CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Wiesz ja totalnie się nie znam na immunologi więc wybacz że pytam ale zerowe szansę w tym cyklu tak powiedział lekarz czy tak czujesz?
Nawet nie czytałam o przypadku że udało się w pierwszym cyklu leczenia zazwyczaj to trwa 6 mies. A jedna taka przyjemność w postaci kroplówki to koszt 400zł plus wizyta i dojazd... Równocześnie muszę być pod kontrolą immunologa i ginekologa.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bo immunologie się długo leczy i zerowe szanse w tym cyku jakoś stoję w miejscu i nie mogę ruszyć dalej...
Z trombofilii wyników jeszcze nie ma.
Trzeba być dobrej myśli, owu była - jest szansa. Czekamy na testowanie i trzymamy mocno kciuki za pozytyw!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
staraczka1111 wrote:Jutro chyba muszę jechać do kliniki. Brzuch mi wypchalo do przodu twardy jak skala do tego ból nieziemski jajniki bolą. Trudno mi się sika i zaczęłam plamić delikatnie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Doktorek dziś tylko coś brzeczał pod nosem.... nie wróży to nic dobrego.
Nawet nie czytałam o przypadku że udało się w pierwszym cyklu leczenia zazwyczaj to trwa 6 mies. A jedna taka przyjemność w postaci kroplówki to koszt 400zł plus wizyta i dojazd... Równocześnie muszę być pod kontrolą immunologa i ginekologa.
Kurcze to faktycznie ciężka sprawa
Ale pamiętaj nie takie rzeczy się zdarzały nadzieja umiera ostatnia
A ja mam takie nerwy na emka mojego że jem teraz lody z ciasteczkami i dodałam truskawki i jest mi teraz przyjemnie -
Flowwer wrote:Doktorek dziś tylko coś brzeczał pod nosem.... nie wróży to nic dobrego.
Statystyki swoje, a życie swoje. Życzę Ci, abyś była wyjątkiem od reguły!PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Bocianiątko wrote:Amy, jak tam jajeczkowe wieści? u mnie mały badaniowy update - w poniedziałek 8 dpo progesteron, prolaktyna, a-Tpo, a-Tg, TSH, fT4 i Wit. D a nasionka eMka dopiero 28 czerwca bo zapisywał się na pulę bezpłatnych w Invicta, na przyszły tydz juz miejsc w "normalnych" godzinach nie było, a później znowu wybywa na dwa tygodnie... a ja w środę do nowego doktora idę nooo i obecnie wracam do domu z Krakowa [/QUOTE
Wow,to macie niezly pakiecik tych badan. Ja wlasnie tez wracam do domciu,u gina dobre wiesci. Jest pecherzyk 14,5mm:) endometrium dobre,nastepne usg we wtorek. Jesli pecherzyk sam nie peknie,podajemy Ovitrelle:) ale sie ciesze,do tego cytologia klasa IBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Kurcze to faktycznie ciężka sprawa
Ale pamiętaj nie takie rzeczy się zdarzały nadzieja umiera ostatnia
A ja mam takie nerwy na emka mojego że jem teraz lody z ciasteczkami i dodałam truskawki i jest mi teraz przyjemnie
Doby pomysł na handrę lody i truskawki.nadzieja73, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy super wieści!!!! To Emek niech zbiera siły na ciężką pracę hahahha
Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Statystyki swoje, a życie swoje. Życzę Ci, abyś była wyjątkiem od reguły!
U mnie truskawki słodkie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Mój spi przed nocną pracą wiec mam spokój ale najchętniej bym go wykorzystała
Doby pomysł na handrę lody i truskawki.
No to przed pracą go wykorzystaj A co niech się chłopak cieszyFlowwer lubi tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Mnie poklulaja co jakis czas jajniki. Naprzemiennie ale glownie prawy. Mam watpliwosci czy jutro testowac..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lucia88 wrote:A smaczne u Was truskawki?
My wczoraj kupiliśmy 2kg , ale nie były zbyt słodkie.
Szkoda że takie drogie ale ważne że w ogóle są ja kocham truskawki -
Flowwer, starania to studnia bez dna ale pamietaj, że cel jest tego wart i že w przyszłym roku zostajemy mamusiami -
malka wrote:Dziewczyny! Jestem tylko zameldować, że ciąża się nie rozwija. Pęcherzyk po tygodniu nic nie urósł. Jutro mam zabieg. Także za niedługo do Was wracam na różowa stronę. Pewnie jeszcze nie w czerwcu, ale może w sierpniu. Trzymam za Was kciuki!
-
malka wrote:Dziewczyny! Jestem tylko zameldować, że ciąża się nie rozwija. Pęcherzyk po tygodniu nic nie urósł. Jutro mam zabieg. Także za niedługo do Was wracam na różowa stronę. Pewnie jeszcze nie w czerwcu, ale może w sierpniu. Trzymam za Was kciuki!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄