CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:O dziewczyny- widzę,ze nie tylko w ciążę będziemy razem zachodzić ale w jej trakcie razem oglądać 7 sezon GoT
Mamy temat na lipcowy wątek : Zaciążamy i GoT oglądamyKarma88, Agniechaaaa, Millvaa, Lunaris, nowa na dzielni, Bocianiątko, malinowaemi lubią tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Słonecznik idealna nazwa dla wątku !!!
Jednak gdzieś z tyłu głowy mam nadzieję, że ten wątek nie powstanieMillvaa lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Lunaris wrote:O dziewczyny- widzę,ze nie tylko w ciążę będziemy razem zachodzić ale w jej trakcie razem oglądać 7 sezon GoT
Ja brałam Oeparol femina przez 2 cykle- zauważyłam poprawę ale nie szałową więc kupiłam najzwyklejszy w kapsułkach (więcej i taniej) a do tego zamierzam jeszcze zacząć pić siemię lniane. Dodatkowy plus dla jelit i żołądka
Właśnie ten Femina ma olej z wiesiołka i z czegoś jeszcze, a zwykły Oeparol to sam wiesiołek
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
innamorata88 wrote:Agnieeecha u nas w Invimedzie psycholog jest w pakiecie, także ten przynajmniej o tym pomyśleli
Melduję się po pierwszej weryfikacji po 3 dniach puregonu mamy po 5 pęcherzyków wielkości ok. 10-11mm w obydwu jajnikach dr bardzo zadowolona z takiego wyniku i twierdzi, że do poniedziałku ujawnią się kolejne sztuki. Czekam jeszcze na wyniki E2 i PRG jak będą ok to zwiększamy dawkę puregonu na 300jm. Także jedziemy z koksem. A od soboty zaczynam zastrzyki z antagonisty. Endo też jak na ten dc ładne bo całe 5mm na 5 dzień u mnie to szał hahahaha -
Słonecznik wrote:Mamy temat na lipcowy wątek : Zaciążamy i GoT oglądamy
...a w avatarze trzeba umieścić zdjecie nocnika
Millvaa gdyby nie wiesiołek to pewnie bym nawet nie wiedziała kiedy mam płodne dni bo u mnie pustynia normalnie. Teraz cokolwiek drgnęło to chociaż rozróżniam kleisty-wodnisty-kremowy ... ale o rozciągliwym mogę tylko pomarzyć- nie ma się co rozciągaćMillvaa lubi tę wiadomość
-
Lunaris a w którym cyklu starań udało sie z synkiem? Ja tak jak rano twierdziłam ze jestem w ciąży tak teraz jestem wręcz przekonana ze nie jestem bo dlaczego niby miałabym być. Nawet próbowałam sobie wyobrazić siebie z brzuszkiem i nie potrafiłam sobie tego zwizualizować w wyobraźni co mnie średnio nastroiło kobieta zmienna jest a podczas starań to juz roller coster nastrojów2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
hej musze wam się wyżalić
ogólnie niby nic ale jestem tak zła bo... zamówiłam tydzien temu mace przez strone firma szybko ja wysłała a inpost po raz kolejny nie dostarczył mi paczki do paczkomatu już złozyłam reklamacje i w inposcie i w tym sklepie co kupowałam ale tak mi zależy na tej paczce a tu dupa zbita pewnie sie okazę że tej paczki nie będe miała w tym tyg:( -
Bajkaaa wrote:hej musze wam się wyżalić
ogólnie niby nic ale jestem tak zła bo... zamówiłam tydzien temu mace przez strone firma szybko ja wysłała a inpost po raz kolejny nie dostarczył mi paczki do paczkomatu już złozyłam reklamacje i w inposcie i w tym sklepie co kupowałam ale tak mi zależy na tej paczce a tu dupa zbita pewnie sie okazę że tej paczki nie będe miała w tym tyg:(
Inpost to jest porażka, tyle razy co miałam problem z paczkomatem to głowa mała. Najgorsze jest to że oni uważają że nic się nie dzieje i to nic takiego a Ty czekasz na paczkę i denerwujesz się tylko...
Mnie cały czas ciągną jajniki, dzisiaj 2 dzień @ a i tak się nie rozkręciło tak jak zwykle, cały czas jestem zmęczona... DziwneZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Słonecznik wrote:Inpost to jest porażka, tyle razy co miałam problem z paczkomatem to głowa mała. Najgorsze jest to że oni uważają że nic się nie dzieje i to nic takiego a Ty czekasz na paczkę i denerwujesz się tylko...
Mnie cały czas ciągną jajniki, dzisiaj 2 dzień @ a i tak się nie rozkręciło tak jak zwykle, cały czas jestem zmęczona... Dziwne
ostatnio mąż zamawiał chyba 10 paczek przez paczkomaty i wszystkie były szybko więc dlatego zdecydowałam się na to ale już wiem że nasteonym razem wybiore zwykłego kuriera bo za inpost zapłaciłam 12zł a za kueriera bym zapłaciła 16 i już dawno bym miała te tabletki
czasem tak jest ze jajniki bolą cały cykl tzn mnie kiedys bolały od końca @ do następnej @ ale w czasie @ dziwne troche -
Bajkaaa wrote:ostatnio mąż zamawiał chyba 10 paczek przez paczkomaty i wszystkie były szybko więc dlatego zdecydowałam się na to ale już wiem że nasteonym razem wybiore zwykłego kuriera bo za inpost zapłaciłam 12zł a za kueriera bym zapłaciła 16 i już dawno bym miała te tabletki
czasem tak jest ze jajniki bolą cały cykl tzn mnie kiedys bolały od końca @ do następnej @ ale w czasie @ dziwne troche
Kurier to jest pewnie, zawsze zadzwoni czy jesteś w domu no i paczkę masz na drugi dzień
Te jajcory to chyba że starości mnie bolą, chyba się już sypięZawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
nowa na dzielni wrote:Lunaris a w którym cyklu starań udało sie z synkiem? Ja tak jak rano twierdziłam ze jestem w ciąży tak teraz jestem wręcz przekonana ze nie jestem bo dlaczego niby miałabym być. Nawet próbowałam sobie wyobrazić siebie z brzuszkiem i nie potrafiłam sobie tego zwizualizować w wyobraźni co mnie średnio nastroiło kobieta zmienna jest a podczas starań to juz roller coster nastrojów
Nowa powiem Ci, że ja mam dziś podobnie. Już kilka objawów ciążowych u siebie znalazłam. Tylko jakoś do mnie nie dociera, że pewne objawy to raczej się później pojawiają a nie tak na samym poczatku.
Dziewczyny a jak wy to siemie lniane w roztwór przerabiacie? Mielicie czy ziarna w całości? Moczycie czy jak? I na co to pomaga? Bo zaczynam się interesować waszymi sekretnymi recepturami.
2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
staraczka1111 wrote:A gdzie nasza Flowwer się podziewa???
Zaraz was nadrobię.
Ledwo żyję
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KOchana-na mojego synalka czekałam 91 cykli! po poronieniu w 2005r zaszłam w ciążę dopiero w 2012! ale był to efekt beznadziejnych lekarzy do których chodziłam i małej świadomości niepłodności. Ponadto temat ten dotyczy coraz większej ilości Polek i wiele sie w tym czasie zmieniło-przede wszystkim podejście lekarzy. Jak już się zdiagnozowałam i wyleczyłam (jakieś 1,5 roku) to od razu wpadkę zaliczyliśmy po laparoskopii
SIEMIĘ to mielone zalewam letnią wodą, bełtam pije. A nasionka zalewam gorącą, odstawiam aż puszczą kisiel i wystygną po czym spożywam. Wolę te w nasionkach. Można też sobie nasionka wrzucić do czegoś- sałatki, jogurtu z płatkami czy czego tam wolisz. Ja do koktajlu owocowego.
Ja znowu mam odwrotnie-boli mnie podbrzusze aż do mdłości teraz na wieczór aż nospe wzięłam. Polip zapewne albo cholerne żelazo, którym muszę się faszerować -
Flowwer wrote:Jestem !!! W pracy akcja sanepid i od rana nic nie piłam i jedną kromkę chleba ma szybko zjadłam. Teraz się w domu nawadniam i wrzucam coś na ruszt bo tab nie jadłam.
Zaraz was nadrobię.
Ledwo żyję -
Lunaris wrote:Bidulo! ja jutro idę się produkować społecznie wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka, że ogłoszenie w Lidlu czytała- oferta na kasie 3000 zasadnicza... pytała mnie czy składamy CV
Która z was pracuje w sanepidzie ? Przyznać się bez bicia?!!! HahahhaLunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Bidulo! ja jutro idę się produkować społecznie wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka, że ogłoszenie w Lidlu czytała- oferta na kasie 3000 zasadnicza... pytała mnie czy składamy CV
Nie do końca na kasie w lidlu nie ma kasjerów i pracownik robi wszystko. A kasa to jest brutto Więc lepiej przemyśleć
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Przychodzi zajączek do sklepu i pyta się czy jest stara marchewka. Sprzedawczyni odpowiada że nie ma. I tak przez bity miesiąc przychodzi i pyta o tą starą marchew. W końcu sprzedawczyni wkurwiona zostawiła mu tą starą marchewkę. Przychodzi zajączek i znów pyta: jest stara marchewka? Tak jest!!!! To dobrze tu SANEPIT hihi
Abs, Flowwer, Słonecznik, Lunaris, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość