak dla picu bierze, wyników tragicznych nie miał, ale chyba czuje, że udziela się w staraniach, jak łyka coś razem ze mną
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Millvaa wrote:Oo, dobrze Już myślałam, że macie tajne sposoby i Femibion 2 może lepszy niż 1
Ja dzisiaj też własnie Femibion zamówiłam i Oeparol (wiesiołek - zna któraś inną formę w kapsułkach, może lepszą?) + dla mężola Androvit. On to tak dla picu bierze, wyników tragicznych nie miał, ale chyba czuje, że udziela się w staraniach, jak łyka coś razem ze mną
nie nie, ja pokićkałam to ze zmęczenia chyba, zwoje w mózgu mi się przegrzewają
Fajnego masz męża, mój kręci nosem nawet na polopirynę jak jest chory a co dopiero witaminyZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Kochany jest, potwierdzę. Większość chwil mam wrażenie, że to olewa i bagatelizuje, ale on po prostu nadal myśli pozytywnie, podczas gdy ja już wpadałam w rozpacz czasami. Sam ostatnio nawet mówił, że może powtórzy badania, bo może te pierwsze były zakłamane i wyszły błędnie-pozytywne.
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
nick nieaktualny
-
chyba nigdy faceci to dziwny gatunek
Karma88, Agniechaaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O dziewczyny- widzę,ze nie tylko w ciążę będziemy razem zachodzić ale w jej trakcie razem oglądać 7 sezon GoT
Millvaa wrote:
Ja dzisiaj też własnie Femibion zamówiłam i Oeparol (wiesiołek - zna któraś inną formę w kapsułkach, może lepszą?)Agniechaaaa, Słonecznik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny