CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj bylam na kontroli po inseminacji i okazało się, że oba pęcherzyki pekly... Poprawialismy jeszcze przedwczoraj, wczoraj. Teraz już tylko opatrznosc jak to mój mąż powiedział.
Lunaris, Bajkaaa, Flowwer, Millvaa, staraczka1111, malinowaemi lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj bylam na kontroli po inseminacji i okazało się, że oba pęcherzyki pekly... Poprawialismy jeszcze przedwczoraj, wczoraj. Teraz już tylko opatrznosc jak to mój mąż powiedział.
Trzymam kciuki!
Aga -widzisz, odezwał się może zostawił, może nie... daj mu chwilę, nie myśl o teściach -może na spacer jakiś wyjdź? może trochę od kompa trzeba odpocząć? wiem że Ci ciężko, szkoda, że wszystkie jesteśmy porozrzucane po Polsce bo można by na jakąś kawusię, lody pójść na poprawę humoru. Jesteś dzielna :* będzie dobrze :*Malwas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 nie wiem o co chodzi ale są polubienia i Aga mówi że dobre wiadomości to gratuluję i też się cieszę
Malwas musi być dobrze, trzymam kciukasy
Agulka skoro pada i pogoda nie zachęca do wyjścia to może jakieś domowe SPA sobie zrób, zrelaksuj sie, kup pudełko lodówMalwas lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Agnieszka dobrze ze zadzwonił mąż i wierz mu ze zostawił telefon teraz nie są potrzebne inne problemy ja np oglądam z emkiem serial na netflixie touch super jest:)
Co do mnie ja też kiedyś miałam plany przed 30 conajyjedno dziecko ale teraz nie robię sobie wytycznych w tamtym roku mówiłam że jak do urodzin nie będzie ciąży to wezmę psa ale zrezygnowałam z tego siostry mają psy które kocham nad życie jak chce to biorę któregoś do siebie i tyle:)
Teraz czekam na rozwój sytuacji co prawda jednak nie odpuszczam tego cyklu ale szykuje się na następny już mój będzie brał mace i może uda się jakoś w każdym razie ja trzymam głowę do góry ale wiecie mam teraz płodne dni więc optymizm pełna paraLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Agnieeecha u nas w Invimedzie psycholog jest w pakiecie, także ten przynajmniej o tym pomyśleli
Melduję się po pierwszej weryfikacji po 3 dniach puregonu mamy po 5 pęcherzyków wielkości ok. 10-11mm w obydwu jajnikach dr bardzo zadowolona z takiego wyniku i twierdzi, że do poniedziałku ujawnią się kolejne sztuki. Czekam jeszcze na wyniki E2 i PRG jak będą ok to zwiększamy dawkę puregonu na 300jm. Także jedziemy z koksem. A od soboty zaczynam zastrzyki z antagonisty. Endo też jak na ten dc ładne bo całe 5mm na 5 dzień u mnie to szał hahahaha
Inna, no toś naprodukowała tzymam kciuki za dalsze etapy!
-
Agniechaaaa wrote:narazie oglądam jakieś durnoty na mtv potem Włączam 5sezon gry o tron robię sobie powtórki sezonów przed lipcem
ahh też z chęcią bym zrobiła powtórki ale brak czasu mi nie pozwala nie mogę się już lipca doczekać
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
innamorata88 wrote:Agnieeecha u nas w Invimedzie psycholog jest w pakiecie, także ten przynajmniej o tym pomyśleli
Melduję się po pierwszej weryfikacji po 3 dniach puregonu mamy po 5 pęcherzyków wielkości ok. 10-11mm w obydwu jajnikach dr bardzo zadowolona z takiego wyniku i twierdzi, że do poniedziałku ujawnią się kolejne sztuki. Czekam jeszcze na wyniki E2 i PRG jak będą ok to zwiększamy dawkę puregonu na 300jm. Także jedziemy z koksem. A od soboty zaczynam zastrzyki z antagonisty. Endo też jak na ten dc ładne bo całe 5mm na 5 dzień u mnie to szał hahahaha
Kurde inna nic a nic z tego nie rozumiem ale trzymam kciuki , brzmi dobrze!
Słonecznik lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Ja z kolei jestem w trakcie oglądania nowego serialu na Netflixie "Ania, nie Anna" polecam jak by się któraś nudziła, bardzo przyjemny, pozytywyny . Bardzo lubiłam też "Stranger things" coś w stylu filmu Goonies
malinowaemi lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Agniechaaaa wrote:No ja juz powtórzyłam 4sezony zostały 2 ale od pon na hbo 3 puszczają stare odcinki widziałaś wczorajszy zwiastun 7sezonu??
WIDZIAŁAM I JARAM SIĘ JAK POCHODNIA!!!Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualnySłonecznik wrote:WIDZIAŁAM I JARAM SIĘ JAK POCHODNIA!!!
Tematycznie to bedzie jaram sie jak sept baelora albo jak córka StanisaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 13:49
Słonecznik, Millvaa, nowa na dzielni, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:jak córka Stanisa
HAHAHAHAHA
to było brutalne
Dzisiaj mam tak wkurzających, męczących klientów, że chyba zaraz wystrzele w kosmos.
Jeszcze co drugi śmierdzi albo jakimś mięsem albo papierosami, pożygać się idzie ... Wiara się nie myje czy jak
Ehh drażliwa dzisiaj jestem, bez kija nie podchodź ...Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualnySłonecznik wrote:HAHAHAHAHA
to było brutalne
Dzisiaj mam tak wkurzających, męczących klientów, że chyba zaraz wystrzele w kosmos.
Jeszcze co drugi śmierdzi albo jakimś mięsem albo papierosami, pożygać się idzie ... Wiara się nie myje czy jak
Ehh drażliwa dzisiaj jestem, bez kija nie podchodź ...
Bo ja zawsze powtarzam ze praca z ludźmi jest szkodliwa, i powinien być dodatek zdrowotny wypłacanyLunaris lubi tę wiadomość
-
My juz zakończyliśmy starania. W poniedzialek pozytywny test owulacyjny, we wtorek temp troszkę w górę i silne bole jajnika, od wczoraj juz prawie 0.3 stopnia więcej. Cieszę sie, bo w ostatnim cyklu temperatura urosla dopiero w 21 dniu, a w 24 juz spadla i @ przyszla kilka dni wczesniej, wiec teraz przynajmniej mogę przypuszczać ze owulacja byla. Dodatkowo pęcherzyk rosl w dobrym jajniku a nie tym z torbielami, wiec to tez jakiś plus.
Teraz pozostaje juz tylko czekanie chociaż powiem wam, ze jakos nie przewiduje nic dobrego. Serduszkowalismy prawie codziennie, ale skoro 8 cykli sie nie udalo, to teraz pewnie tez nic z tego.
Cos pesymistyczny wyszedł mi ten wpisstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Agniechaaaa wrote:Tematycznie to bedzie jaram sie jak sept baelora albo jak córka Stanisa
xD xD xD hehehe, też uwielbiam GoTmalinowaemi lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań